Cik taalu?

Reitings 745
Reģ: 04.06.2013
Protams, ka vispaar sievietes par sevi grib radiit iespaidu cik stipras, neatkariigas, pashpaarliecinaatas ir utt.... bet tomeer gadaas katrai, ka viirietis sagroziijis galvu un gribas peeksni dariit ko trakaaku.

Cik taalu esi gaajusi viiriesha deelj? Konkreeti ko esi pieljaavusi? (Tika piedota kraapshana ar citu sievieti? Esi izsekojusi savu viirieti, kaut agraak tas licies absurdi, ja cita taa dariijusi? Esi puisim ar ko nesen draudzeejies paarbaudei no viltus meitenes profila rakstiijusi, veerojot vinja reakciju? utml.... ) Un ko savukaart nekad nedariitu nu neviena viiriesha deelj?!

Tiiri valjsirdiiga atziishanaas :)
10.08.2014 02:33 |

10 gadi
Reitings 2670
Reģ: 20.04.2014
xerty, to nevar tik vienkaarshi aprakstiit. Pirmkaart, tad man buutu jaaraksta palags par to, kaa vinjsh uzvedaas agraak un kaada bija vinja attieksme pret sievieteem un attieciibaam in general, otrkaart, es nevaru ieliist vinja galvaa un pateikt kaapeec tieshi vinjsh taa izmainiijaas, varbuut beidzot sajuta miilestiibu, jo viirietis taapat vien nepaciestu skandaalus, greizsirdiibas sceenas un manas neuzticiibas izpausmes - labu laiku es paarbaudiiju vinja profilus un sarakstes. Ja es buutu taa izdariijusies agraak (tad es biju naiva muljkiite, kura akli ticeeja un pilniibaa uzticeejaas), vinjsh uzreiz buutu atmetis ar roku un aizietu pie citas, bet kopsh izmainiijaas visu to iztur, samiiljo mani un atkaarto, cik ljoti miil mani.
10.08.2014 16:33 |

Reitings 745
Reģ: 04.06.2013
Bonecutie
Nu bet Vai Tu saakumaa pacieti kkaadas lietas - pieljaavi domu ka vinjsh saakotneeji paraleeli arii ar citaam tikaas un gaidiiji kameer sagaidiiji, ka vinsh atveras Tev un iemiileeja tikai Tevi? Vai tas notika diezgan strauji, no pirmaas tikshanaas reizes vinsh iemiileejaas Tevii un noleema ,ka nevajag vairs citas vinjam? :)
10.08.2014 16:42 |

Reitings 4962
Reģ: 24.08.2013
Sliecos piekrist Meksikankai-arī uzskatu, ka tādu īstu babņiku, kurš tāds ir līdz kaulam, līdz galam izmainīt nevar. Uz laiku jā, bet ne pavisam.
10.08.2014 16:44 |

Reitings 10333
Reģ: 21.07.2011
Ļāvusi sevi čakarēt gandrīz 2 gadus, ticējusi visam ko viņš saka, pazaudējusi savu ES. Tas ir beidzies un par to vairs nedomāju, jo tas vienkārši nav manu domu un atmiņu vērts.
Viens gan ir- esmu kļuvusi par labāku cilvēku.
10.08.2014 16:45 |

Reitings 2804
Reģ: 07.10.2012
Vai tas notika diezgan strauji, no pirmaas tikshanaas reizes vinsh iemiileejaas Tevii un noleema ,ka nevajag vairs citas vinjam?

Atbildēšu arī es - viss notika ļoti strauji. Jau kopš pirmajiem randiņiem es sapratu, ka viņš visu uztver ļoti nopietni. Protams, sākumā es čekoju telefonu, vēlāk sociālos tīklus, bet tad sapratu, ka nav vērts, jo viņam vajag mani. Viņš vispār ir ļoti mainījis savu dzīvi, attieksmi, par ko man liels prieks :)
10.08.2014 16:53 |

Reitings 10333
Reģ: 21.07.2011
Tādi īstie babņiki nemainās :D Varbūt apslāpē savas dziņas, ja meitene māk noturēt interesei par sevi, bet agri vai vēlu viss ieiet vecajās sliedēs.
10.08.2014 16:57 |

Reitings 443
Reģ: 11.05.2014
Nekad neesmu saskatījusi to "babņiku" īpašo pievilcību, bet domāju, ka tas tiešām ir cilvēku tips, kurš nemainās.

Pati vīrieša dēļ neko ekstrēmu neesmu darījusi, tikai pieslīpējusies dzīvošanai ar citu cilvēku. Pieļauju, ka viņam šajā ziņā būtu daudz vairāk ko teikt, jo mans raksturs nav dāvana.
10.08.2014 17:00 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits