Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Besis. Neizpratne.

Reitings 17
Reģ: 15.03.2014
Sveikas!
Situācija ir šāda. Man ir 21 gads. Dzīvoju nelielā ciematiņā, visa mana bērnība šeit ir pagājusi, burtiski esmu izaugusi kopā ar saviem vienaudžiem. Tagad protams visi jau ir pieauguši, dažiem jau ir savas privātās dzīves utt. Kādreiz netālu no manis dzīvoja mana labākā draudzene, bet apstākļu dēļ, viņai nācās pārvākties citur dzīvot, kopā ar mammu. Dzīvot te palika viņas vecākais brālis un tēvs. Gadi protams gāja, bet paldies Dievam, ar draudzeni mums viss ir kārtībā – sazinamies un satiekamies ļoti bieži, jo ir tikai 20 minūšu attālumā no manis, līdz ar to, nemaz neliekas, ka viņa vispār būtu pārvākusies kur citur dzīvot. :) Protams brāli un tēvu pazīstu... Viņam šobrīd ir 25. Agrāk, kad visi mazi bijām, man nemaz puiši nebij prātā, tikai kādas blēņas un klačas ar draudzenēm. :D Bet nu esmu sevi pieķērusi domās, ka man sirsniņā ir iekritis labākās draudzenes brālis. Protams, vienmēr gājām viens pie otra ciemos, ārā, divatā, vienkārši kā draugi... Nu un vairāk kā 2 gadus viņš man ļoti patīk. Pēdējā laikā sanāca ļoti bieži tikties ar viņu, protams, es biju ļoti priecīga par to, ka varu viņu sastapt, parunāties un pasmieties. Pagājušo gad, kad biju pie viņa, īsi pirms Ziemassvētkiem, man sanāca pārforsēt ar alkoholu, un reibumā atzinos, ka viņš man ļoti patīk. No viņa to pašu dzirdēju. Kaut gan es visu tajā brīdī sapratu ko domāju un runāju. Biju ļoti priecīga par to, pat sacerējos uz ko vairāk. Bij mums arī tuvības brīži vairākas reizes, bet viņš pirms tam izteicās, ka būsim vienkārši labi draugi. Es piekritu, jo man patika būt ar viņu kopā, kā arī tuvības brīžos viss man patika. Biju samierinājusies, ka mums būs tikai sekss, nekādas nopietnas attiecības, saistības utt., jo viņš to nevēloties. Mūsu starpā viss bija kārtībā, zinājām, ko mēs īsti gribam un ko ne. Un šodien, rīta pusē saņēmu sms, vai nevēlos atnākt pie viņa. Es piekritu. Sāku taisīties un gāju pie viņa. Aizgāju pie viņa, sēdējām, sākām runāties, dzērām kafiju... Atgūlos dīvānā, apsēdās blakus, sākām dzīt jokus un sist viens otru ar spilveniem, izsmējāmies... :D Es jau uz viņu skatījos kā samīlējusies, jo dikti viņš man patīk! Bet tai brīdī viņš uz manis citādāk skatījās... Ta kā vēlējās mani, bet tai pašā laikā viņu kaut kas atturēja. Pateica, ka labāk nē. Biju protams neizpratnē, bet nu nodomāju, ka nav jau tas pats galvenais tak! Bet ļoti gribēju viņu... Tad nu jā, izteica, ka viņš nevarot, jo mani pazīstot daudzus gadus, ka esmu bez maz vai kā „māsa”, (kaut gan neesmu tak!), esmu viņa māsas labākā draudzene, ka nevarot tā... Pateicu, ka tas jau nemaz nav slikti.. Tad pateicu: „Nu ja, laikam jau labāk saista nepazīstamas meitenes, ar kurām var no nulles iepazīties un tikties”. Tai brīdī es vilku apavus un sāku taisīties uz mājām, bet viņš tikai „Lūdzu neapvainojies uz manis...”, un tādā garā... Nu neko, atvadījāmies un gāju prom. Dusmas protams jau bija ejot prom, kāpņu telpas dzelzs durvis aizvēru no visa spēka, likās, ka varēja dzirdēt, ka aizcirtu. Mājās atnācot, nomierinājos... Īsti nezinu, gribēju visu to ainu aprakstīt, lai kaut cik saprotams būtu, gribu kaut ko dzirdēt no jums... Nav gatavs attiecībām, nevēlas tieši ar mani, jo mani pazīst entos gadus? Izrāda simpātijas, raksta... Kaut ko grib, aizeju, nekā... Pati varbūt izteicu tagad minējumus, un pati atbildēju uz saviem jautājumiem? Kaut kādu sviestu jau uzrakstīju... Atvainojiet, ka tik gari, gan jau arī kļūdas ir...
15.08.2014 20:12 |

10 gadi
Reitings 505
Reģ: 26.08.2013
Gejs
15.08.2014 20:16 |

Reitings 1903
Reģ: 25.04.2010
No vienas puses jau viņu var saprast, ja no sākuma teica, ka neko nevēlas, tad tas viss jau nav nekāds pārsteigums.
No otras puses, ir sajūta, ka tu viņam kaut ko nozīmē un viņš no tā baidās, tāpēc vieglāk ir satikties ar citām..
15.08.2014 20:18 |

Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
ja aizcirti durvis tik skaļi ka dzirdeja, tad vairs neko. Ar trako skuki kas tā psiho tikai tāpēc ka šo neizpis kurš normlas pīsies? Vēl atviegloti nopūtisies ka labi vien bija ka atteica.
15.08.2014 20:19 |

Reitings 17
Tajā momentā man varbūt netīši sanāca aizvērt durvis skaļi. Traka un psiha neesmu gan. Pa ceļam uz mājām jau biju mierīga, un nodomāju, viss kas notiek, notiek uz labu. Vienkārši gribas detalizētāk saprast viņa rīcību un domas. Tas arī ir viss.
15.08.2014 20:24 |

Reitings 13628
Reģ: 29.01.2009
Pēkšņi māsa? Vajadzēja teikt, ka ar māsām neguļ.
15.08.2014 20:25 |

Reitings 2558
Reģ: 01.04.2014
Es nespēju saprast, kas ir īsti tas traucēklis, ja tiešām jūtas ir. Nuu un, ka kopā uzaugāt un māsa ir labākā draudzene, tas taču nevar traucēt attiecībām, varbūt sākumā māsai būs jocīgi, bet normāls cilvēks saprastu un apradīs ar jauno situāciju.
Vienīgais, kas pie vainas varētu būt tas, ka puisis patiešām neko nopietnu nevēlas un negrib sačakarēt tavas jūtas, jo tomēr esi māsas labākā draudzene. Viņš grib brīvas attiecībās un to nevar ar tevi izveidot.
15.08.2014 20:28 |

Reitings 788
Reģ: 11.02.2012
domāju, ka tas par māsu ir tikai atruna. manā skatījumā šādās situācijās ir tikai divi varianti - vai nu grib, vai negrib. ja grib, tad parasti nedomā atrunas.
15.08.2014 20:30 |

Reitings 459
Reģ: 02.11.2011
Domāju, ka viņam nav tādas pašas jūtas pret Tevi kā Tev pret viņu. Bet sāpināt arī negrib.
15.08.2014 20:32 |

Reitings 13628
Reģ: 29.01.2009
Nākamreiz pirms mesties gultā izveido attiecības. Citādi pašai nepatīkamas sajūtas vien rodas.
15.08.2014 20:42 |

Reitings 17
Ņemšu vērā. Negribas neko tādu vairāk piedzīvot.
15.08.2014 20:45 |

Reitings 1223
Reģ: 23.04.2010
Man arī ir tāds draugs(mana brāļa bērnības draugs)
nevēlas tieši ar mani, jo mani pazīst entos gadus? Izrāda simpātijas, raksta

Arī raksta, flirtē, ejam staigāties, vienmēr visur sauc mani līdz, ir pircis biļetes uz daudziem koncertiem gan te Latvijā gan arī ārzemēs utt... No malas daudzi no sākuma domā, ka mēs esam pāris :D
Šķiet, ka gadu atpakaļ, ļoti gribēju ar viņu attiecības, bet nu viņš arī pateica - nē. Arī no sākuma bija dusma, bet viņš pēc tam aizgāja jūrā, kaut kā tas viss aizmirsās, atkal rakstījāmies, skaipā runājām utt..Kad atgriezās uz sauszemi- man atkal tauriņi vēderā un viss pārējais :D
Nu neko...cenšos sevi turēt rokās:D Lai gan citreiz tādas domas galvā...mmmm., bet nu jā...laikam nav vērts bojāt tādas attiecības..Ja būs lemts-tad būs..
ā...pats trakākais manā gadījumā ir tas, ka man ir puisis...:D
15.08.2014 20:56 |

Reitings 356
Reģ: 22.10.2011
Taada uzvediiba biezhi raksturiiga tiem, kuriem ir vairaakas draudzeniites. Gul ar visaam un visaam pasaka, ka neko nopietnu negrib. Liidz ar to calis vairaakaas attieciibaas, gul ar ko grib, dara ko grib, bet neviena neko paatmest nevar, jo attieciibu tachu nav!
Paziistu taadus viirieshus-eerti iekaartojushies un baigi ar to lepojas :)
Nevajag guleet aarpus attieciibaam-tas pazemina sievietes veertiibu.
15.08.2014 21:11 |

Reitings 356
Reģ: 22.10.2011
Autorei atteica, jo droshi vien atrada citu labaaku, skaistaaku vai interesantaaku. Nedomaaju, ka ar to braali vajadzeetu komuniceet.
15.08.2014 21:13 |

Reitings 996
Reģ: 07.05.2011
Ir 2 varianti:
1) Tu esi friendzone, viņš tevi nevar citādāk uztvert kā tikai "māsu" vai labu draugu nevis iekāres objektu. Man pašai ir vairāki šādi draugi, kurus nespēju citādāk uztvert, lai cik forši un seksīgi viņi nebūtu :D Tāds kā iekšējais bloks.
2) Viņš tevi grib, bet tajā pat laikā šaubās, jo negrib sabojāt attiecības ar māsu. Piemēram, jums nekas nesanāk, tu apvainojies, izstāsti māsa un māsa ir dusmīga uz viņu. Vai arī baidās, ka māsa nostāsies viņa pusē un izjuks jūsu meiteņu draudzība. Kaut kā tā... īsāk sakot- pats nezina, ko vēlas,
15.08.2014 21:27 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits