Tīri intereses pēc.....

Reitings 223
Reģ: 27.08.2013
...kā rīkotos un ko domātu Tu?
Situācija.
Vakars, es pajautāju vīrietim- cik ir pulkstenis. Viņš paņem rokās telefonu, un es, neko nedomājot sliktu, vnk paceļu galvu no spilvena, lai paskatītos, nu cik tad ir tas laiks. Pamanu, ka viņam ir sms- neredzu ne sūtītāju, ne saturu, bet viņš momentā telefonu aizgriež prom, noliek nost. Es pasaku- tev jauna sms. Viņš- jā, zinu! es- nelasīsi? Vīrietis atbild- izlasīšu. Un pabāž telefonu zem spilvena.
Nieks, jā. Pirms kāda sāk knābt virsū, pasaku uzreiz- neraudu pie pc par to, kāds man ticis kretīns. Vienkārši interesē, vai arī citiem cilvēkiem tas liktos aizdomīgi un vai jūs uzskatat, ka attiecībās jābūt noslēpumiem? Ja man kādreiz pienāk kāda privātāka sms, es nekad nenorauju telefonu puisim no deguna, kā lai saka- ļauju uzmest aci, ka tas nav nekas slēpjams, bet tad pasaku- ka tā tomēr privāta lieta un ka viņš nevar lasīt. Iepriekš nekad viņš tā nav darījis.
Izklausos pēc pusaudzes, kura raksta vēstuli "Sīrupam", pati zinu. :D
12.10.2014 10:03 |

10 gadi
Reitings 13809
Reģ: 29.01.2009
Mēs viens otra telefonā ikdienā neskatāmies, bet, ja kādreiz ir vajadzība, nav problēmu.
12.10.2014 10:53 |

10 gadi
Reitings 13520
Domājams, ka kāda dāma rakstīja viņam sms ;) Tāpēc arī negribēja tavā klātbūtnē lasīt un paslēpa tel. zem segas!
12.10.2014 11:01 |

Reitings 6750
Reģ: 16.01.2011
Jā, man arī šķistu aizdomīgi. Kā jau te minēja, paturētu acis vaļā kādu laiciņu un pavērotu, kas vispār notiek.

Par pārsteigumiem runājot, es arī esmu dusmojusies un pukstējusi, kad kaut kas nav pa manam prātam, kaut gan nezinu, ka tiek gatavots pārsteigums. Piemēram, lai es paņemtu siltākas un ērtākas drēbes dienā, kad biju svārkos, draugs teica, ka vedīsim viņa suni pie ārsta. Par šito es sabēdājos un, protams, visu izpukstēju draudzenei, kura savukārt pateica manam draugam. Abi pēc pārsteiguma sirsnīgi smējās par mani. Draugs joprojām ik pa laikam kaitina :D

Autore, tev netuvojas dzimšanas diena vai vārda diena? :D
12.10.2014 11:03 |

Reitings 443
Reģ: 11.05.2014
Varbūt tā ir dramatizēta atbildes reakcija uz tavu jautājumu? Jā, tas ir jocīgi, bet arī man nepatiktu, ja man uzdotu šādu jautājumu, pat ja nav nekas slēpjams. Vienkārši šķiet, ka kaut kādā mērā tiek aizskarta privatā telpa. Kaut gan neizslēdzu arī variantu, ka vīrietim ir kaut kas, ko viņš nevēlas, lai tu uzzini, tomēr iesaku pirms laika pārlieku nesatraukties.
12.10.2014 11:08 |

10 gadi
Reitings 9435
Reģ: 06.03.2009
Es nereaģētu nekā. Mazums - čalim varbūt piegriezies kkas un tāpēc viņš speciāli uzspēlēja šādu atbildi(nav jau uzrakstīts, kādas ir attiecības ikdienā un tā). Vai varbūt tiek gatavots pārsteigums. Vai varbūt viņam ir problēmas, par kurām negrib, lai zin.Ja tādas lietas sāktu atkārtoties regulāri un vispār viņa kopējā uzvedība kļūtu aizdomīga, tad es sāktu par kko domāt. Citādi - no viena gadījuma var izpūst ziloni arī pilnīgi nevajadzīgi.
Par privātumu attiecībās - mums ir katram sava telpa un tajā katram savas lietas, par kurām otrs nezin. Man ir atklātas sarunas ar draudzenēm, kuru saturu viņš nezin utt. Es arī nezinu, kas tiek runāts viņa draugu barā un kādas problēmas ir kādam no viņa draugiem. Uzskatu, ka nav viss jāzin.
Man liekas diezgan atbaidošs tas attiecību modelis, kurā, piemēram, draudzene otrai izstāsta sirdssāpi, intīmus noslēpumus, domājot, ka tie paliks starp abām, bet otrā aiziet un uzreiz visu izklačo savam vecim un vēl apspriež ar viņu. Es sev tādu draudzeni negribētu.
Es nevaru iedomāties, ka mums ar draugu nebūtu privātu lietu un mēs lasītu viens otra sms, viens otra e-pastus utt.
12.10.2014 11:34 |

Reitings 748
Reģ: 25.06.2009
Miss Joker,
tieši tā arī man gadījās :D braucām mašīnā, viņam atnāca sms. Teica, izlasi, lūdzu. Veru vaļā. Skaļi lasu, kas ir rakstītājs. Viņš pēkšņi paņem telefonu un maina tematu. Likās jocīgi, bet īsti neiedziļinājos. Vēlāk pastāstīja un kopā izsmējāmies, ka gandrīz uzķēru, ka mani vakarā gaida bildinājums. Mūsu abu draudzene īsziņā apjautājās, vai jau var mūs apsveikt un vai gredzens derēja :D tā kā visādi gadās ;)
12.10.2014 11:38 |

Reitings 6750
Reģ: 16.01.2011
Rakari, zini kā, varbūt kāda emocionālāka meitene pēc šitāda gadījuma tieši pirms bildinājuma, bildinājumu noraidītu :D un turētu draugu un draudzeni aizdomās par krāpšanu :D šausmas :D
12.10.2014 11:40 |

Reitings 223
Nuuuu, manējais diez vai man gatavo pārsteigumu. Ja tā būtu, tad es apēstu savu zeķi.
Skatos, ka ne man vienai tas liekas dīvaini. Jā, protams, es jau neprasu katru epastu vai sms atstāstīt, bet ja reiz šādi, tik konkrēti, tiek noslēpts telefons, tad tas rada aizdomas.
Jauki, ka ir meitenes, kurām šādas telefonu mistērijas beidzas ar brīnišķīgu pārsteigumu :))
12.10.2014 11:47 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
rakaris

Labs :D

Bet ja nopietni tad tiešām tās iespējas ir daudz un dažādas. Tik pat labi varbūt draugs bija noguris, redzēja ka sms atnāk, bet vienkārši negribēja lasīt un atbildēt tāpēc izvēlējās pabāzt zem spilvena un pagaidīt līdz nākamajam rītam lai atbildētu. Jo savādāk tiklīdz izlasa tā ir jātbild un tā beigās pusi vakara pavadi sēžot pie telefona un rakstot sms par darbu vai ko nenozīmīgu. Vai ar piemēram atnāk sms no draugiem kas grib aiziet iedzert vai nez ko vel.

Bet protams, es esot ļoti ziņkārīgs cilvēks visdrīzāk ātri vien to telefonu dabūtu un palūrētu kas tur ir. Es labāk zinu patiesību nekā tieku maldināta, pat ja tas būtu super duper pārsteigums, man tā pat pārsteigumi nepatīk :D
12.10.2014 11:48 |

Reitings 1496
Reģ: 12.09.2009
Kas skaitās privātāka lieta, kura būtu jāslēpj no dzīves biedra?
Es varbūt naiva vai kā, bet nespēju iedomāties, ka mums ar vīru būtu kaut kādas privātas īsziņas!

tikai jautājums - nepaliek garlaicīgi dzīvot, kad vienam no otra nav nu nekādi noslēpumi? Kā saka - kas ir mans, tas ir tavs un viss ir kopīgs? :D es to vnk nesaprotu... Un "noslēpumi" nav tikai sms vai zvani no mīļākajiem.. te ir arī sms no draudzenēm, kuru tekstus nebūtu labi lasīt viram/draugam.. Darba lietas utt.. Es laikam uzkārtos, ja VISU kas notiek manā dzive zinātu mans puisis un es, savukārt, zinātu un būtu lietas kursā par VISU kas notiek vinja dzive.. :D
12.10.2014 11:48 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Ja tā būtu, tad es apēstu savu zeķi.

Es šo atcerēšos! :D

bet kāpēc tu domā ka tavējais nevarētu tev pārsteigumu rīkot? Kāpēc vienmēr visam jābūt uz sliktu nevis uz labu?
12.10.2014 11:49 |

Reitings 223
Tāpēc, ka viņš nav no tiem, kas ko tādu darītu. Diemžēl :)
12.10.2014 11:52 |

Reitings 379
Reģ: 02.06.2014
Nu man arī liktos dīvaini, ja pēkšņi kaut ko noslēptu.
Bet man labi, manējais nesaprot neko vairāk par čau latviešu valodā, tā kā var arī man sīkumos aprakstīt vakardienas jauno pozu un man pat nosarkt nevajadzēs :D
12.10.2014 11:55 |

Reitings 748
Reģ: 25.06.2009
Jā, feini gan! :)
Bet man ir arī pretēja pieredze. Kad otrs izmisīgi to telefonu slēpj, nu vienkārši uzkrītoši. Pat izslēdz uz nakti. Nu, protams, ka es nenovaldījos un pie pirmās izdevības izdarīju, to, ko man arī vajadzēja izdarīt. Izlasīju un tas arī bija punkts mūsu attiecībām. Bet to jau var just pēc attiecībām kā tādām. Ir viss kārtībā vai nav.
12.10.2014 11:56 |

Reitings 1804
Reģ: 29.05.2014
Savai privātajai telpai ir jābūt, protams, bet šis gadījums skan gaužām nelāgi.
12.10.2014 11:58 |

Reitings 3548
Reģ: 19.04.2013
Mums ar vīru arī nav noslēpumu vienam no otra, bet tas nenozīmē, ka skrienam viens otram stāstīt katru sīkumu. Mēs viens otram ļaujam skatīties otra telefonu vai atplēst otra vēstules, bet tāpēc jau mēs nerakājamies par otra sms, ka tik kaut ko garām nepalaistu. Arī manā kompī ir saglabātas paroles no vīra draugiem.lv un e-pasta, bet es neeju un nespiegoju. Man to nevajag, jo vīrs neko neslēpj no manis, pats vienmēr ir stāstījis, ka kāda paziņa uzraksta vai svētkos apsveic. Ja vīrs pēkšņi no manis sāktu naktī slēpt sms zem spilvena, man tas liktos aizdomīgi, taču es gaidītu, lai pats pastāsta.
12.10.2014 12:24 |

Reitings 2558
Reģ: 01.04.2014
Man bija ļoti līdzīga situācija, es tomēr atradu veidu, kā ielūkoties telefonā un apstiprinājās manas aizdomas.
12.10.2014 13:08 |

Reitings 8187
Reģ: 27.12.2009
Tā kā man atskaitās par sms un zvaniem,tādā gadījumā liktos dīvaini gan.
12.10.2014 13:11 |

10 gadi
Reitings 1725
Reģ: 14.06.2010
Tur jau jāskatās, kā vispār attiecībās pieņemts. Tā kā mums nav nekas slēpjams vienam no otra, šāda pēkšņa piesardzība un slēpšana man šķistu dīvaina.
12.10.2014 17:57 |

Reitings 2258
Attiecības gan ir dažādas, bet es savās ko tādu nevaru iedomāties. Vienīgais, ko padomātu, noteikti plāno pārsteigumu man

tieši tā!
12.10.2014 18:34 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits