Sveikas, daiļās meitenes. :)
Vēlētos dzirdēt atsauksmes par sekojošām mācību iestādēm-
Rīgas Kultūru Vidusskola,
Rīgas Centra Humanitārā Vidusskola,
Rīgas Hanzas vidusskola.
Derēs jebkāds viedoklis/atsauksmes/ieteikumi.
Uz kuru skolu ieteiktu doties, kādi ir plusi un mīnusi, īsāk sakot, jūsu viedoklis par šīm skolām vai pieredze,
Meklētājā atradu tikai novecojoši informāciju.
Reičela-svarīgi ir arī kādā grupā tiec, bet tā ir laimes spēle. Un es jau uzrakstīju savu viedokli tajos jautājumos, kurus tikko prasīji. Jeb vēl gaidi atbildi no tām, kas nav mācijušās?
Lapsiņa_Paldies par viedokli, pati pašlaik mācos/eju valsts ģimnāzijā, kura pat rangā ir pirmajā 5niekā, bet tik daudz zemūdens akmeņu,ka domāju pāriet uz citu skolu..
Laikam,ka RKV tā nebūs, sabiedējāt ar zemo līmeni.:D
RCHV. Ljoti laba anglju un latvieshu valodas. Taa kaa ej uz vidusskolu, tad nav jaauztraucas vai esi no bagaatas gjimenes vai nee. Pamatskolaa gan bija diezgan drausmiigi tajaa zinjaa :D Kad es pabeidzu, skola bija ljoti labaa liimenii gan eksaamenos, gan olimpiaadee. Tagad gan nezinu, kas tur daraas. Bet nu man ljoti, ljoooooooti patika vidusskolas laiks tur.
Queen- Kāpēc tieši AVĢ?
Man personīgi nav priekšzināšanu vācu valodā, tā kā, šo skolu atmetu uzreiz, kaut gan, it kā esot klase bez priekšzināšanām, hm..
Queen- Kāpēc tieši AVĢ?
Man personīgi nav priekšzināšanu vācu valodā, tā kā, šo skolu atmetu uzreiz, kaut gan, it kā esot klase bez priekšzināšanām, hm..
Tu jauc 2vas skolas.
AVG ir Agenskalna Valsts gimnazija. Ir humanitara klase bet ar vacu valodu saistiba maza.
Un bijusi Agenskana gimnazija- tagad rigas Valsts Vacu gimnazija (ta ko domaja manuprat Queen)- ar vacu val.