šorti

Reitings 2288
Reģ: 10.02.2013

Jums liekas, ka par īsu?:)
03.08.2014 19:59 |

Reitings 2267
Reģ: 01.06.2014
Apģērbam nāk klāt uzvedība. Labi, sapratu jau, ka dzīvoju paralēlā pasaulē un jūs tai īstajā, kur meitenes ar dibenu atsedzošiem šortiem patiesībā ir kautrīgas, negrib ne ar vienu puisi iepazīties, negrib dzirdēt uz sevi vērstos komentārus, negrib uzmanību utt. Manā paralēlajā pasaulē notiek nedaudz citādi un dibenu atsedz tās, kuras arī uzvedas attiecīgi.
04.08.2014 12:09 |

Reitings 8171
Reģ: 14.01.2013
Skaidrs ir viens,sieviete ar shaadiem shortiem ir vieglas uzvediibas,viirieshi vinju neciena un vinja neciena pati sevi. :D :D :D
04.08.2014 12:13 |

Reitings 9917
Reģ: 24.05.2012
Manā skatījumā nav par īsu, bet man nepatīk pats modelis
04.08.2014 12:13 |

Reitings 4183
Reģ: 06.05.2012
tādi šorti atgādina situācijas, kur internetā klejo bildes, kur bildētas sievietes uz ielām vai metro, kuras ar savu ārieni pievērš uzmanību. ;D
04.08.2014 12:28 |

Reitings 380
Reģ: 07.09.2012
šādus redzēju Rimi ,bet vīrietiem mugurā, tādus no gaiši zila džinsa eh ko tik rindā stāvot negadās redzēt ;D
04.08.2014 13:10 |

Reitings 5075
Reģ: 19.04.2013
Ziemeļmeita, nu skaidrs, tātad tu esi viena no tām, kas ģērbjas un uzvedas izaicinoši, bet pēc tam brēc - kā, kāaa viņš uzdrošinājās man pieskarties/piedāvāt seksu utt.

Nopietni ?
Es pilnigi piekritu ziemelmeitas viedoklim.
Ja kada bus apgerbusies atkailinatak neka es, es nekad muza neuzskatisu vinu par vieglas uzvedibas,ja vien vina ta neuzvedisies. Izejiet ielas,pec jusu logikas, katra otra ir vieglas uzvedibas.
04.08.2014 13:21 |

Reitings 824
Reģ: 09.07.2013
No priekšas šorti vēl ir daudzmaz ok, bet no aizmugures galīgi garām... Dipsis viss izlīdis ārā no šortiem!

Un par tiem večiem uzmācīgajiem, ja viņi ir nogribējušies dzīvnieki, tad apģērbs nav šķērslis... Ejot pa Rīgu džinsos, adītā džemperī un puszābakos bija 2 iepazīties griboši jaunieši. Ziemā gāju pufaikā, mašīna piebrauc klāt, piedāvā aizvest un pie reizes iepazīties. Skrienot vispār nav ko runāt, brauc garām tirliņi pīpina, karās pa logu ārā, rāda visādus žestus... Tā ka, ne jau šortu garums vai īsums ir noteicošais absurdai vīriešu rīcībai.
04.08.2014 13:38 |

Reitings 1903
Reģ: 25.04.2010
Un par tiem večiem uzmācīgajiem, ja viņi ir nogribējušies dzīvnieki, tad apģērbs nav šķērslis... Ejot pa Rīgu džinsos, adītā džemperī un puszābakos bija 2 iepazīties griboši jaunieši. Ziemā gāju pufaikā, mašīna piebrauc klāt, piedāvā aizvest un pie reizes iepazīties. Skrienot vispār nav ko runāt, brauc garām tirliņi pīpina, karās pa logu ārā, rāda visādus žestus... Tā ka, ne jau šortu garums vai īsums ir noteicošais absurdai vīriešu rīcībai.

