Vai "nespeeleejos ar uguni?

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Es te jau biezi esmu mineejusi savu Francijas draudzeni,reizeem esmu arii pastaastijusi par savu greizsirdiibu uttLaikam neviens nav muuzu nodziivojis bez kaut vienas probleemas...
Soreiz situaacija ir taada,ka uzaicinaaju vinu pavadiit ar mums kopaa laiku Konaa(Hawaii).Es atcereejos vecos laikus,kad likaas-nekad muuzaa nekur netiksim."Sitaamies pa dziivi", kaa vareejaam ,un taadas liekas naudas tomeer bija reti,lai celotu.Atceros,ka vina man paliidzeeja vienreiz ar naudu,kad bija jaabrauc uz Vaaciju.Iisi sakot-pienaakusi mana kaarta revanseeties!
Viss buutu jauki,bet man liekas,mans viirs ir tik loti atdziivojies:D ,ruupeejoties par bileteem,dziivosanu tur ,celojumu plaaniem,kad saaku domaat-vai es nespeeleejos tomeer ar uguni?To ,ka vinam ir simpaatijas pret so sievieti,es zinu.Neskatoties uz to ,ka visu laiku atkaarto to ierasto-es miilu tevi,manii ieksaa ir taads "mazs greizsirdiibas velnins"!
Es buutu prieciiga dzirdeet juusu domas!
04.09.2014 16:34 |

Reitings 16208
Sii sieviete bija manaa dziivee ar pirmaa lauliibaa(pirmais viirs vel pavasarii teica-neker krenki-saac arii runaat par citplaneetiesiem:D) ,un naak liidzi tagad otraa.Es veel vakar domaaju-vareetu uzrakstiit graamatu par visu so...cik diivaini cilveeks seko man-ienaak manaa dziivee ar pilnu jaudu!
Esmu jau kaadreiz rakstijusi-vina bija ciemos pie mums divas reizes ,un peec otraas reizes saakaas taada regulaara sazvaniisanaas-kopeejas intereses par teemaam,kuras man nav tik tuvas!!!
Saakumaa es visu uzneemu loti veseliigi,kaa normaals cilveeks,kurs saprot,ka var buut simpaatijas pret kaadu citu sievieti arii utt,bet tagad man liekas,ka ir aizgaajis mazliet par taalu...
04.09.2014 17:21 |

Reitings 1315
Reģ: 27.10.2012
Riot, nedrīkst, tad cieši gulēt.
Ja nokrāps, tad varēs redzēt, kas ir svētāks, ģimene vai mirkļa kaisle.
04.09.2014 17:23 |

Reitings 180
Reģ: 05.08.2014
Tad priekš kam vispār šāda draudzene Tev ir nepieciešama? Es nesaprotu kaut ko laikam.
04.09.2014 17:24 |

10 gadi
Reitings 9435
Reģ: 06.03.2009
Es nevarētu. Ja es zinātu par tām simpātijām, es fiziski nespētu pati sev to nodarīt un taisīt tādu ceļojumu un bez maz dot viņiem abiem iespēju. Gan jau, ka kaut kas kaut kādās zvaigznēs ir ierakstīts, bet šādā gadījumā - kādas tur zvaigznes, pati būtu vainīga pie visa, jo pati būtu to situāciju radījusi.
Un jā - nekur nav teikts, ka viņš uzreiz pametīs. Var jau arī paspaidīties par stūriem, kamēr es neskatos un pēc tam izlikties, ka nekas nav bijis, jo...es taču to nebūtu redzējusi.
Nē, nē...nē.
Ir forši, ja draugam vai vīram ir labas attiecības ar manām draudzenēm, bet...nu ne šāda veida labās attiecības.
04.09.2014 17:25 |

Reitings 3615
Reģ: 01.09.2009
Coldlady, arī iedomājos par to - guļot jātur acis vaļā ;)

Arī draudzenes nostāja, viennozīmīgi, ir ļoti interesanta. Ja jau viņa tavā dzīvē ir tik ilgu laiku, tad taču vajadzētu būt savstarpējai cieņai vienai pret otru. Neviens jau nesaka, ka viņa tevi neciena, varbūt viņai tā ir pieņemts satuvināties ar draudzeņu vīriem. Bet tu esi tu un, ja tev kaut kas nepatīk, tev nav jāpielāgojas citu cilvēku dzīvesstilam un filozofijai. Manuprāt, tu esi pārāk toleranta attiecībā pret visu.
04.09.2014 17:29 |

Reitings 16208
Emmanuelle, viss skaidrs tev action dzīvē pietrūka?
Taada sajuuta rodas-paarak mieriigi dziivojam...
Heartkiller...viss pareizi!Es laikam gribeeju viiru "paarbaudiit", un taapeec iemineejos par celojumu trijataa...un vins bija neizsakaami prieciigs.Te ir taa reize,kad vienmeer saku,ja viirietis peeksni paliek taads loti deviigs,loti miils visaadaa zinaa,tad vinam ir iedots "saldais eediens"!
04.09.2014 17:29 |

Reitings 557
Reģ: 26.12.2011
Ja turesi visu so sevi ieksa, sabojasi veselibu no stresa, ko sie neatbildetie jautajumi Tevi izraisa un beigas varbut pati busi par iemeslu, kas liks abiem tiem cilvekiem justies tuvakiem.
04.09.2014 17:30 |

10 gadi
Reitings 4416
Reģ: 08.10.2013
Gaužā patiesība ir tāda, ka mums nepieder otrs cilvēks. Tā kā man nepatīk runāt caur ziediņiem, tad laikam vīram skaidrā valodā palūgtu, lai, ja arī plāno mesties rīcībā, tad vismaz, lai izšķiras aiz cieņas tā vārdā, kas jūsu starpā ir bijis, lai fiziskā darbība neaptraipītu atmiņas par laulību.
04.09.2014 17:30 |

Reitings 16208
Laikam visgruutaakais moments dziivee, ir paardziivot taadu situaaciju,ka viirietis gul ar sievu ,un domaa par citu sievieti...
Zinu,ka esmu aizlaidusi visu paaraak taalu sajos gados,bet kas izdariits,tas izdariits!Tagad jaariikojaas loti uzmaniigi ,un ar galvu...
04.09.2014 17:34 |

Reitings 10509
Reģ: 13.12.2009
Nu ko jautrība trijatā

:D
04.09.2014 17:39 |

Reitings 16208
Gaužā patiesība ir tāda, ka mums nepieder otrs cilvēks.
-zelta vaardi!
Man liekas,ka man ir bail kaartiigi izrunaaties,jo es laikam juutu ,ka es buusu taa,kurai buus jaaaiziet.Mani kaut kaa pasreiz nemierina vaardi-es tevi miilu,ne vinu...To vins teica vakar!
04.09.2014 17:40 |

Reitings 6299
Reģ: 15.11.2012
laba profilakse pret krišanu kārdinājumā ir tā neesamība. ja attiecības dārgas, labāk nerīkot nekādas ''pārbaudes'' vīriem. tagad atliek vien cerēt, ka viņš šo pārbaudi izturēs...
04.09.2014 17:41 |

Reitings 16208
Zile:D:D
04.09.2014 17:41 |

Reitings 10509
Reģ: 13.12.2009
Nedomāju, ka ir tik traki.
Es gan nezinu, kāds tām sarakstēm un sarunam ir saturs. Varbūt vienkāršas, loti tuvas unsirsnīgas attiecības, kā labiem draugiem.
04.09.2014 17:43 |

