Sapes, vilsanas, naids... Tagad ta ir mana ikdiena, peec 2 gadu kopa bushanu. Pirms paris dienam izskiramies, paradiju vinam kur durvis, meli, pa to kad mani nekrapj. Mes stradajam vienu darba, runaju ar pazinu darba, un prasiju vai vina pazist meiteni varda X. Vina ja pazist, kad mans ex esot visu laiku ar vinu chatojis darba, un arii flirtejis. Bet man vins skirsanas iemeslu pateica kad nemil mani, kad nav vairs dzirkstele, bet laikam istais iemesls bija- Si meitene. Savam ex pateicu, tu nozelosi visu, tev naks viss atpaklj. Visi saka kad darba vins esot ljoti iedomigs un palicis ka boss. kad visiem vinu ir jaklausa, bet vins darba nav nekas, tads pats stradnieks ka es. Es ta ljoti domaju kad vins visu nozelos. Katru dienu dzirdeju menesa laika, ka uz manim kliedz pazemo, kad esmu stulba saka, kad debila un tada gara, kad neko nesaprotu no dzives, varbut esmu tiaki 24 gadus veca, bet es esmu uzticiga savam miljotajam cilvekam. Pasutiju vinu un izmetu no majam ara.
Ka jus domajat meitenes, Vai dzeki pardzivo? Pedejas dienas, kad vinam nebija kur dzivot , devu vinam naktsmajas, vins katru dienu bija dzeruma, dzer un dzer, nekad vins tik daudz nedzer, a dzeruma saka visadas mulkibas, kad mani mil, kad grib mani atpaklj, nekam vairs neticu ko vins man saka. Jo ljoti liela vilsanas. Neticu vairs nevienam dzekam.
Ko darit, ja vins man ludz piedosanu, pec laika, un krit man celjos. Kad vins bija dzeris vins ieminejas, lai piedodu vinam visu, kad kadu dienu vins atnaksot un kritisot celjos.
Nezinu ko darit un ko domat, darba vinu ignoreju.