dzirdu balsi. atkal... tas pats par sevi nepaaries?

Reitings 14
Reģ: 09.10.2014
lieta taada,
gadu atpakalj saaku fantazeet savaa praataa ,ka esmu neaarsteejami slima, maz laika, un liidziigs murgs! biju uz to briidi attieciibaas 6 gadus, no kuriem 2 jau dziivojaam kopaa( uzzinot,ka taas bija manas fantaazijas vins vienkaarsi nosauca mani par slimu un pameta, lai gan vienmeer domaaju,ka taadu cilveeku noveeleetu katram,apbriinoju vinju un vina miilestiibu! tacu luuk...
saaku dzirdeet balsi, taaa atkaartoja,ka es neesmu nekam vajadziiga, ka no manis nav jeegas un plus es esmu slima, no manis nekas nesanaaks, visiem buus labaak, lai atbriivoju sevi un visus no tik slikta cilveeka!! sarijos tabletes...
mani ievietoja psihiaatriskajaa slimniicaa, 2 meenesus aarsteejos, teicu dien dienaa,ka loti nozeeloju un man kluust labaak,lai aatraak tiktu maajaas,lai gan taa nebija..
diagnooze bija psihotiskaa depresija..
izgaaju...
atradu darbu,atsaaku maaciibas augstskolaa, jauni draugi, jauna vide, sports, jaunas intereses,neizsakams atbalsts no gimenes un satriecoss cilveeks blakus.
atbraucu maajaas, nesaju6i satiku savu miilestiibu taa saucamo)) viena tikshanaas,otra...bija tik patiikami,kaa agraak..un kad pajautaaju vai veel ir juutas ,kaut nedaudz... atbilde bija -sen nav un nekad vairs nebuus! a seks jaaa,seksu var ,kamer vins neatradiis meiteni,taa...pakaveet vinam laiku)))
nu un visss...man atkal viss tieshi tas pats. taa balss...apgalvo to pashu.. es neesmu ciiniitaajs, zuud speeks... ((
baidos ,ka griezoties pie psihiatra ,atkal nonaaksu ...jaa(
09.10.2014 07:20 |

Reitings 1196
Reģ: 28.01.2013
Un autorei - es vispār nesaprotu, kur šeit var būt jautājums :D Viss, ko tu vari darīt, ka saprātīga būtne, ir doties pie psihiatra. Medikamentoza ārstēšana, terapija vai vēl kaut kas cits - to tev var pateikt tikai psihiatrs. Vai tiešām nav skaidrs, ka bez šī ārsta palīdzības un bez reālas ārstēšanas, tev labāk, visticamāk, nepaliks? Ja jau ir bijusi psihotiskās depresijas epizode, tu saproti, ko vari pati sev nodarīt, ja neārstēsies?
09.10.2014 17:53 |

Reitings 2037
Reģ: 08.09.2014
Un autorei - es vispār nesaprotu, kur šeit var būt jautājums Viss, ko tu vari darīt, ka saprātīga būtne, ir doties pie psihiatra. Medikamentoza ārstēšana, terapija vai vēl kaut kas cits - to tev var pateikt tikai psihiatrs. Vai tiešām nav skaidrs, ka bez šī ārsta palīdzības un bez reālas ārstēšanas, tev labāk, visticamāk, nepaliks? Ja jau ir bijusi psihotiskās depresijas epizode, tu saproti, ko vari pati sev nodarīt, ja neārstēsies?

++++
09.10.2014 17:58 |

Reitings 2829
Reģ: 06.07.2010
Mana vecmāmiņa teiktu- Ej uz baznīcu! Vai uz baznīcu vai atpakaļ uz slimnīcu vai uz regulārām vizītēm pie psihologa- tava izvēle. Bet kaut ko dari, sevis labā!
09.10.2014 17:58 |

Reitings 1221
Reģ: 15.02.2012
saasinaataa depresija ar halucinaacijaam)

protams, visi ir debīli un par tādu smagu diagnozi ir vērts runāt te formumā, nevis pie sava ārstējošā ārsta..

gaidi ka tev glaudīs galvu un teiks viss būs labi, tikai neguli ar viņu,jo citādi aizies pa pieskari veselais saprāts?? to tu pati zini. vai gribi patīksmināties par savām mokām publiski? bezjēdzīgi..
09.10.2014 22:37 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Vot kam tev vajadzeeja atkal pashai mekleet psihologisko stresu, kas "izrauj" aaraa slimiibu? Cilveekiem ar shaadaam diagnozeem vajag mieriigu ikdienas rutiinu bez stresa, lai vinji speetu dziivot bez slimiibas saasinaajumiem. Kraapshanas, emocionaalie paardziivojumi deelj cilveeka, kuram neesi vajadziiga, var tevi atkal novest slimniicaa. Tev to vajag? Beidz ar to otro tikties, nedomaa par vinju un viss atgrieziisies vecajaas sliedees.
09.10.2014 23:32 |

Reitings 166
Reģ: 27.03.2014
Varbūt ir vīrieši kurus nevis pievelk debīlas meitenes, bet gan viņus pievelk tas,ka viņi viņas var izmantot! Arī man personīgi ir zināma viena simpātiska meitene, kas dzīvo tepat LV, bet diemžēl jāsaka "ar psihiskiem traucējumiem", runā ar sevīm, smejas, uznāk histērijas, bieži uzvedas neadekvāti vai vispār nereaģē un vēl visādi brīnumi, cik jau reizes gulējusi psihiatriskajā slimnīcā un diemžēl atkal un atkal... un visbriesmīgākais, ka vīrieši viens pēc otra viņu tikai un vienīgi izmanto! Proatms katram savs stāsts, bet ja tu meklē palīdzību un atbalstu,tas nozīmē,ka tu apzinies savu problēmu un tā nav bezizeja, ir jāmeklē risinājums, un, ja Tu pati apzinies, kas Tev izsauc šos traucējumus, tad izvairies no cēloņiem un tiešām labāk gan aprunājies ar tuvākajiem, kam uzticies un noteikti ar ārstu, jo šeit dažas labas nesaprot un tikai pasmejas par tādām problēmām kā Tev! Esmu bijusi psihiatriskajā slimnīcā un jā, dažādi cilvēki ar smagu depresiju, halucināijām labprāt stastīja par savām problēmām, bet tas nekādā gadījumā nenozīmē,ka viņi priecājas un lielās par savu diagozi, viņi vienkārši meklē atbalstu un līdzcietību tā pat kā mēs tikai jebkurās citās dzīves problēmās!
Melifisenta es Tev o sirds novēlu uzvarēt šo balsi Tavā galvā un sakārtot savu dzīvi, kamdēļ Tev dievs dzīvību dāvājis!
10.10.2014 00:58 |

Reitings 14
Beidz ar to otro tikties, nedomaa par vinju un viss atgrieziisies vecajaas sliedees.

es netiekos jau peec taa jautaajuma,ko vinam uzdevu) es apzinos,ka mees esam divi dazaadi cilveeki, pilniigi sveshi,ar dazaadiem likteniem,kam bija paredzeets kaadu briidi noiet roku rokaa kopaa, jaa,to visu es apzinos... bet es nezinu kaapeec ar mani tas notiek, es izdaru tikai pieneemumu,ka vina delj, jo nekaa taaada vairs manaa dziivee nav bijis, man pat tagad viss ir,nekaa netruuksts, bet praats speelee speeles... es nezinu kas manaa zemapzinaaa ne taa un kaaapppec tas cilveeks ir atstaajis patiikamu atminju vietaa(ko bija nenormaali daudz) ko taadu)
10.10.2014 09:15 |

Reitings 14
protams, visi ir debīli un par tādu smagu diagnozi ir vērts runāt te formumā, nevis pie sava ārstējošā ārsta..

gaidi ka tev glaudīs galvu un teiks viss būs labi, tikai neguli ar viņu,jo citādi aizies pa pieskari veselais saprāts?? to tu pati zini. vai gribi patīksmināties par savām mokām publiski? bezjēdzīgi..

UN ... mani paarsteidz tik pavirshi cilveeki,kas nespeej pat iedzilinaaties teemas jeegaaa,bet atlaujas nokomenteet))
es nu jums neko negaidiiju, zinu kaada te paarsvaraa attieksme, NENOPIETNA.. reti kurs tiesaam saprot un IR KO teikt.
bet man vajadzeeja to izteikt skali,kaut vai taadaa veidaaa, jo tikai noformuleejot to visu skaidri un gaisi ,personiigi es, tagad varu prognozeet savu taalaako darbiibu un probleemas esamiibu.

un godiigi sakot,mau5,taadu cilveeku kaa tu ir daudz, diemzeel,un loti daudz ir paarspiileeti emocionaalu ,kaut vai taadu probleemu deelj, kriem tieshaa vai netieshaa veidaa taadi komentaari apgriezh domaashanu. es nerunaaju sobriid par sevi, bet naakotnei...domaa ko runaa. sodien man ir labs garastaavoklis. paldies Dievam, izlasot to vakar,es zinu kaa es justos.
tas,ja cilveeks staro ko gaishu un pozitiivu,padara arii vinja dziivi taadu, gabals no tevis nenokritiis,tachu dziive kluus labaaka. ;)
savukaarts tas ,ko tu te reglamee... ej ****.
10.10.2014 09:26 |

Reitings 9917
Reģ: 24.05.2012
Ak, Dievs nu ja Tev ir trako problēmas tad varbūt to vajag apspriest kaut kādā trako forumā ? Neviss tagad celt brēku ka kāda kaut ko ne tā pateica.
Internets nav paredzēts cilvēkiem ar vājiem nerviem !
10.10.2014 09:37 |

Reitings 2267
Reģ: 01.06.2014
Tevi bija ielikuši slimnīcā tādēļ, ka tu radīji nopietnus draudus sev ar to pašnāvības mēģinājumu. Ja tu tagad centīsies to nedarīt, tevi neliks slimnīcā. Tevi neliks slimnīcā tāpat vien vai tikai vēlmju, domu dēļ. Tāpēc nebaidies no ārstiem. Tev jāarstējas, jādzer zāles. Tev var kļūt labāk!

Puisis bija pagadījies nesaprotošs, nebija normāli tevi pamest un izmantot. Bet laiks iet, neļauj viņam izbojāt tavu šodienu.

Starp citu, atbildot dažām te, daudziem patīk "slimās". :D Es par vīriešu uzmanību nesūdzos, un man ir ilglaicīgas attiecības..
10.10.2014 09:42 |

Reitings 14
Ak, Dievs nu ja Tev ir trako problēmas tad varbūt to vajag apspriest kaut kādā trako forumā ? Neviss tagad celt brēku ka kāda kaut ko ne tā pateica.
Internets nav paredzēts cilvēkiem ar vājiem nerviem !

uhu, toties paredzeets ''suniem'')))
10.10.2014 09:51 |

Reitings 680
Reģ: 16.07.2013
Wee, ne tev lemt kam internets paredzēts. Kaut kāds murgs, ar tādu necieņu izteikties par otru "trako problēmas". Vai tiešām šādā diskusijā nevar ar cieņu un līdzjūtību izteikties?

Melifisenta - ja cilvēks pareizi ārstējas, viņš ir drošībā. Pasaki - vai tu jau esi griezusies pie laba speciālista? Esmu ar šo jomu cieši saistīta, tāpēc varu ieteikt izcilus speciālistus gan psihoterapeitus, gan psihiatrus.
10.10.2014 09:57 |

Reitings 10
Reģ: 10.10.2014
o jāāā!!!
lasu un brīnos te par dažiem! kamēr pašu kas tāds neskars, nekad neko nesapratīs.
un vispār...KĀ, cilvēki mīļie, KĀĀĀĀĀĀĀĀĀ var būt tik pavirši, vienaldzīgi un bezrūpīgi???
KĀĀĀĀ VAR PSIHOTISKO DEPRESIJU, BALSI uzskatīt par normu, kā var ieteikt ,lai nomierinās un viss nostāsies vietā???
gribētu redzēt ko jūs darītu, izdzirdot balsi,kas saka,ka jēgas no tevis nav ,ej un izbeidz mokas))

jā, cilvēki degradējas.... cilvēku vairs par cilvēku nosaukt nevar, diemžēl)
10.10.2014 09:58 |

Reitings 10
Reģ: 10.10.2014
:P
10.10.2014 13:56 |

Reitings 124
Reģ: 02.06.2014
Kad dzīvojām blokmājās, tad regulāri naktīs dzirdēju balsis, kuras runāja rupjas lietas un nāca no soliņa pie kāpņutelpas durvīm. Es arī nedomāju, ka tā ir norma tāpat, kā piečurāta kāpņutelpa, tāpēc pārvācāmies.
10.10.2014 15:08 |

Reitings 746
Reģ: 29.01.2009
Izklausās drausmīga situācija. Nelasīju gan visus komentus, bet vienīgais ko varu ieteikt, meklē psihiatra palīdzību un nesatiecies ar savu bijušo, jo cik sapratu tad viņs tavu stāvokli pasliktina.
13.10.2014 15:06 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits