Mani pamodināja sms,tā jau aizgāju ap 2 naktī gulēt jo mācijos...
Kkā neveiksmīgi iesācies rīts.Šodien eksāmens jānokārto,tādēļ turpinu mācīties un vēlāk došos uz Nacionālo bibliotēku,jāraksta MD. Šodien mācību diena!
'brīt!
Pamodos labā noskaņojumā, bet nu, protams, kādam tas bija jāizbojā.. Par visu situāciju daļēji dusmojos arī uz sevi, bet nu kā ir, tā ir. Tagad tikai jāizdomā, kā rīkoties, atstāt visu pa vecam vai uzkraut sev papildus pienākumus..
Ārēji esmu mierīga, bet iekšēji jūtos šādi :D
Labrīt!
Pēc 1 gulēt aizgāju un 6:30 jau augšā biju, izcepu kartupeļu pankūkas un tagad cepju vistiņu cepeškrāsnī ar kartupeļiem.
Šodienas plānā ir treniņš un dažādi mājas darbi.
man ar pieslegta apkure,bet jeega nekaada no taas.. tapat nakti sledzu silditaju un virtuvee gaaze silda mani... vakar teevs it kaa atgaisoja radiatorus,bet kaut kas nav lidz galam... besiiiiiiiii, ka cilveks pats nevar regulet siltumu savaa maajaa...
Kas uz kurināšanu attiecas, man patīk, ja mājās ir drusciņ vēsi, bet es pamanīju vienu riebīgu lietu, kas liek domāt, ka steidzīgi vajag siltumu mājās. Telpā, kurā žāvējas veļa, ir vēsāks kā citās istabās un tur veļa slapja karājas uz žāvētāja jau nedēļu un ir sākusi drusciņ ost pēc mitruma. :D
Es arī jau darbā. Gribēju būt jauka, kolēģis vakar palaida ātrāk mājās, domā'ju vienu rītu vajadzētu atnākt agrāk ar kafiju un tā. Knapi minūti pirms astoņiem iespēros pa durvīm briesmīgā paskatā. Ups :D
Šodien vakarā uz laukiem un divām dienām. Esmu priecīga. Ļoti!! :)
Izlašot so, satraukta kā Ziemassvētku rītā pieskrēju pie saviem radiatoriem.. un nekā. Kad man būs apkure?
Es arī :D
Es vakar tā biju pārsalusi, ka nevarēju aizmigt. Uzvilku garās pidžamas bikses, sasilu un uzreiz atslēdzos. Draugs saka, ka viņam apkure vēl nav vajadzīga, bet viņš mājās pavada mazāk laika, tāpēc arī tā šķiet. Vakar smējās, kas maksāšot rēķinus :D
Šobrīd dzeru kafiju un nobriestu garajai lekciju dienai. Man ne visai trešdienas patīk, bet neko jau nepadarīsi. Jāpabrokasto, jāsataisās un prom uz lekcijām :)
Šodien jūtos fantastiski! Vakar vakarā bija ar vīru pamatīgs skandāls, ļoti sen tā nebiju sadusmojusies un izbimbājusies. Toties pēc tam ir tāāāāda atvieglojuma sajūta, un salabt arī patīkami. :D Šodien vakarā jāiet uz kolēģu pasākumu darbā. Jūtos saviļņota, visu laiku domāju, ko vilkt mugurā, ko ņemt līdzi. Sen nekur neesmu gājusi atpūsties, tad nu izbaudīšu brīvo bezbērna vakaru no sirds!!!!
Labrīt visām.
Šodien man vēlais rīts, vakar aizgāju agri gulēt un kārtīgi izgulējos pēc ilgiem laikiem, veselas pilnas 8 stundas :D
Šodien no rīta referāts bija jāraksta, bet man tāds slinkums ka atlikšu uz vakaru, lai gan apzinos ka vakarā ar būs daudz jāmācas.
Jūtu visām līdzi kam vel apkure nav pieslēgta, ceru ka drīs pieslēgs. Pašai gan pa nakti bija karsti zem segas un pat logu vaļā turēju :D