Jūsu uzvedība konfliktsituācijās

Reitings 1164
Reģ: 29.01.2009
Pilnīgi bez iemesla iedomājos (atcerējos) sevi nonākušu konfliktsituācijā, kad esmu aci pret aci (divatā) ar kādu, kuru labi pazīstu, jo šķiet, ka tā nenotiek esot ar svešu.
Nemāku sev un otram paskaidrot, bet bieži strīdoties sanāk, ka manā sejā ir smaids. Nesmaidu speciāli, tā vienkārši laikam ir mana stresa izpausme. Dumja gan. :D

Kā jūs uzvedaties/ jūtaties stresainā vai konflikta situācijā? Akmens cietu ģīmi vai arī ir kāda dīvaina izpausme stresam?
15.08.2014 14:45 |

Reitings 615
Reģ: 19.05.2014
Esmu no skaļajām skandalētajām- pat, ja cenšos kādu brīdi savaldīties un atbildēt mierīgi, tas tikai pietuvina momentu, kad neizturēšu un kāda salātu bļoda lidos pret skapi.- ir lidojuši gan trauki, gan planšete, an cepumu kārba utt :D
Esmu kliegusi līdz balss "aizkrišanai", un nejau tāpēc,ka ,kā tiek uzsktīts- kliedz tie, kuri strīdā zaudē un bla,bla , bla ,nē, es kliedzu tāpēc, ka man vienkārši besī sviests ,ko otrs dzen, jo, jā, man vienmēr ir taisnība. :D

Vaina,laikam, ir tajā, ka ļoti ātri un spēcīgi uzliesmoju,bet ilgi nevaru nomierināties.
15.08.2014 16:35 |

10 gadi
Reitings 4946
Reģ: 20.08.2010
Man riebjas konflikti. Kad biju siikaaka centos izvairiities no visiem konfliktiem un taapeec arii neiemaaciijos argumenteet. Taapeec liidz pat shodienai es iisti nemaaku striideeties, un izteikt savu viedokli, pat ja zinu, ka man ir taisniiba. Nu nemaaku stresa situaacijaa neko pamatot. Taapeec vienkaarshi asaras pashas saak birt un man tas riebjas
15.08.2014 16:35 |

Reitings 696
Reģ: 29.05.2014
Manam draugam strīsa sākuma ir smaids sejā, tas vnk tāāā sadusmo, besī, vēl vairāk nekā , ja cilvēks kliegtu :) ;d
man arī, tikai, ja zinu , ka man 100000% taisnība, bet vsp ,ātri uzvelkos, sākumā pārspīlēju, ātri atslābstu un tad jau var runāt kaut cik :D
15.08.2014 17:06 |

Reitings 4962
Reģ: 24.08.2013
Es kļūstu skaļa un riebīga-paceļu balsi un sāku izteikt visādas indīgas, pat ļaunas piezīmes, otram cilvēkam rodoties sajūta, ka esmu nicinoša, izsmejoša pret to otru. Man tuvi ir cilvēki ir teikuši, ka konfliktējot pārvēršos gandrīz par citu cilvēku-visai nepatīkamu, pat ļaunu personu.

Attiecībās strīdos esmu skaļa un ekspresīva, tāds ir arī mans vīrs. Ātri aizsvilstos un diezgan ātri tas arī pāriet.
15.08.2014 19:19 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits