kā viss sākās...

Reitings 72
Reģ: 15.09.2014
Sveikas dāmas!
Kā sākas Jūsu attiecības ar vīru/līgavaini ? ( kur iepazināties, kurš spēra pirmo soli, pirmie randini, pirmais skūpsts, vai zinājāt, ka īstais, vai ģimenes/draugi pieņēma Jūsu attiecības utml :))
19.09.2014 12:15 |

Reitings 93
Reģ: 09.07.2013
Lai cik smieklīgi nebūtu, tieši viņš mani pieņema darbā. :D Tieši pirms gada, sākot studijas meklēju darbiņu, kuru varētu apvienot ar skolu un tā nu sanāca, ka atsaucoties uz sludinājumu, pieteicos darbā vienā veikaliņā, kur viņš uz to brīdi bija vienīgais darbinieks. Aizgāju, papļāpājām, viņš uzreiz pateica priekšniekam, lai ņem mani darbā, ka esmu labākais ko viņš spējīgs atrast.
Kādu laiku turējām tīri koleģiālas/ draudzīgas attiecības, pēc kāda laika sāka mani aicināt viskaut kur, lai arī man bija pret viņu simpātijas, es laipni atteicos, galvenokārt, tādēļ, ka abi strādājām vienā darbā un bijām tikai divi darbinieki un būtu diezgan stulbi, ja nekas nesanāktu un mēs turpinātu strādāt kopā, nemaz nerunājot par kopīgām brīvdienām, kuru nebūtu nemaz.
Tā nu sanāca, ka pēc kāda laika, es atradu citu darbu, viņš atkal jau mani aicināja satikties un šoreiz nospriedu, ka man nav ko zaudēt un piekritu. Nenožēloju ne mirkli. :)) Lai gan kopā pagaidām esam salīdzinoši neilgu laiku, esmu ļoti viņam pieķērusies, lēnām sākam domāt arī par dzīvošanu kopā. :))
20.09.2014 23:29 |

Reitings 7704
Reģ: 13.03.2012
Iepazināmies skype, viņš bija iniciators pirmajam randiņam.
Pirmais skūpsts - vecāku mājās, 30.oktobrī, 2009.gadā :D
Jau uzreiz zināju, ka ir īstais.
20.09.2014 23:30 |

Reitings 23
Reģ: 10.09.2014
Bus arī vīrietim te jairlien :)
Vispār viss notika banāli. Man bija 18 tikko zaudejis one night attiecibas nevainību, sajutos kā liels ērzelis labā nozīmē :D
Aizgāju ar draugiem uz klubu, šie ierunājās davai meitenes. Es ok. Viens sarunāja ar savu draudzeni, lai tā no kojām paņem savas draudzenes.
Vēlāk klubā atnākot viņām man acīs uzreiz iekrita viņa. Kā izrādas viņai tad bija tikko 16 to es uzzināju jau citā reizē. Ieraugot ka draugs arī aci met uz viņu es ātri liku viņam manīt, lai nelien, kompensacijā iedevu 2 aliņus.
Tad sāku aplidot viņu cik vien mācēju, jo biju kautrīgs un viņa bija 3 meitene kas piesaista dzīvē. 2 bija ar ko nevainību zaudeju.
Tad es viņai māciju spēlēt bovlingu no mugurpuses turot un kad viņa ara naca, es vinu sildiju ar savu ketmeni, jo bija ziema. Tad es viņu kaut kā pielauzu lai iet pie manis. Jo kojas jau bija ciet un nav kur naksnot.
Viss ari taja nakti notika pirma skupstisanas, pirmais nopietnais sex izrādijās ka viņa ir nevainīga. Neticēju sākuma ka var būt tadas attiecibas un mila pec 6h pazīšanās. Bet jau esam 5 gadi kopā ir 3 bērni. Viss notiekās :)
20.09.2014 23:49 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits