Elfrīds, es saprotu tavu nostāju, bet nevienā tavā komentārā neredzu nevienu padomu!
Tad tu man iesaki visu mūžu dzīvot kopā ar cilvēku,kuru es nemīlu un kurš nemīl mani un klusībā ciest, jo mīlu citu? Un kas būs,kad vīrs atradīs savu īsto mīlestību un aizies?
Ir ģimenes kur katram ir dzīve malā, bet priekš bērniem - viss izskatās OK. Tētis un mamma ir kopā. Vēlāk kad sīcis sapratīs kas notiek - dariet ko gribat.
... pie tam tajās ģimenēs viss vecāku starpā ir atrunāts - saimniecība kopīga, bet attiecības katram - ārpus tās. Nevienam nav tiesību otram ko pārmest ja vien mājās neuzvedas kā cūka. Pēc laika varbūt abi saprot ka kopā tomēr labāk. Manta vēl nav sadalīta. Attiecības pilnībā sabojātas arī vrbt nē un bērnu psihe arī vēl nav traumēta,
krista, jā mēs to izrunājām un viens otram pateicām
nefa Tam indiviidam nav nekad bijusi gjimene vai nopietnas attieciibas. Vinjsh a priori ieniist sievietes un piekopj attieciibu modeli, kuraa tiekaas ar vairaakaam vienlaikus. Taapeec diez vai kaut ko varees spriest par gjimenes dziivi.
Beerns nav AIDS vai tamliidziiga diagnoze, bet gan vienkaarshi beerns. Tas netraucee atrast darbu vai noiireet dziivokli. Ar beernu nekas nenotiks, taapat kaa nekas nenotika ar citu skjirto paaru beerniem. Ja ar viiru viens otru abi nemiilat, tad tikai beerna deelj vilkt attieciibas un buut nelaimiigiem nav veerts. Jaa, buusi taa sliktaa, un? Atceros, kaa man visi zvaniijaas un gaaniijaas, kad es iesniedzu skjirshanaas dokumentus. Tiesa, beernu gan man nebija. Ar laiku visi pienjeema faktu (ja nu vieniigi exviiramaate, kura veel jo projaam domaa, kaa es vareeju vinjas kunkuliiti pamest).
Un vēl viens jautājums. Ja jau man nav ģimenes - sekojoši es par to nevarot spriest tad kādā sakarā tu tik gudri vari spriest par bērniem kuru tev cik man zināms nav?
Elfrīd,ko tu tur muldi? Es pati zinu ģimenes,kur vecāki viens otru nemīl,kašķējās un ir kopā tikai tāpēc,ka žēl bērnu. Bet ziniet,puika čurāja gultā līdz 10 gadiem,jo vienkārši baidījās,ka atkal abi vecāki plūksies. Beigās gan puika,gan viņa māsa vecākiem ierosināja dzīvot atsevišķi. Tagad viņi dzīvo atsevišķi,bērni dzīvo pie mammae,un tēvs finansiāli atbalsta bērnus. Un tici man, bērni tagad ir laimīgāki. Protams,viņi jau arī gribētu,lai vecāki viens otru mīl,bet ja tā nav,tad labāk,lai dzīvo atsevišķi,nevis bendē dzīvi viens otram un arī bērniem.
Biezju aukleeju beernus, ir straadaats beernudaarzaa jauniibas gados + pedogogjiskaa izgliitiiba, kaut arii nepabeigta. Taa kaa man tomeer ir lielaaka nojeega par beerniem kaa tev par attieciibaam. Turklaat man nav naida pret beerniem, tev toties ir naids pret sievieteem, kaa deelj arii to vien centies dariit, kaa nolikt preteejo dzimumu. Nekad neesmu dzirdeejusi tevi sakaam kaut vienu labu vaardu par kaadu sievieti.
varbūt to var saukt arī par naidu. Tad spogulis arī var būt niknākais ienaidnieks, ne?