Būs, kas man nepiekritīs, bet mans viedoklis (un arī pašas pieredze ir rādījusi), ka studiju laikā strādāt nevajag. Cita runa ir tad, ja tā naudiņa tik tiešām ir ļoti nepieciešama, ja lekcijas notiek vien pāris reizes nedēļā un mācību apjoms nav pārāk liels vai ja tu strādā sev interesējošā sfērā, kur vari savas zināšanas pielietot praksē.
Es pilnībā tevi saprotu, ka paralēli studijām gribas nopelnīt naudu, taču, lai abus apvienotu ir jābūt patiešām lielam gribasspēkam. Es gan vairāk sliecos domāt, ka, lai kaut ko dabūtu, no kaut kā ir jāatsakās.
Tu pati raksti, ka pusslodze tev būtu par daudz, jo gribi sevi 100% veltīt mācībām un iegūt ne tikai diplomu, bet arī zināšanas. Varbūt izmanto savu brīvo laiku, lai padziļinātāk (caur Internetu vai grāmatām) papildinātu zināšanas savu studiju virzienā, pasporto, apgūsti kaut ko jaunu, pievienojies studentu organizācijām.
Tici man, tev sava izaugsme ilgtermiņā atmaksāsies daudz vairāk, nekā tie eiriki, kas tev ieripotu kontā, strādājot studiju laikā.