http://cosmo.lv/profils/and43/ Lūdzu, nosūdziet. Izskatās, ka starp mums ir slimi cilvēki, tāpēc divreiz padomājat pirms nākamreiz publicējiet savu vārdu, bildi vai vienkārši vēlaties sarūpēt Cosmo ballīti. ;) Paldies, un jauku svētdienas vakaru!
Libra, tas nozīmē to, ka kāds cits izmanto tavu niku un profila bildi. Iespējams ''viltus profils'' nav pareizais apzīmējums, bet visiem taču ir skaidrs, kāpēc jāpiesienas?
Bet kā vispār var uztaisīt profilu ar vienādu niku? Tajā laikā, kad es reģistrējos,kas jau ir daudz gadus atpakaļ izmeta brīdinājumu,ka tāds niks jau ir reģistrēts...
Bet kā vispār var uztaisīt profilu ar vienādu niku? Tajā laikā, kad es reģistrējos,kas jau ir daudz gadus atpakaļ izmeta brīdinājumu,ka tāds niks jau ir reģistrēts...
reģistrēties jau var ar jebkādu niku, kas nav aizņemts un nomanīt pēc tam arī var.
reāli man ir chocolat, bet nomanīts uz Moon River. (uz profila uzejot rādīsies oriģinālais, bet visur citur nomanītais)
Vispār jau, lai aŗī rādās abi profili gandrīz identiski, tomēr profilu meklētājā tie uzrādās kā divi atsevišķi profili + katram savs sākotnējais lietotājvārds.
Interesanti :D
Robby, te nesen bija diskusija ar Kubietes feiku un atrod četrus profilus ar šo vārdu un to pašu bildi, turklāt tam, kas reģistrēts šodien ir gandrīz identisks niks tam profilam, kurš ir visvecākais, tātad loģiski domājot oriģinālais, tikai viens burts izmainīts. Vot tas ir reāli slimi.