Kad bijām jaunāki, nebija labi, likās, ka viss, vienreiz būs strīds un viss, atā, vairs neredzēsimies, bet tagad, kad abi jau esam diezgan pieauguši ir ļoti labas attiecības, vairs nav nekādi dumji vai aizskaroši izteicieni, joki utt. Esam ļoti labi draugi, kad atbrauc ciemos, tad vispār uķi, puķi!
14 gadus vecāks brālis. Kamēr pati nestrādāju, attiecības bija ļoti tuvas - bieži sazvanījāmies, viņš ļoti palīdzēja materiāli (veica tēva pienākumu).. Kolīdz sāku strādāt un varēju pati sevi uzturēt un uzsāku patreizējās attiecības, tā kaut kā atsvešinājāmies. :( Pats par sevi, redzamies reizi pusgadā laikam. kaut abi dzīvojam ~30 km attālumā. Sliktas attiecības nav, bet vienkārši nav tās komunikācijas tik daudz. Un arī tas, ka viņam tagad ir ģimene - divi bērni.
2 vecāki brāļi.
Vienu satieku apm. reizi mēnesī, kad braucu uz laukiem pie vecākiem, jo viņš tur dzīvo. Otru reizi pusgadā apm. Vnk nesakrīt laik,i kad esam laukos pie vecākiem.
Lai arī man ar brāļiem nav īsti par ko runāt es zinu, ka es varu uz viņiem paļauties jebkurā laikā. :)
Man ir ļoti paveicies ar viņiem. :)
20 gadus vecāks brālis, taču zinu ka arī ja būtu 3 vai 5 gadus vecāks, tad attiecības nebūtu citādākas, jo viņam tāds raksturs. Kopš sevi atceros, tad diez ko tuvi neesam bijuši. Agrāk vēl ko viens otram paprasījām, bet tagad pat nesasveicināmies. Kādu laiku par to pārdzīvoju, bet ja man vienmēr uzbļauj virsū vai pasaka, lai pavācos malā, tad man arī viņa sveiciens nav vajadzīgs.
Sliktas attiecības nav, bet vienkārši nav tās komunikācijas tik daudz. Un arī tas, ka viņam tagad ir ģimene - divi bērni.
Mani fascinē šie cilvēki, kuri uzskata, ka ģimene ir tikai pēcnācēju (arī radītāju ietvaros). :D
Man ir piecus gadus jaunāks brālis.
(Ne pēc pieprasījuma) Ir arī vīrs, ir bērns. Attiecības ar brāli ļoti labas, vīram ne tik labas. Bēbi viņš dievina, arī pašam brālim ir dūdiņa, kuru visa mūsu ģimene (mamma, vecvecāki utt) dievinam.
10 gadus vecāks brālis, vistuvākais cilvēks, kas man ir, neskatoties uz to, ka ģimene mums nav maza un radu netrūkst. Ar vecākiem nekad nespētu izrunāties tā, kā ar viņu.