Man tāds izteikts ideāls nekad nav bijis, līdz ar gadiem gaume mainījās, kas kādreiz bija svarīgs, tagad likās nesvarīgs, vai arī toreizējo vīriešu ietekmē gaume ar mainījās.
Kad biju jaunāka man svarīgi bija lai puisis ir ar tām stila iezīmēm kas man patīk - goth, metal, punk utt. Gariem matiem, ādas biksēs, ādas jakā, spaikiem, armijas zābakiem utt.
Tiku pie puiša kam patika melno stiliņš, lai gan pats to ļoti neizkopa, bet zābaki armijas bija, tā kā izskatījās burvīgi manā prātā :D
Pēc tam, mani skata ziņā piesaistīja vīrieši kas bija miesasbūvē kā mans bijušais, bet tiku pie pilnīgi savādāka, muskuļots, kopts, gara auguma , bet stiliņš viņam nebija, tad nu ilgi kopā ar nebījām jo nesaskanēja.
Pēc tam es atkal gribēju puisi kurš ir gara auguma kā pirmais noteicošais, tā vietā satiku savu pašreizējo draugu.. nu kā lai saka, kādus 10 cm garāks par mani ir, BET toties ir GAN ādas bikses, Gan ādas jaka, gan panku grebene(tāda maza un vecumam atbilstoša) gan arī uz pasākumiem spaiki ar tiek uzlikti, un armijas zābaki ar ir.. Tā kā piekāst ka viņš nav gara auguma, bet cik nu tuvu var būt, viņš ir manam ideālam :D Pietam raksturs ir uz visiem 100% man piemērots :D