Es šodien salstu :D Drausmīgi vēsi dzīvoklī. Bet vispār bumbulējos. No rīta bijām nopirkt tapetes viesistabai, pēc tam pabeidzu blogam ierakstu par to, ko vest ārzemniekiem no Latvijas ciemakukulī un pēc tam izcepu vegānisku šokolādes kūku. Tagad derētu pastrādāt. :)
P.S. Man vienīgajai rādījās murgi šonakt? Fuj, kā pamodos un aizmigu pa jaunam, tā murgs ar serial killer turpinājās. Brr!
Ko gan sievietei vajag pilnai laimei? :D Nokrāsoju pamatīgi ataugušās matu saknes, izraustīju uzacis un atbrīvojos no apmatojuma uz kājām. Tagad tikai sejas masku fiksi jāuzliek, jānolako nagus un būšu seksīgā beibe! :D :D :D Beidzot jūtos kā sieviete nevis seskvočs :D
sunset, jaukums, nu, skaidrs:) tad tik buus jaaiet taapat vien ekskurijaa uz turieni)
Shodien noskatiiju sev masku Heloviinam, nezinaaju, ka netaalu no darba atrodas kostiimu veikals, tur daudz kas tik interesants, pilns ar siichiem, laikam arii gatavojas:D
Parfait Zelta boulings :) tā visa diena savādāk rakstot MD...
starpcitu šodien izlaidu treniņu jo vajag atpūsties un protams atkal kājas rauj krampī un tā katru brīvdienu kad netrenējos,no tā vien negribas ņemt off. Kādai arī ir tā vai bijis?un kā tikāt galā ar sāpēm?
Palīdziet šodien galīgi nedomājas, pildu vienu aptaujas formu potenciālajam darbam un jāmin vairākas lietas, ko nepatīk darīt - vismaz piecas :D
Minēju to, ka man nepatīk darīt to, kas nav manā kompetencē, to, ka nevarētu darboties tiešajā pārdošanā - un vairāk nekas nenāk prātā - ir kādi ieteikumi?
Sveikas!
Es jau otro dienu mokos ar savu apdegumu, kas sācis nežēlīgi niezēt un nerimst ne mirkli. Nespēju ne īsti koncentrēties uz mācībām, ne uz ko citu. Pirmo reizi man tā gadījies, ka tik grūti cīnīties ar niezi. Ir kādi ieteikumi, kā ar to cīnīties? Domu novēršana nelīdz, jo pat patiešām interesantu nodarbju laikā domas tāpat pievēršas rokai.
Hey hey...
Es šodien esmu apstulbusi. Mani uzaicināja facebook mans pusbrālis jaunākais, par kuru es neko nezinu jo ar viņu tēvu nekontaktējos vispār un nevēlos. Bet tagad esmu tik apstūlbusi, nezinu ko iesākt, runāties ar viņu vai nē? Un ja nu aiz viņa profila sēž mans tēvs.. Ai traka diena.
Jolly, paldies! Man tā modele dikti skaista liekas.
Besame,nea, vnk izdomāju ielikt ko atbilstošu auguma ziņā :D
Miss Joker, uhh pēc ziepenes izklausās.. Cik pusbrālim gadu? Var par neitrālu tēmu sākt runāt. Ja tur sēž tēvs, gan jau izfiltrēsies. Drukas kļūdas, domu gājieni.