Pilnīgi piekrītu. Pašai vēl 2 nedēļas atpakaļ bija tā, ka stāvēju pieturā, skatījos, cikos transports būs, piestāj vecs vecis ar riteni, izvilcis savu mantību un stāv. Nebija man mugurā ne kleita, ne šorti, bija garās bikses un pagarš krekls pāri dibenam, cauri nekas nespīdēja un pamata tik pretīgai attieksmei nebija. Brīžiem šķiet, ka sieviete kaut parandžu var uzvilkt, slimie paliks slimi.
04.08.2014 13:56 |

Reitings 2338
Reģ: 28.06.2012
izvilcis savu mantību un stāv

iedomājoties to skatu vien pretīgi paliek!
04.08.2014 14:02 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Pilnīgi piekrītu. Pašai vēl 2 nedēļas atpakaļ bija tā, ka stāvēju pieturā, skatījos, cikos transports būs, piestāj vecs vecis ar riteni, izvilcis savu mantību un stāv. Nebija man mugurā ne kleita, ne šorti, bija garās bikses un pagarš krekls pāri dibenam, cauri nekas nespīdēja un pamata tik pretīgai attieksmei nebija. Brīžiem šķiet, ka sieviete kaut parandžu var uzvilkt, slimie paliks slimi.

Šādi atgadījumi vairāk ir dēļ vienkārši slimiem cilvēkiem ar galvu, nevis ka viņi ir vienkārši izvirtuļi.
Un protams ka skaistām sievietēm tā pat uzmāksies vienalga kas ir mugurā, bet ja vel būs tādi šorti un briesmīgs krekliņš tad rupjības un nepiedienīgus piedāvājumus vel vairāk varēs atklausīties.
04.08.2014 14:02 |

Reitings 640
Reģ: 09.01.2014
Ārpus mājas šādus nevilktu nekādā gadījumā,lai vai cik ideāls augums. Vienkārši,aiz cieņas pret sevi,savu ķermeni un arī draugu.
04.08.2014 14:08 |

Reitings 278
Reģ: 28.06.2013
Tomēr ir tāda lieta, kā vispārzināmas sabiedrības normas.

Protams, jaunības trakums dara savu un vulgaritāte tagad ir ļoti populāra lieta, bet tomēr ieteiktu vienu lietu: pirms izej no mājas - paskaties spogulī, un nevis tikai uz priekšu, bet arī uz aizmuguri, jo kā rāda tagad ielas, tad tur ir pārsvarā ir dieva zīmes....
04.08.2014 14:19 |

Reitings 5516
Reģ: 03.08.2013
Tas ir gaumes un arī uzdrīkstēšanās jautājums. Dažām dāmām šeit nevajadzētu iedomāties no sevis par daudz un atcerēties, ka cilvēks nav tas, ko viņš velk. Man, piemēram, patīk dažādi stili, vienas nedēļas laikā es varu mainīt tēlus sākot no šī:

līdz šim:

vai šim:

Nepiedienīgu piedāvājumu apjoms nedz sarūk, nedz pieaug atkarībā no tā, ko es ģērbju. Punkts.
04.08.2014 14:20 |

Reitings 17203
Es atvainojos bet ja sievietei tik ļoti ir nepieciešams vilkt tādas drēbes ka pakaļa krīt laukā, vai drēbes ir pārāk apspīlētas tad es pieņemu ka viņa tiešām ļoti grib to vīriešu uzmanību un ja viņa grib uzmanību un publiski iziet sabiedrībā tā ģērbta tad man kā sabiedrības daļai ir arī tiesības par viņu domāt ko es gribu. Man tādas drēbes ka pupi no krekliem krīt laukā, vai caurspīdīgi krekliņi bez krušturiem vai tie ciešie šorti kuros knapi 1/3 daļu pakaļas noslēpta var vilkt tikai un vienīgi mauku mājā, ap stieni dejojot, pludmalē(un arī ir savi izņēmumi) vai savās mājās.
Man ir tiesības domāt ko es gribu par šādiem cilvēkiem jo viņi paši ir izgājuši sabiedrībā tādi.
Un atvainojos bet vilkts tādus šortus karstā laikā nav vienīgā iespēja, var arī brīvus svārkus vilkt vai nez ko vel kas tomēr neatklāj pusi pakaļas.
04.08.2014 14:36 |

Reitings 2267
Reģ: 01.06.2014
atcerēties, ka cilvēks nav tas, ko viņš velk.

Ja vien materiālais stāvoklis atļauj pirkt to, ko gribi, tad cilvēks ir tieši tas, ko viņš velk. Apģērbs ir pirmais, ko pamana citi cilvēki, tikai pēc tam nāk visādi citādi faktori. Apģērbs prezentē cilvēku.
Protams, nav runa par gadījumiem, kad cilvēkam reāli nav naudas un viņam nav alternatīvu.
04.08.2014 14:44 |

Reitings 5075
Protams, ka tev ir tiesibas domat ko tu gribi. Tik nesaprotu kapec jasausminas, ja kada sausminas, ka resmas jaunietes velk savai figurai neatbilstosas drebes. Kapec,ja kads sausminas par resnumu, tad tas uzreiz ir amorali ? Apsaukt kadu par vieglas uzvedibu gan ir ok.
04.08.2014 14:46 |

Reitings 9917
Reģ: 24.05.2012
Kapec,ja kads sausminas par resnumu, tad tas uzreiz ir amorali ? Apsaukt kadu par vieglas uzvedibu gan ir ok.

Wellcome to cosmo :D , laikam jau to saka resnās , kuras nevar atļauties šādas drēbes ,dēļ celulīta un taukiem. Protams vienmer ir izņēmumi ...
04.08.2014 14:51 |

Reitings 17203
Protams, ka tev ir tiesibas domat ko tu gribi. Tik nesaprotu kapec jasausminas, ja kada sausminas, ka resmas jaunietes velk savai figurai neatbilstosas drebes. Kapec,ja kads sausminas par resnumu, tad tas uzreiz ir amorali ? Apsaukt kadu par vieglas uzvedibu gan ir ok.

Katram savi uzskati. Tādi ir mani uzskati. Tak ja grib lai velk kaut vai stringus tik pa pilsētu, tā jau ir katra personīgā izvēle, bet vai tas ir piedienīgi un sabiedrībā pieņemami.. Man personīgi tādi šorti nav pieņemami ja tiešām nemāk nopirkt izmēru kurš der.
UN ja nesaprati es nerunāju ka meitenes vispār nevar tādus šortus vilkt, runa ir par to ka ja viņus velk tādus ka tiešām pakaļa rēgojas tad tas nav normāli. Normālus, savam izmēram atbilstošus šortus lai tak velk cik grib.

Tik nesaprotu kapec jasausminas, ja kada sausminas, ka resmas jaunietes velk savai figurai neatbilstosas drebes.

Un es atvainojos bet nezinu no kurienes tu tieši šo esi izvilkusi. Es vienmēr esmu par to lai cilvēks savam augumam velk atbilstošas drēbes, tas attiecas gan uz resniem, gan tieviem.
04.08.2014 14:53 |

Reitings 5075
laikam jau to saka resnās , kuras nevar atļauties šādas drēbes ,dēļ celulīta un taukiem. Protams vienmer ir izņēmumi ..

Eto ti zrja pateici. Tulit bus :D
04.08.2014 14:54 |

Reitings 5075
Tas par visu kopuma,ne tiesi tev adresets. Tas ur mans tads noverojums, ka par vieglas uzvedibas,kaulu kambariem utt.ir okey izrunaties,bet ja tiek aizskarta resnuma tema,ta vsjo, tracis.
04.08.2014 14:56 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits