Kā rīkoties?

Reitings 29
Reģ: 08.09.2010
Ķeršos uzreiz pie lietas - esmu precējusies pāris gadus, ir bērniņš. Pirms satiku savu vīru, biju ļoti iemīlējusies citā cilvēkā, bet mums nekas neizdevās un beidzās nemaz nesācies, tad satiku vīru un diez gan ātri sākām dzīvot kopā, apprecējāmies un piedzima meita. Jau tad sapratu,ka jūtu nav un rozā brillēm nokrītot, sapratu kur esmu iekritusi- mūžš kopā ar cilvēku kuru nemīlu.
Bet tas nav pats trakākais, bet traki ir tas,ka pirms neliela laika atjaunojās kontakti ar to pirmo vīrieti, pavisam netīšām. Un turpinot kontaktēties sapratu,ka esmu kā bez prāta viņa dēļ. Viņš arī man atzinās,ka visus šos gadus mani ir mīlējis un nevienu citu attiecību nav bijis jo vienmēr domājis par mani. Situācija briesmīga - mēs viens otru neprātīgi mīlam, bet es nezinu ko iesākt ar savu dzīvi, zinu ka vīrs ari mani nemīl un esam kopā meitas dēļ. Šķirties? Bet ko teiks radi un draugi un kas notiks ar bērnu. Kādai ir bijusi tāda situācija? Kur es iešu dzīvot, kur strādāt viena ar bērnu? Ko varat ieteikt?
Ceru ka kaut ko var saprast no mana murgojuma, man vajag padomu,meitenes mīļās!
03.08.2014 12:47 |

Reitings 395
Reģ: 20.03.2014
Elfrīds, es saprotu tavu nostāju, bet nevienā tavā komentārā neredzu nevienu padomu!
Tad tu man iesaki visu mūžu dzīvot kopā ar cilvēku,kuru es nemīlu un kurš nemīl mani un klusībā ciest, jo mīlu citu? Un kas būs,kad vīrs atradīs savu īsto mīlestību un aizies?

Neredzi padomu? A kas tas ir?
Ir ģimenes kur katram ir dzīve malā, bet priekš bērniem - viss izskatās OK. Tētis un mamma ir kopā. Vēlāk kad sīcis sapratīs kas notiek - dariet ko gribat.

... pie tam tajās ģimenēs viss vecāku starpā ir atrunāts - saimniecība kopīga, bet attiecības katram - ārpus tās. Nevienam nav tiesību otram ko pārmest ja vien mājās neuzvedas kā cūka. Pēc laika varbūt abi saprot ka kopā tomēr labāk. Manta vēl nav sadalīta. Attiecības pilnībā sabojātas arī vrbt nē un bērnu psihe arī vēl nav traumēta,
09.08.2014 18:59 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
nefa Tam indiviidam nav nekad bijusi gjimene vai nopietnas attieciibas. Vinjsh a priori ieniist sievietes un piekopj attieciibu modeli, kuraa tiekaas ar vairaakaam vienlaikus. Taapeec diez vai kaut ko varees spriest par gjimenes dziivi.
09.08.2014 19:00 |

Reitings 9169
Jautaajums autorei - kaa tu zini, ka tavs viirs tevi nemiil? Pats ir to teicis?
09.08.2014 19:03 |

Reitings 29
krista, jā mēs to izrunājām un viens otram pateicām
09.08.2014 19:06 |

Reitings 9169
krista, jā mēs to izrunājām un viens otram pateicām

Un peec taa kas sekoja no vinja puses? Piedaavaajums izlikties par normaalu gjimeniiti, piekopt briivaas attieciibas vai kaa?
09.08.2014 19:08 |

Reitings 29
Mēģināt visu no jauna
09.08.2014 19:10 |

Reitings 9169
Un reaali ir bijushi kaadi meeginaajumi saakt visu no jauna? Piemeeram, randinji vienam ar otru jebshu tas palika tikai runas liimenii?
09.08.2014 19:11 |

Reitings 29
diemžēl tikai tukšas runas
09.08.2014 19:12 |

Reitings 9169
Taatad abpuseeji jums nav ar viiru veelme kaut ko dariit attieciibu labaa, ja pareizi taa sapratu. Nu viens arii nav vilceejs. Ja ir attieciibas tikai uz papiira, tad tas ir tikai laika jautaajums lai kaads izdomaatu dziivot atseviskji un pamazaam taa lieta taa vai taa aizies liidz skjirshanai, ar jaunaam miilestiibaam vai bez.
09.08.2014 19:14 |

Reitings 395
nefa Tam indiviidam nav nekad bijusi gjimene vai nopietnas attieciibas. Vinjsh a priori ieniist sievietes un piekopj attieciibu modeli, kuraa tiekaas ar vairaakaam vienlaikus. Taapeec diez vai kaut ko varees spriest par gjimenes dziivi.

Ha! Kurš teica ka nekad nav bijusi ģimene? Norakstīts! Nav jābūt precētam lai saprastu kā varētu justies bērns kad vecāki šķiras. Un kā dēļ šķiras? Tāpēc ka vienam otram no tās kārtas kurai bieži patīk otras dzimtes indivīdus bezatbildībā apvainot tieši tādas pašas bezatbildības rezultātā nāksies nodarīt pāri personīgajam bērnam. Tomēr vispārējā attieksme un komentāri neizbrīna - emancipētām sievietēm un feministēm bērnu problēmas ir ne vairāk kā līdzeklis kādu sev izdevīgu politisku lēmumu cauri kādam parlamentam izstumt.
09.08.2014 19:20 |

Reitings 395
Beerns nav AIDS vai tamliidziiga diagnoze, bet gan vienkaarshi beerns. Tas netraucee atrast darbu vai noiireet dziivokli. Ar beernu nekas nenotiks, taapat kaa nekas nenotika ar citu skjirto paaru beerniem. Ja ar viiru viens otru abi nemiilat, tad tikai beerna deelj vilkt attieciibas un buut nelaimiigiem nav veerts. Jaa, buusi taa sliktaa, un? Atceros, kaa man visi zvaniijaas un gaaniijaas, kad es iesniedzu skjirshanaas dokumentus. Tiesa, beernu gan man nebija. Ar laiku visi pienjeema faktu (ja nu vieniigi exviiramaate, kura veel jo projaam domaa, kaa es vareeju vinjas kunkuliiti pamest).

Un vēl viens jautājums. Ja jau man nav ģimenes - sekojoši es par to nevarot spriest tad kādā sakarā tu tik gudri vari spriest par bērniem kuru tev cik man zināms nav?
09.08.2014 19:23 |

Reitings 559
Reģ: 08.06.2014
Elfrīd,ko tu tur muldi? Es pati zinu ģimenes,kur vecāki viens otru nemīl,kašķējās un ir kopā tikai tāpēc,ka žēl bērnu. Bet ziniet,puika čurāja gultā līdz 10 gadiem,jo vienkārši baidījās,ka atkal abi vecāki plūksies. Beigās gan puika,gan viņa māsa vecākiem ierosināja dzīvot atsevišķi. Tagad viņi dzīvo atsevišķi,bērni dzīvo pie mammae,un tēvs finansiāli atbalsta bērnus. Un tici man, bērni tagad ir laimīgāki. ;) Protams,viņi jau arī gribētu,lai vecāki viens otru mīl,bet ja tā nav,tad labāk,lai dzīvo atsevišķi,nevis bendē dzīvi viens otram un arī bērniem.
09.08.2014 19:37 |

Reitings 2209
Reģ: 29.01.2014
nefa Viss būs labi. Cik alimentos plāno noslaukt?
09.08.2014 19:42 |

Reitings 9169
Un vēl viens jautājums. Ja jau man nav ģimenes - sekojoši es par to nevarot spriest tad kādā sakarā tu tik gudri vari spriest par bērniem kuru tev cik man zināms nav?

Biezju aukleeju beernus, ir straadaats beernudaarzaa jauniibas gados + pedogogjiskaa izgliitiiba, kaut arii nepabeigta. Taa kaa man tomeer ir lielaaka nojeega par beerniem kaa tev par attieciibaam. Turklaat man nav naida pret beerniem, tev toties ir naids pret sievieteem, kaa deelj arii to vien centies dariit, kaa nolikt preteejo dzimumu. Nekad neesmu dzirdeejusi tevi sakaam kaut vienu labu vaardu par kaadu sievieti.
09.08.2014 19:44 |

10 gadi
Reitings 13809
Reģ: 29.01.2009
Šausmīgi, ka cilvēki precas un laiž pasaulē bērnus, neapdomāt, cik nopietns solis tas ir.

Tu saki, ka esat runājuši, ka jūtu nav, tomēr nešķirāties, jo bija doma mēģināt visu labot. Vai pati esi darījusi kaut ko konkrētu, lai laulība tomēr nebūtu jāšķir?

Ja pilnīgi droši zini, ka pret vīru jūtu nav, tad šķiries. Bet es nebūtu droša, ka, sākot tikties un dzīvot kopā ar šo veco jauno mīlestību, viss būs rožaini. Jums nav bijušas pat kaut cik nopietnas attiecības, praktiski jau Tu nemaz to vīrieti nemaz nepazīsti. Arī pašlaik Tev ir rozā brilles, kas vairāk vai mazāk tomēr nokritīs, jo ikdiena būs ikdiena.
09.08.2014 19:45 |

Reitings 395
Elfrīd,ko tu tur muldi? Es pati zinu ģimenes,kur vecāki viens otru nemīl,kašķējās un ir kopā tikai tāpēc,ka žēl bērnu. Bet ziniet,puika čurāja gultā līdz 10 gadiem,jo vienkārši baidījās,ka atkal abi vecāki plūksies. Beigās gan puika,gan viņa māsa vecākiem ierosināja dzīvot atsevišķi. Tagad viņi dzīvo atsevišķi,bērni dzīvo pie mammae,un tēvs finansiāli atbalsta bērnus. Un tici man, bērni tagad ir laimīgāki. Protams,viņi jau arī gribētu,lai vecāki viens otru mīl,bet ja tā nav,tad labāk,lai dzīvo atsevišķi,nevis bendē dzīvi viens otram un arī bērniem.

Ir dzirdēts ka mūsdienās liela daļa puiku slapinās līdz 8 .. 10 gadu vecumam. Visi baidās no kkā? Daži saka ka pie vainas esot pārtika. Viens gadījums no 5000 tagad būtu jāuztver par aksiomu? Tad kad par citām tēmām tiek psihologi pieminēti tad viņi jums ir neapstrīdamas autoritātes. Tad painteresējies ko viņi par šitādiem gadījumiem saka! Nēesmu redzējis nevienu sievieti kura būtu spējusi viena pati izaudzināt dēlu tā lai nebūtu viens no variantiem:
1) pakļaujas māmiņas mātes instinktiem un izaug par mīksto,
2) pusaudža vecumā ir panācis situāciju kad māte ir pilnībā pakļauta viņa vēlmēm un iegribām - izaug izlutināts un izlaists egoists.
09.08.2014 19:46 |

Reitings 395
Biezju aukleeju beernus, ir straadaats beernudaarzaa jauniibas gados + pedogogjiskaa izgliitiiba, kaut arii nepabeigta. Taa kaa man tomeer ir lielaaka nojeega par beerniem kaa tev par attieciibaam. Turklaat man nav naida pret beerniem, tev toties ir naids pret sievieteem, kaa deelj arii to vien centies dariit, kaa nolikt preteejo dzimumu. Nekad neesmu dzirdeejusi tevi sakaam kaut vienu labu vaardu par kaadu sievieti.

Zini, es arī grāmatās un cosmo esmu par attiecībām daudz lasījis :-D :-D :-D. Un ja nopietni - tādas attiecības ir lielākajai daļai manu draugu. Mēs esam labi draugi - viens otram uzticamies tāpēc man nav iemesla neuzticēties tam ko man stāsta.
varbūt to var saukt arī par naidu. :-D Tad spogulis arī var būt niknākais ienaidnieks, ne?
09.08.2014 19:51 |

Reitings 395
nefa Viss būs labi. Cik alimentos plāno noslaukt?

Malacis.
09.08.2014 19:56 |

Reitings 9169
varbūt to var saukt arī par naidu. Tad spogulis arī var būt niknākais ienaidnieks, ne?

Tev pasham neliekaas, ka tu attieciibaa pret sievieteem smagi paarspiilee? Pasaulee ir 7 miljardi cilveeku, no kuriem ir 3.5 miljardi sievieshu. Tas ir neiespeejami, ka visas ir balkji gultaa, histeeriskas, ar noskanjojuma mainjaam, izmantotaajas, maitas utt. Taapat kaa tas ir neiespeejami, ka visi viirieshi peec 40 kljuust par gejiem un nozeelo to, ka ir preceejushies. Cilveeki ir dazaadi, arii sieviete no sievietes atskjiraas, taapat arii visi viirieshi nav vienaadi. Ir laimiigi paari, ir nelaimiigi paari, ir taadi cilveeki, kuriem vispaar attieciibas nav domaatas, ir taadi, kuriem gjimenes dziive ir pirmajaa vietaa. Dazi precaas vairaakas reizes, citi ne reizi. Veel kaads vispaar aiziet klosterii.
09.08.2014 20:00 |

Reitings 3548
Reģ: 19.04.2013
Nefa - man liekas, ka problēmas laulībā jums jau bija pirms liktenīgā vīrieša parādīšanās. Jūs ar vīru par šķiršanos domājat jau (!) gadu. Tici man, redzot apkārtējos pārus, kas dzīvo kopā tikai bērnu dēļ, paliek skumji. Tādas attiecības nav produktīvas un tuvu ne laimīgas. Mana ome ar opi nodzīvoja kopā 49 gadus tikai bērna dēļ - tas naids, kas nāca ārā no abiem, tās sāpes un rūgtums, kas izpaudās nemitīgos kašķos, tas nav tā vērts. Un mana mamma pateica atklāti - viņa būtu daudz laimīgāka, ja vecāki laikus būtu izšķīrušies. Tu to vēlies savam bērnam? Bērns jau nezaudē vienu no vecākiem, bērnam tēvs paliks vienmēr un noteikti ir labāk, ka bērns redz laimīgus vecākus. Par to ko teiks apkārtējie - sagatavojies, tev būs jācieš daudz dubļu uz tavas galvas. Cilvēkiem ļoti patīk otru nosodīt, bet arī kādreiz tas beigsies. Tu un tikai tu esi atbildīga par savu dzīvi un tikai tu vari izlemt, kā to nodzīvot. Turies, vieglu risinājumu šai situācijai nav!
09.08.2014 20:01 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits