Redz, mēs plānojam tā kā uz pavasari ņemt. Abi ar vīru suņus absolūti mīlam, mans izlutinātais un ļoti mīlētais (vispār jau abu ar vīra), kā arī audzinātais vācu aitu suns ir pie vecāsmammas un kaut arī tīršķirnes, arī nekad nav bijusi doma vest uz izstādēm, speciāli pārot utt., kaut arī tēvs laikam Vācijas čempions (nu, vienvārdsakot, čempions :) ) un teorētiski to varētu darīt. Nu, jebkurā gadījumā, cik sanācis pa forumiem lasīt un diskutēt, liela daļa audzētāju un saimnieku ir tādi diezgan snobiski patiesībā... :( Nu, lūk - bet nu radās šis jautājums, jo zinu un esmu daudz lasījusi, kā arī vīrs ir mazliet pačekojis, ka šī šķirne ir diezgan alerģiska un var būt problēmas (protams, ka jebkurai šķirnei ir savi plusi un mīnusi), kaut gan - mazākas problēmas it kā ir tiem francīšiem, kuri ir tumši, lielākas - gaišajiem. Tad nu arī radās šis jautājums - kā zināt, ka ņem labu un būtu mazāka iespējamība iegrābties, ņemot vērā to, ka tā biedrošanās vai paraugizgājieni un atrādīšanās man konkrēti nav īpaši aktuāla, jo brīvdienās ir ko darīt un kā savu brīvo laiku pavadīt. :)