Meitenes,
Padalamies ar saviem mīļākajiem aromātiem no Victoria Secret body mistiem, losjoniem utt.!
Izrādās mans mīļākais aromāts bija limited edition un vairs nekur nav atrodams :( Gribu izmēģināt ko jaunu, bet tā kā pati netieku nekur fiziski pasmaržot visu, mēģināšu trāpīt uz dullo :)
Heartkiller
Vanilla lace ir ļoti saldas? Vai arī gluži pretēji - nav baigi sintētisks tipa gaisa atsvaidzinātāja aromāts?
Un, meitenes, kā jūs raksturotu Pure seduction aromātu? Skatos, ka daudzām favorīts :)
Es teiktu, ka ir saldas, bet man nešķiet no tām briesmīgi saldajām(kad gandrīz vai vēmiens nāk). Liekas vnk saldas.
Es par to sintētiskumu nevaru īsti pateikt. Nevieni no tiem nesmaržo baigi dabiski, bet man patīk :D
Cloo
Man personīgi viss nāk no lidostu veikaliem. Pati ceļoju un draugi ļoti bieži ceļo/brauc komandējumos.
Arī meklēju iespējas kaut kur LV citur nopirkt, gandīz nereāli + neuzticos īsti kvalitātei :)
Ja kāda nav pamanījusi, es vēl šo to piedāvāju no VS produkcijas - no pure seduction ir losjoni un 1 smaržu 30ml pudelīte. Viss ir atvests no ASV, jo regulāri uz turieni dodos!