Reitings 4775
Reģ: 18.03.2012
ir labs teiciens - ja pati sevi nesargāsi, arī Dievs nesargās. Ar šo es gribu teikt, ka viss, iespējams, arī ir zvaigznēs ierakstīts, taču es ticu, ka likteni var mainīt, un nevajag to apzināti izprovocēt ar lietām, ko nevēlies piedzīvot.
Nu mamma mācīja jau bērnībā - draudzenēm nav ne viss jāstāsta par savu vīru
- man ne tikai mamma, bet arī tētis to pašu mācīja bērnībā. Labāk lai no malas viss izskatās sliktāk attiecībās nekā patiesībā ir, jo nekad nevari būt droša par sevi, kur nu vēl otru - pārspīlēti slavējot citai savu vīrieti, stāstot, cik viņš foršs, mīļš un labs, tu riskē panākt, ka tavai "draudzenei" tavu vīrieti sagribēsies savā dzīvē vairāk nekā tevi pašu, un viņa to jauko kumosiņu, ko iepriekš tik traki izlielīji, sagribēs sev. Man vecāki mācīja, ka arī sabiedrībā labāk piebremzēt ar ļoti pārspīlētu mīļuma izrādīšanu, apčubināšanu un dievināšanu - manā radu lokā arī ir gadījums, kad draudzene nocēla vīru citai, jo redzēja, cik fantastiski viņš pret viņu izturas. Bet daudzi vīrieši, kā zināms, ir ļoti vājas būtnes!
Ja gribēji revanšēties, varēji aizbraukt uz tām Havajām ar draudzeni divatā, bet vīru atstāt mājās!
04.09.2014 17:45 |

Reitings 138
Reģ: 14.11.2013
Un kāpēc jums jābrauc ceļojumā trijatā. Vai tad draudzenei nav drauga, kurš varētu pievienoties? Kā viņai ar personīgo dzīvi, attiecībām ar vīriešiem?

Reitings 5629
Reģ: 20.06.2010
kam tev vispaar taadu draudzeni vajaga? vinja pret tavu viiru arii izraada kaadas simpaatijas vai tikai vins staro kaa saules starinjs?

es taa nevareetu, noteikti, es ar to draudzeni jau sen buutu paartraukusi visus kontaktus, miers maajaas tomeer svariigaaks

Reitings 16208
Es laikam nemineeju ,ka visus izdevusmus sedz mans viirs!Draudzenei nav viira-dziivoja ar savu francuuzi dazus gadus tikai-francuuzi esot briesmiigi:D
Sarlote-taa laikam bija mana vislielaakaa kluuda visaa!Mana mamma tagad saka-saturies !
Siprais dzimums-simpaatijas noteikti ir abpuseejas.
04.09.2014 17:54 |

Reitings 1196
Reģ: 28.01.2013
Gaužā patiesība ir tāda, ka mums nepieder otrs cilvēks. Tā kā man nepatīk runāt caur ziediņiem, tad laikam vīram skaidrā valodā palūgtu, lai, ja arī plāno mesties rīcībā, tad vismaz, lai izšķiras aiz cieņas tā vārdā, kas jūsu starpā ir bijis, lai fiziskā darbība neaptraipītu atmiņas par laulību.

+++++
Man arī šķiet, ka gribās varbūt nedaudz to action, gribās pārbaudīt, kā nu būs, bet vai vajag? Tā jau ir, otrs tev nepieder, bet vai tas nozīmē, ka jārada visi attiecīgie apstākļi, lai dotu viņiem kaut kādu iespēju? :) Draudzējies, sazinies, bet vīru varbūt no šīs tavas draudzības pa gabalu, ja tu zini, ka viņam ir simpātijas :)
04.09.2014 17:57 |

Reitings 5629
Reģ: 20.06.2010
galvenais nedod vinjiem alkoholu, lai reibumaa kko nesastraadaa :D
bet nu, skaties,kas notiks celjojumaa, ja taa draudzene kko saak bakstiities, pasaki vinjai skaidri un gaishi,ka vinas uzvediiba ir nepienjemama un,ka vairs negribi vinju redzet
04.09.2014 17:59 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits