Sveikas, meitenes! :) Situācija tāda, ar savu puisi dzīvojam kopā, nu jau gadu un piecus mēnešus, puiša mamma palūdza vai mana puiša jaunākais brālis nevar padzīvot pie mums kamēr viņš pabeidz vidusskolu, savādāk sanāk braukāt dienu dienā ar autobusu 20km, skolai kopmītņu nav, tā nu piekrītam, un ta nu viņa brālis jau pie mums dzīvo gadu! Mēs netiekam ar viņu galā, un mana puiša mamma katru reizi aizstāv tikai mana puiša jaunāko brāli. Viņš ir ļoti nekārtīgs, regulāri grābstās gar mūsu mantām, pīpē virtuvē, kas man nav pieņemams kā nepīpētājai, aprij visu kas mājās vien ir, un katru piektdienu, sestdienu tik gaida, kad mēs nebūsim mājās, lai šeit uzttaisītu kārtējo ballīti. Pateikt mums viņam arī nav īsti jēgas neko teikt, jo kā tikko bilstam kaut vārda, viņš sāk ārdīties un škandāls nepajokam. Domājam paņemt savu dzīvokli, bet pašlaik nevaram to atļauties, jo es nestrādāju, esmu darba meklējumos. Un iedomājieties, jaunākais brālis vēl atļaujas mums pateikt-''Vācieties ārā, šis ir mans dzīvoklis!''
Nevaru vairāk izturēt! Šorīt arī, viņš aiziet uz skolu, aizslēdz durvis, pietam ar manu atslēgu, savējo droši vien pazaudējis, bet man taku suns jāizved ārā nokārtoties un pastaigā. Tā, nu mans puisis dabūja skriet no darba mājās atslēgt durvis. Un kārtējo reizi es atkal esmu pie visa vainīga, JO VAJAGOT TAK IZVĪLĒT VĒLVIENU ATSLĒGU! Iesakiet, lūdzu, kā rīkoties šajā situācijā!