Kas tā bija par filmu?

Reitings 662
Reģ: 06.07.2012
Pirms gada vai vairāk skatījos filmu, bet vairs nevaru atcerēties, kā sauca utt.

Sižets bija tāds , cik, nu, protams, atceros:
meitene piekrita izpalīdzēt draudzenei aiziet uz vakaru, kur viņai bija jādejo svešiem vīriešiem, bija vēl viena meitene, bet pēc tam viņas nolaupīja un iesprostoja tajā ēkā, sazāļoja, tur uzturējās vēl daudz meitenes. Smaga filma, bet ļoti laba, manuprāt! Galvenā varone centās izkļūt ārā un palīdzēt visām meitenēm, ja nemaldos, tad viņām grieza dzimumorgānus?!

Varbūt kāda? Murgaini skan, bet...
10.10.2014 15:59 |

Reitings 5075
Reģ: 19.04.2013
Neon, nu gaumes lieta. Ir cilveki, un es tai skaita, kuriem patik skatities filmas iz dzives, ta teikt, nervi kutinosi un tai pat laika aizdomajies par savu dzivi. Ar vajiem nerviem tik tiesam labak neskatities, bet tas, ka ir interese, manuprat, nav nekas slikts vai kkada novirze no normas.
10.10.2014 19:19 |

10 gadi
Reitings 3675
Reģ: 24.09.2012
Vienkaarshi patik vardarbiibas skati vai tizli joki ir pilniigi dazhaadi kriteeriji...

Iespējams, pārprati mani, jo autores aprakstīto filmu neesmu redzējusi un laikam neskatītos arī, bet es personīgi runāju par tādām filmām kā "Enemy at the gates", "Changeling", "127 hours" - šāda tipa filmas mani piesaista ;)
10.10.2014 19:20 |

Reitings 5075
Franciem ir tik tiesam lieliskas komedijas, pat jaunas filmas. Es drizak nesaprotu ka var patikt tas jelais amerikanu humors .
10.10.2014 19:20 |

10 gadi
Reitings 2670
Reģ: 20.04.2014
Pilniibaa piekriitu Neonam. Skatiities stulbas, parastas komeedijas ir viens, bet skatiities filmas, kur notiek spiidzinaashana, kropljoshana, slepkavoshana un viss paareejais galiigi nav tas pats. Un te nav runa par labaam filmaam, kur tiek ietverta kaada smagaaka aina, bet gan par taam, kuraas viss ir tendeets tieshi uz to pretiigo un asinjaino.
10.10.2014 19:21 |

Reitings 812
Reģ: 25.09.2013
Ne jau visi skatās tās vardarbīgās filmas, kaifojot un gūstot baudu . Ir arī tādas lietas kā vienkārši elementāra ziņkāre. Jā, jā, tīri interesanti paskatīties, kas tur tāds uzfilmēts, kā attīstās sižets, cilvēku emocijas, adrenalīns.
10.10.2014 19:25 |

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
kortnija, bet tu taa arii neatbildeeji, kaapeec tev patiik taadas filmas! Solo_ vismaz godiigi atzinaas, ka pati nemaz nevar atbildeet uz sho jautaajumu, bet tu tik "piesedzies" ar fraazi, ka "katrs mees esam citaadaaks". Citaadaaki gan, bet es shoreiz gribeeju noskaidrot kaut cik konkreeti, kaapeec tieshi shaadas filmas un shaadi skati. Tiiri pashizzinjai, izpeetei - tu maz zini iemeslu savai patikai pret sadistiskiem skatiem filmaas?...

besame, nerviem diez vai te ir kaads sakars. Man nervi ir no azbesta, bet moraales procnipi un ieksheejaa nostaaja, vai es pat nezinu - iznstinktiivie tabu - liek no shaadiem skatiem noveerssties nepatikaa, iziet no zaales, vai izsleegt TV. Jo nu tas vienkaarshi ir amoraali un bezjeedziigi, ko taadu skatiities un piesaarnjot savu dveeseli.

Un, lai autore nepaarprot. Te nav nekaada uzbrauciena. Tiiri analiitiski, bez emociijaam - kaapeec taa un ne savaadaak?...
10.10.2014 19:28 |

Reitings 5075
Vnk interesanti un viss, nebut nepadara cilveku par amoralu meslu.
10.10.2014 19:33 |

Reitings 5075
Ari aktieru spele,pasi terpi,dekoracijas, tas viss ir loti interesanti.
10.10.2014 19:34 |

Reitings 6037
Reģ: 30.10.2010
Autores filmu redzējusi neesmu, tāpat arī šeit reiz minētos Human Centipede, Serbian film, arī nē. Bet labprāt skatos šausmu filmas, briesmīgie skati mani nebiedē. Es taču zinu, ka tā ir tikai filma. Jāsaka gan, ka trulā iekšu šķaidīšana man neliekas pievilcīga, labāk patīk šausmu filmas ar sižetu, kas drīzāk biedē, nevis liek pretīgumā novērsties.

Bet pati es pilnīgi noteikti neesmu agresīva. Pat mušas no dzīvokļa dzenu ārā pa logu, lai gan vienkāršāk būtu tās nosist.
10.10.2014 19:35 |

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
Nu tomēr sabiedrībā, cik esmu informēta, pastāv amorālas lietas un notikumi... Ja cilvēkam patīk tieši šīs lietas un parādības, tad... izdari secinājumus pati. Es nevienu nenosaucu par amorālu mēslu, bet tikai secinu šo to... Un mēģinu izprast, kur ir tā "sāls".
10.10.2014 19:36 |

Reitings 5075
lai gan vienkāršāk būtu tās nosist

Man vieglak ir izdzit, neka nomusit. Odu ari pa logu dzen?
10.10.2014 19:37 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
kaapeec tev patiik taadas filmas!

Man piemēram patīk tādas filmas kur cilvēki ar savām izvēlēm pakļauj sevi dzīvības vai nāves pozīcijā, kur ja viņi nepareizi rīkojas tad viņi maksā ar dzīvību. Tādas filmas man patīk jo viņās tiek parādīts kādas ekstrēmas lietas cilvēki ir gatavi darīt lai tikai izdzīvotu, šausmu filmās tas pats, it īpaši tādās kur nav pārspīlēti sižeti, bet gan kur viss ir pietuvināts pēc iespējas tuvāk dzīvei, tai pašā laikā parādot cik samaitāta var būt cilvēku daba un kādas pretīgas lietas var notikt arī dzīvē, jo nedomāju ka tos reālos slepkavošanas skatus kur kaut vai izgriež orgānus var tā vienkārši iedomāties galvā, tā iedvesma ko tādu taisīt rodas no realitātes piemēriem.

Piemēram šausmu filmas ar spokiem man neiet pie sirds, jo tas jau ir pārdabisks, kas manī izraisa pārāk lielu paniku, nepatiku. Tā doma ka varētu spoks pēķšņi man uzbrukt kaut vai no tā paša datorekrāna liekas nepatīkamāka pārāk, jo tas jau ir nezināmais, kur nevar pateikt vai kas tāds tiešām var būt vai nevar.

ļoti patīk visas filmas kuras ir balstītas uz reāliem notikumiem - gan šausmu filmas, gan traģēdijas, gan romantiskās, kara utt...
10.10.2014 19:38 |

Reitings 662
Godiigi sakot, peec Taviem komentaariem pat neredzu jeegu atbildeet, jo Tu pati jau esi atbildeejusi! Taa vien liekas, ka gribi, lai atbildu: jaaa, esmu sadiste utt! Tapec skatis taadas filmas!!!

Kaaa jau teicu, mani "piesaista" taa filma, jo ir reaaala un patiesa! Un piedod, bet tu nevaru ne par ko braukt virsuu, ja neesi redzejusi! Un taa ir vieniigaa tada veida filma ko esmu redzejusi, ainas kur vnk kaadam ko griezh nost es nevaru paskatities, bet tajaa filmaa tas nav paraadiits tieshi, bet ar domu uz to! Atvaino par kluudam, rakstu no tel., jaatzist, ka sadusmoji! Un ne tikai Tu!

Un Dieva deeelj, nav man nekadas novirzes vai kas tmldz.
10.10.2014 19:39 |

Reitings 794
Reģ: 14.03.2014
Neons

Arī es dažreiz paskatos kādu spriedzes filmu vai šausmenīti, manuprāt, cilvēkam ir nepieciešamas dažādas emocijas, tāpēc to spriedzīti mēs meklējam filmās, tādējādi izlienot no ikdienā pierastajām emocijām. :)
10.10.2014 19:40 |

Reitings 6037
Reģ: 30.10.2010
Man vieglak ir izdzit, neka nomusit. Odu ari pa logu dzen?

Neatceros. Bet kodes gan, kad bija apsēdušas, tās gan nežēloju! :D

Reitings 662
Vnk atkal pieradaas tas, ka nespeejaat Juus meitenes pienjem citu viedokli, uzreiz cilveeks tak ir ar novirzeeem, slims.

Reitings 9917
Reģ: 24.05.2012
Neons, man baigi patīk tādas filmas ... kapēc nezinu , vispār patīk šizīgas filmas , Transporting viena no retajām grāmatām kuru esmu lasījusi , tur par 1.5 lpp aprakstīts , kā džeks lomkās piedirš gultu.. vai vēl ir labi filma Acid house, tāda šizīga , bet patiesa :) vispār Ervins Velšs ir baigais vecis
10.10.2014 19:41 |

Reitings 2037
Reģ: 08.09.2014
Man patīk šausmu filmas ar domu, tādas, kā Dead Silence , One missed call, Ring, visas kur ir intriga, tādas brutālas, kā Pakalniem ir acis neskatos, neciešu, ja filma balstās tikai uz kroplībām vai spīdzināšanu.

Autores filmu nezinu, pat neieintriģēja, drīzāk zosāda uzmetās.
10.10.2014 19:42 |

Reitings 5075
Kurs teica, ka patik tadas lietas ? Saubos, ka kadai patik te izvarosanas, meitenu pardosana, venu griesana, radu koposanas utt., no tadam lietam gut baudu ir slimi. Es jau paskaidroju, ka interesanti paskatities ka uznemts, aktieru spele un galu gala ta ir dzive. Un vsp tadu smagu filmu paskatos max. 2x gada.
10.10.2014 19:42 |

Reitings 662
Jeeezinj!!!! Taaa filma vairaaak ir balstiita uz emocijaam, savstarpejam attieciibaam taados mirkljos. Taa nav tipiskaaa zaagja tipa filma kur viss ir ar asiniim utt!
10.10.2014 19:45 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)