Lee Man arī bija(nu it kā ik pa laikam ir vēl tagad)dermatīts,kuru noteica,ka rodas no svīšanas(pastiprinās). Man izrakstīja kaut kādas zāles,kuras aptiekā speciāli sajauca un lika smērēt. Visu kursu nemaz neizgāju,biju jauna un slinka,bet tagad ir gandrīz pazudis,paldies dievam. Vien pa retam(ļoti ļoti ļoti reti)uzrodas vasarā kaut kas. Turies,būs labi. :)
Šodien izcepu burkānkūku. Padalīšos ar recepti varbūt kādai noderēs. Kūkai nav glutēns,nav olas un nav piena produktu.
sastāvdaļas:turku zirņu milti,sojas piens,rieksti(pēc izvēles),papajas gabaliņi, rīvēti burkāni(es izmantoju samaltās atliekas no burkānu sulas spiešanas),cukurs(stēvija,furktoze-pēc izvēles)pēc garšas,soda un kanēlis.
Burkānus ieliku bļodā,uzbēru kanēli daudzumā pēc pašas vēlmēm,pievienoju glāzi un 3 ēdamkarotes turku zirņu miltu,sojas pienu un cukuru,to visu sajaucu kopā,mīklu pagaršoju,lai zinātu vai vajag vēl nedaudz saldāku. Pievienoju 3 tējkarotes sodu,riekstus un papajas gabaliņus. Ietaukoju veidni,jo bija beidzies cepampapīrs,bet parasti veidnē ieklāju cepampapīru. ieleju masu un lieku cepeškrāsnī,kura uzkarsēta uz 180 grādiem. Cept sanāca mazāk kā pus h,cepu kamēr sērkociņš iznāca no mīklas tīrs. Burkānus prasījās vairāk(man bija seši),bet tas kā kuram. arī papaju un riekstus par maz piebēru,bet nu es pirmo reizi cepu burkānkūku,tāpēc domāju,ka nav tik traki,turklāt tas jau arī kā kuram. :)
Lai labi garšo,ja kāda izdomās cept. :D