Cosmo parādniecēm, jo īpaši weee

Reitings 150
Reģ: 24.06.2014
Aicinu uzmanīties, jūs varat arī būt nākamās. Izskatās, ka Latvijā kredītdevēji sākuši jaunu metodi parāda atgūšanai.

http://apollo.tvnet.lv/zinas/parada-del-keguma-nolaupits-cilveks/662794
19.08.2014 13:14 |

Reitings 205
Reģ: 21.02.2014
Šī diskusija ir provokācija?

Autore, ieteiktu uz priekšdienām neizteikties par tēmām, kurām neko nezini. Tici man, labāku iespaidu par sevi atstāsi. No Taviem komentāriem ir absolūti skaidrs, ka zināšanās esi tik ļoti tālu no apspriežamā temata kā es no Mēness.
19.08.2014 17:02 |

Reitings 150
es zinu visu alda(weee otrais profils)

zinu ka nespēsi atspēkot nevienu manu komentāru šajā tēmā, jo man ir taisnība
19.08.2014 17:04 |

Reitings 7408
Reģ: 06.05.2013
Keila, kas attiecas uz 78. pantu, te pusi foruma dalībnieču par to var sodīt.
Un ar vēlmi nogalināt Tu pārspīlē. Jebkura dzīva būtne, pie noteiktiem apstākļiem, ir spējīga nogalināt otru dzīvu būtni. Weee pieļauj domu, ka varētu ko tādu izdarīt, ja tas būtu nepieciešams, nevis, ka viņai jau ir sastādīts sarakstiņš. Tur ir atšķirība.
Dienā, kad man būs jāizdara izvēle starp noaglināt vai tkt nogalinātai, es arī izvēlēšos pirmo. Tas instinktīvi tā notiek - pašsaglabāšanās instinktu katram no mums ir devusi daba. Un vari man nemēģināt iestāstīt ka Tu ļautu sevi nogalināt.
19.08.2014 17:28 |

Reitings 205
Keila, gribi teikt, ka esi tā, kas nolaupa tos nabaga parādniekus par viņu sīkajiem parādiem? Wee nākamā? Runā tik zinoši, ka pilnīgi sāku jau tā domāt.

Atslābsti! Nu neesam mēs kaut kāda Nigērija, kur visiem par visu varbūt samaksā un viss ir sarunāts. Tā ir tāda tukša muldēšana, neko par to nezinot. Esmu cieši saistīta ar tiesu sistēmu un varu par visiem 100% apgalvot, ka nav tā, kā saki.
19.08.2014 17:28 |

Reitings 150
alda, beidz melot, visi zina, ka LV tiesu sistēma ir sapuvusi un korumpēta

to saku ne tikai es, bet arī daudzi citi tūkstošiem cilvēku citos saitos komentāru sadaļās

LV tiesu bieži, regulārie idiotiskie un nesaprotamie lēmumi, kuri pēc tam tiek atcelti ECT ir tikai aizberga redzamā daļa
19.08.2014 17:39 |

Reitings 7408
to saku ne tikai es, bet arī daudzi citi tūkstošiem cilvēku citos saitos komentāru sadaļās

Protams, ziņu portālu komentāru sadaļas, kur cilvēki izgāž žulti, vienmēr ir bijis objektīvs rādītājs, kā savādāk.
Man ir personīga pieredze liela ziņu portāla (Jā, viena no LV top 3) komentāru administrēšanā. Tie, kam ir kategoriskāks viedoklis, parasti sēž pa 5-10 uz vienas IP. Un nevajag man te stāstīt par bibliotēkām un publiskiem interneta piekļuves punktiem. Tur cilvēki reāli sarunājas ar sevi, daudziem ir tieši tik garlaicīga dzīve.
19.08.2014 17:49 |

Reitings 150
īpaši garlaicīgi ir ECT tiesnešiem, kuri lemj par sliktu Latvijai un par labu cilvēkiem, kas cietuši negodprātīgiem tiesas lēmumiem

viens no spilgtākajiem gadījumiem bija žurnālistes I.Nagles lietā kur stulbā LV tiesa lēma par atļauju kratīt viņas māju, bet kā zināms tad tas bija negodprātīgs lēmums un ECT lēma par labu Naglei un lika maksāt Latvijai 20k latu kompensāciju viņai
19.08.2014 17:53 |

Reitings 205
Njā, portālu komentāru sadaļu viedokļi patiešām ir patiesības citadele:)

Es saku, ka visā sabiedrībā ir melnās avis un tādas nenoliedzami ir arī tiesu sistēmā, policijā u.c., bet tu nevari teikt, ka VISI ir korumpēti. Es no savas puses varu galvot kaut vai pati par sevi - kukuļus neņemu un neņemšu. Bet tu tagad vari pateikt konkrēti, kuram tiesnesim esi devusi un kurš arī ir ņēmis? Es to vaicāju, jo man šķiet, ka tu vnk esi saskatījusies krievu seriālus un mīli sazvērestības teorijas.
19.08.2014 18:00 |

Reitings 5516
Reģ: 03.08.2013
Es nesaprotu, kādēļ cilvēki, kas vienmēr ir tik ļoti ir neapmierināti ar pastāvošo iekārtu un pasauli kopumā, neizolējas no sabiedrības?
19.08.2014 18:02 |

Reitings 205
Eh, laikam nav prātīgi iesaistīties diskusijās ar cilvēku, kurš pat rakstīt neprot (kaut vai iemācies, kā žurnālisti sauc, ja reiz mini viņas piemēru), citādi nolaidīsimies līdz viņas līmenim.

Jauku vakaru!
19.08.2014 18:03 |

Reitings 7408
Keila, kāds sakars ir ECT ar komentāru autoriem ziņu protālos?

Kas attiecas uz Nagli, tad tā lieta ir monēta ar divām pusēm. No vienas puses viņas ģimenes neaizskaramība un vārda brīvība, no otras jebkuras personas datu drošība. Ja viņa būtu piekritusi sadarboties, nekādu kratīšanu pie viņas mājās netaisītu. Dāmīte pati izvēlējās.

Tev, kā personai, kam vienkārši ir nepieciešamība kritizēt valsts iekārtu kā vien vari, loģiski, ka nemaz neinteresē, kāds bija iemesls, kāpēc Nagli vispār aiztika. Tev ka tikai bļaut, ka valsts vainīga, lai gan šajā gadījumā valsts aizstāvēja indivīdu privātumu. Manu, Tavu un vēl daudzu citu... Neveiksmīgu piemēru Tu pagrābi.
19.08.2014 18:07 |

Reitings 150
veiksmīgu piemēru pagrābu jo Naglei lika izmaksāt kompensāciju par valsts stulbumu

arī pašu Neo beigās attaisnoja, aks nozīmē ka nekādu privātumu viņš vai Nagle neaizskāra

filtrē ko raksti alexi
19.08.2014 18:32 |

Reitings 150
ir tāds čalis vārdā Gunārs Kūtris, ja nemaldos, agrāk bija Satversmes boss, tagad startēs saeimas vēlēšanās, ko es ar to gribēju teikt?

tiesu sistēma, tiesneši ir un būs cieši saistīti ar politiķiem un politiku, to pierāda arī, ka tiesnešus ievēl saeima nevis speciāli izveidota komisija.

es pati studēju tieslietas un vēsturi, respektīvi es zinu kā bija agrāk, es zinu kā ir tagad, nekas nav mainījies

tiesneši un tiesas visos laikos ir bijušas tikai pastāvošā režīma marionetes, instruments

tā tas bija apvienotajā karalistē, kad vēl valdīja karaļi
tā tas bija Francijā, kad valdīja Luijs XV vai Napoleons
tā tas bija nacistiskajā Vācijā un PSRS
un tā tas ir tagad Latvijā un citās post-padomju valstīs, arī Krievijā

Latvijā piemēram nav demokrātijas, bet partokrātija, kur vara reāli pieder partijām nevis tautai, vēlēšanas ir tikai labi iestudēta izrāde ar jau sen nolemtiem rezultātiem
cik gadus jau tiesājas Lembergs? 10? LOL, kurā normālā valstī vēl tā būtu?
korumpētās un ar politiķiem(un to sponsoriem) cieši saistītās tiesas visu velk apzināti garumā

paskatieties uz KNAB, tā ir tīra politiska iestāde, kas dara lietas pēc politiskā pasūtījuma(Vienotības)
paskatieties uz Miķelsona lietu(ex-Latvenergo šefs), apritējuši 4 gadi jau, tik viss bija pompozi un tik klusi arī beidzās, neviens nav notiesāts, es nezinu vai Miķelsons ņēma kukuli, bet es zinu ka tas bija politiskais pasūtījums pāris mēnešus pirms saeimas vēlēšanām, lai it kā parādītu, ka mēs tipa cīnamies pret korumpantiem, bet patiesībā neviens nebija vainigs un lieta noklusa

paskatieties uz nākamo KNAB darbību ar kratīšanām Šlesera mājā(laikam nekratīja, bet gribēja), saeima nobalsoja ka to nedrīkst darīt un pēc tam Zajebatlers veica savu slaveno runu, LOL :D tās visas bija jau iepriekš iestudētas darbības no Vienotības un KNAB puses, lai būtu iemesls atlaist saeimu, lieki piebilst ka arī šajā Šlesera lietā ir klusums un lieta izbeigta

kā tur beidzās ar Jaundžeikara lietu? arī klusums

kādi risinājumi, lai to visu bezpriģelu izbeigtu? laikam jau revolūcija, bet vai mēs esam gatavi, stipri šaubos, neesam tik karstasinīgi kā grieķi vai ukraiņi
19.08.2014 18:49 |

Reitings 7408
Keila, vai Tu vari ieņemt vienu viedokli par Latvijas tieslietu sistēmu?
Poikāns publicēja datus, kas ir ar likumu aizsargāti, pie kam ieguva tos nelikumīgi - te bija par ko sodīt, taču to nedarīja. Tas Tev ir labi.
Kad uzrīkoja kratīšanu pie Nagles, lai pierādītu Poikāna vainu, tad tas ir valsts stulbums.

Kāpēc Tu atbalsti Poikāna gadījumu, kāpēc tad valsts nav stulba?

Valsts stulbums reāli bija attaisnot cilvēku, kam pie vienas vietas, kas ir un kas nav privāts. Tajos sarakstos, ko viņš publicēja, varēja būt arī Tavi personīgie dati bet, kamēr nebija, tikmēr viss kārtībā - tā?
19.08.2014 18:52 |

Reitings 150
Neo publicēja algas, kas bija viegli pieejamas VID mājaslapā, tā nav zādzība

viss kārtībā, vismaz 1 no 10 tiesas lēmumiem bija godīgs un pareizs
19.08.2014 18:55 |

Reitings 150
tolaik bija krīze, grieza naudu jaunajām māmiņām, pensijām, pabalstiem, bet ne pašiem ierēdņiem

Neo izmantojot VID mājas lapas kļūdas publicēja kā uzdzīvo ierēdņi mēra laikā

Neo neveica uzbrukumu mājas lapai kā hakeris un neko nezaga

Neo veica labu darbu sabiedrības labā, labi ka nedzīvojām karstasinīgajā Grieķijā

ja būtu referendums ar jautājumu vai Neo veica labu darbu - 90% nobalsotu JĀ, veica labu darbu, pārējie 10% būtu neapmierinātie cūkas ierēdņi :D

atceramies likumisko lēmumu hierarhiju

1.Tautas nobalsošana
2.Saeimas balsošana
19.08.2014 19:03 |

Reitings 7408
Neo publicēja algas, kas bija viegli pieejamas VID mājaslapā, tā nav zādzība

Tā nebija publiska informācija. Tev ir vāja sajēga, kas tad ir un kas nav kibernoziegums.
Poikānam nebija pieejas šādai informācijai, taču viņš to ieguva izmantojot nepilnības datorsistēmā. Tātad nelikumīgi.
Maximā pie kases ir viegli nočiept košlenes. Viegli, tiešām. Taču vai tāpēc tā nav zādzība?
Zādzība tā nebūtu, ja Poikānam būtu likumīgas tiesības piekļūt šai informācijai un to publiskot. Tādu viņam nebija.
19.08.2014 19:05 |

Reitings 150
izskatās, ka tev nav sajēga kas ir likums un kas tos pieņem

likumus pieņem saeima, bet var arī pieņemt tauta referendumā

šajā gadījumā Poikānam bija faktiski tautas mandāts, tātad likumīgs pamats publicēt šīs uzdzīvošanas un divkosību

respect

bet tev mazajai diktatorei, kam tik ļoti gribas apspiest godīgus cilvēkus - ieteiktu paārstēt nervus
19.08.2014 19:10 |

Reitings 7408
tolaik bija krīze, grieza naudu jaunajām māmiņām, pensijām, pabalstiem, bet ne pašiem ierēdņiem

Neo izmantojot VID mājas lapas kļūdas publicēja kā uzdzīvo ierēdņi mēra laikā

Jā, bija krīze, jā, grieza naudas, es arī tajā laikā biju bezdarbniekos un man arī tas viss grieza.

Taču vai tas dod tiesības kādam darīt pretlikumīgas lietas?
Mums ir vesela masa cilvēku, kas labprāt mūsu oligarhus redzētu kā līķus. Ja vienā dienā kāds tiešām viņus novāks, tauta gavilēs, bet vai tāpēc šis cilvēks nebūs slepkava?

Iemācies, ko nozīmē tie vārdiņi "mājas lapas kļūdas" un tad saki, ka nekas nav zagts. Lai tiktu līdz šīm kļūdiņām, zināšanām ir jābūt nevājām, pie kam visi šie dati glabājas serveros, nevis lapās, tātad - kas tas vispār ir par sviestu? Cilvēks reāli izvazājas pa datubāzēm, kas glabājas slēgtos serveros, bet vainīgs viņš nav? :D
Nav jābrīnās, ka mūsu valstī ir tāda tieslietu sistēma, ja tajā darbojas cilvēki ar tādiem uzskatiem kā Tu.
19.08.2014 19:12 |

Reitings 7408
šajā gadījumā Poikānam bija faktiski tautas mandāts, tātad likumīgs pamats publicēt šīs uzdzīvošanas un divkosību

Kur ir rakstīts tas likums, kas viņam šīs tiesības deva?
Es neaizstāvu tos, kas tolaik uzdzīvoja, bet šis gadījums pierāda, ka viņiem nav ko pārmest - mums visa tauta ir tāda - vienlīdzīga likuma priekšā, tikai daži ir veinlīdzīgāki par citiem.
19.08.2014 19:14 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!