Turklaat ja patieshaam paziitu viirieshus, tad arii buutu attieciibas, piedevaam ljoti labas. Atklaashu nelielu nosleepumu - ir arii viirieshi, kuri nemeedz melot uz katra solja un ja viirietis kaut ko grib, tad to arii pateiks aciis, tik sievieteem piemiit tieksme analizeet to, kaa nav. Viirieshi nav tik slikti, vinji ir taadi pashi cilveeki kaa mees ar savaam vaajiibaam un plusiem. Kaads ir labaaks, kaads ir sliktaaks, bet nu nav vinju domaashanaa nekaa taada, lai nevareetu ar vinjiem kopaa sadziivot.
Satiekas ar jaunām un skaistām, reti kura 40gadniece ir ņemama. Te tik par iekšējo skaistumu runā un , ka arī resnajām ir tiesības uz laimi, realitāte ir diezgan skarba
skaistums ir ļoti svarīga prioritāte, daudz svarīgāka par kaut kādu iekšējo .... Un ne jau tāpat vien tie veči iet prom , viņi gribu skaistu miesu , patīk jums tas vai nē
S80, tā ir realitāte , un nē mani neskars, jo es esmu informēta, ka resnā un izplūdušā sievietē nav nekā skaista , jo man fiziskais skaistums ir ļoti svarīga prioritāte, daudz svarīgāka par kaut kādu iekšējo .... Un ne jau tāpat vien tie veči iet prom , viņi gribu skaistu miesu , patīk jums tas vai nē