Kad sākšu dzīvot Rīgā..

10 gadi
Reitings 493
Reģ: 15.06.2014
Vēl jau nē, bet pēc gada, vai varēšu atrast darbu uz pusslodzīti?:) Pieredze ir kā pārdevējai 2vās vietās! :) Un Rīgā jau viss ir dārgs, kur alga būs vismaz 400 Eur uz rokas. Jūsu viedokļi? Tikai nenosodiet mani!:) Draugs jau teica, ka atbalstīs, jo viņam tā nauda vairāk, bet tad jau redzēs
28.07.2014 13:35 |

10 gadi
Reitings 493
Vai kaut kā tā, sieviete ir tik skaista, cik vīrietis pelna vai paskaties uz sievieti un redzēsi, cik vīrietis pelna :D Kaut kā tā, jau piemirsu, kaut kur sen, sen lasīju :D
29.07.2014 13:36 |

10 gadi
Reitings 493
Diez vai, ir arī seksīgas sievietes 50 gados :D Ja vīris bijis dāsns :D:D:D
29.07.2014 13:37 |

Reitings 1651
Reģ: 26.11.2012
Ervin, būs jau labi Zināji to teici, ka sievietes skaistums atkarīgs no vīrieša maka?

Zināju un tā arī ir :D Visi patiešām bagātie vīrieši savām sievām ieliek silikonus krūtīs, dibenā un sašpricē botoksu lūpās :D Grib sieva vai nē :D

29.07.2014 13:38 |

Reitings 2267
Reģ: 01.06.2014
Nina atkal Tu sāc. Par pirmo mēs jau tur izrunājām, pašai vien nācās atzīt, ka mums taisnība, jo mums bija pietiekami argumenti. Ja esi jau aizmirsusi, atver to diskusiju un lasi vēlreiz.
2. Es nevienu nepazemoju prieka pēc. Te ir skaitītas personas, kam esmu veltījusi skarbākus tekstus un vienmēr ir bijis par ko. Ja es to darītu prieka pēc, tad kašķi taisītu kā Andas - kur vajag, kur ne. Ja Tu lasītu arī kas rakstīts, nevis tikai ieciklētos uz savu aizvainojumu par to, ka man tajā diskusijā tomēr bija taisnība, tad redzētu, ka nekas nav tāpat vien - vienkārši atbildu uz to, ko redzu. Nevienai te nekas nav nepelnīti. Man te daudzu viedoklis nepatīk, taču tikai dažas personas ir izpelnījušās tādas frāzes, ko man te mēģina piedēvēt kā normu.

Lasu un prātoju - vai Alexxa tiešām ir tik atpalikusi vai tikai izliekas?
1. Atver pati diskusiju un paskaties, ar ko tā beidzās. Ja tu un tavas draudzenītes pat nepapūlējās apskatīt LPA vadlīnijas, tad jau atkal tās ir jūsu problēmas. Es savus vārdus pierādīju ar faktiem, kurus rakstīja LPA, jūs savus vārdus pierādījāt.. ar neko. Nu kāpēc jāstrīdās, ja pat nepapūlās izlasīt nopietnus informācijas avotus? Strīdēšanās pēc? Tad tiešām noder sports, sekss, ēšana - kā nu kuram, lai savu negāciju norītu, nevienu negatīvi neietekmējot. Ja strīds būtu konstruktīvs, pamatots ar faktiem, tad cita lieta..
2. Mjā, meitenes, starp mums ir Dievs! Alexxa sodīs visus, kas to pelnījuši. :D Es tagad saprotu, kāpēc tev bija garīga rakstura problēmas, bet baidos, ka tā nebija depresija, bet šizofrēnija. Redzi, neviens normāls cilvēks neuzņemsies uz sevi soģa lomu.
29.07.2014 14:09 |

Reitings 7408
Reģ: 06.05.2013
Nina, elpo - jautājums bija par to, vai slimība ir fiziska vai garīga. Un ārstu klasifikatorā tā ir pie garīgām. Punkts. To neizdomāju ne es, ne Cormeum. Valsts to izdomāja. Ja Tev tas neder, Tavas problēmas - ej strīdies ar ārstiem, nevis ar mani.
Kas attiecas uz sadaļu par Dievu - mums te kaut kur jau viens Dievs bija. Diskusija bija par ceļu satiksmi. Tur bija Dievs kas Dievs - kā dāmīte nolems, tā būs, vienalga cik līķu vai kropļu aiz viņas paliks.
Es izrādu nepatiku, taču nekādas kaitnieciskas darbības neveicu. Nevajag tagad pārspīlēt. Un, ja Tev tik grūti pieņemt, ka kāda var paust arī citām neglaimojošus viedokļus, ej stūrī paraudi, ko citu lai Tev iesaka...
29.07.2014 14:19 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Nina, protams, var manīt, ka Tu esi neslikti informēta par šo slimību, bet patiesa izpratne par diagnozi Tev diemžēl īsti nav.. Manuprāt, arī tas nav nepieciešams ne-ārstam.. bet sevi nostādīt pārāku par citiem bez pamata arī nav labs stils..
29.07.2014 14:22 |

Reitings 5087
Reģ: 01.03.2009
Izlasot šo visu, nodomāju- lai taču meitene cīnās, meklē, pati pieļauj savas kļūdas, arī viļas, bet varbūt paveicas.. Kāpēc tik ļoti jācenšas aplauzt spārnus jau pirms jebkas mēğināts? Ok, viedoklis, bet te reizēm sāk izskatīties pēc centieniem ieborēt, ka ir tikai tā un ne savādāk..
29.07.2014 14:23 |

Reitings 2267
Sniedziet man priekšā kāda atzīta latviešu psihiatra viedokli, kur būtu pierādīts jūsu teiktais (visas depresijas ir vienādas, visu var izārstēt 2 gados, viss slēpjas pozitīvā domāšanā, depresijai nevar būt ģenētisks vai bioloģisks cēlonis) - tad arī parunāsim. Es sniedzu LPA, kas nozīmē, ka tur ne viena vienīgā cilvēka viedoklis, bet veselas asociācijas, bet ko jūs sniedzat? Savu bezmērķīgo riešanu?
29.07.2014 14:24 |

Reitings 10475
Reģ: 01.08.2010
Kārtējā Jolanta, ibio! :D
29.07.2014 14:25 |

Reitings 1707
Reģ: 31.07.2012
Izlasot šo visu, nodomāju- lai taču meitene cīnās, meklē, pati pieļauj savas kļūdas, arī viļas, bet varbūt paveicas.. Kāpēc tik ļoti jācenšas aplauzt spārnus jau pirms jebkas mēğināts? Ok, viedoklis, bet te reizēm sāk izskatīties pēc centieniem ieborēt, ka ir tikai tā un ne savādāk..
Beidzot es izlasīju kaut ko, kam piekrītu šajā diskusijā :)
29.07.2014 14:26 |

Reitings 16391
Oho.. Nina apmetusi kažoku uz otru pusi! Lūdzu, tagad atrodi, kur es esmu rakstījusi kādu no šiem apgalvojuemiem:
visas depresijas ir vienādas, visu var izārstēt 2 gados, viss slēpjas pozitīvā domāšanā, depresijai nevar būt ģenētisks vai bioloģisks cēlonis

Apmelošana ir vēl sliktāks stils..
29.07.2014 14:27 |

Reitings 443
Reģ: 11.05.2014
Autorei ieteiktu cerēt uz labāko, bet gatavoties sliktākajam. Tik vienkārši. Varbūt paveiksies ar darbu, varbūt nepaveiksies.

Nesaprotu, kādēļ pieaugušām sievietēm ir jāaudzina cilvēks 18 (!!!) lapu garumā, maļot vienu un to pašu. Šķiet, ka visi foruma dalībnieki jau ir sapratuši, ka savā laikā esat sākušas ar mazumiņu, bet tagad... uh! Tiešām trešajā gadu desmitā nav nekā labāka ko darīt kā vien saukāt 18 gadīgu meiteni visādos nicinošos vārdos, jo viņa, jūsuprāt, ir iedomīga?
29.07.2014 14:29 |

Reitings 16391
Līdz šim ar kategorismu tajā diskusijā izcēlies Tu.. Tu biji tā, kas pārgudri apgalvoja, ka depresijas var izārstēt tieši ne īsākā laika posmā par 5 gadiem.. un vienīgais pamatojums bija pašas klīniskais gadījums!
29.07.2014 14:29 |

Reitings 4183
Reģ: 06.05.2012

piekrītu :)
tādiem, gaiši domājošiem cilvēkiem, dzīvē arī viss iecerētais izdodas
29.07.2014 14:31 |

Reitings 7408
visas depresijas ir vienādas, visu var izārstēt 2 gados, viss slēpjas pozitīvā domāšanā, depresijai nevar būt ģenētisks vai bioloģisks cēlonis

Tāda apgalvojuma nebija.
Es sniedzu LPA, kas nozīmē, ka tur ne viena vienīgā cilvēka viedoklis, bet veselas asociācijas, bet ko jūs sniedzat

Valsts (Latvijas) ārstu asociācijas slimību klasifikatru. Kuru sastādīja tajā skaitā tie paši ārsti, kas Tava izslavētā LPA satāvā ir. Kas Tev tur neder? Jeb Tu lasīt nemāki?

Reitings 2267
cormeum, ja atmiņa ir slikta, lūdzu, izlasi atkal to diskusiju. Pēdējo komentāru neattiecināju tikai konkrēti uz tevi, bet uz jums abām un vēl pāris kundzēm no tās diskusijas. Pa visām kopām jums šie viedokļi salasījās.

Ok, tātad gaidu zinātnisko, nopietno pamatojumu ar visiem avotiem, atsaucēm utt., ja ne - tad nav ko jums blēt un teikt, ka jums taisnība. Ja pašas esat superpsihiatres, kas ir labākas, gudrākas un profesionālākas par LPA, lūdzu nosauciet savus vārdus, uzvārdus. Tikai tad jūsu viedoklis būs vērā ņemams un tikai tad diskusiju varēs turpināt. Parastus vārdus, kas nav ne ar ko pamatoti, kā vien jūsu izdomu, vērā ņemt nav nopietni.

Reitings 1660
Reģ: 22.03.2014

karinjo šoreiz plus, arī es te cīnos ar savām problēmām, visu diskusiju nelasīju, bet ja mums pašiem ir dota viena dzīve, kapēc paši nevaram darīt kā vēlamies, paši kļūdīsimies, paši mācīsimies pa jaunam, nevar jau arī dzīvot no tā, ko tev saka apkārtējie :)
29.07.2014 14:32 |

Reitings 2267
Alexxa, ak, tu tagad met kažoku uz otru pusi. Skaidrs, klāt tam, ka esi šizofrēniķe, soģe un cilvēks, kurš visus pazemo, tagad arī neatbildi par saviem vārdiem. Es, piemēram, jau tajā diskusijā atzinu to, ka nepareizi izteicos:

Piemēram, uz Alexxas jautājumu es jau atbildēju divas reizes - jā, izvēlējos nepareizu terminu "fiziska slimība", taču tas, ko ar to domāju, avotā ir, piemēram, zem "depresijas etioloģijas". Un pat ar manu neprecīzo terminu citi cilvēki saprata, ko ar to domāju, tā kā vainot varat savas nepārāk attīstītās spriestspējas.

Papildināšu - zem depresijas etioloģijas ģenētiskā un bioloģiskā faktora.
29.07.2014 14:34 |

Reitings 2267
Ja jūs esat veikli apmetušas kažoku uz otru pusi un vairs neuzskatat visas savas muļķības par depresiju kā patiesību, tad strīdēties mums vairs nav par ko, viss ir nonācis tikai līdz tam, ka mans viedoklis bija patiess. Tikai.. smukāk gan būtu bijis, ja atzītu savas kļūdas (kā es izdarīju ar nepareizu terminu lietošanu), nevis prasti atteiktos no sava viedokļa. :)
29.07.2014 14:40 |

Reitings 7408
Nina, tieši par to mēs tur tovakar plūcāmies - ka Tu pati izvēlies nepareizus apzīmējumus un tad saki, ka mēs neko nejēdzam. Joprojām neuzskatu, ka esmu kaut ko pateikusi nepareizi, jo tā nav fiziska slimība no klasifikatora viedokļa. Tu tagad lec nost no saviem vārdiem, jo manis iesniegtais materiāls vēl pirms dažām minūtēm skaitījās nekas, lai gan tagad saki, ka tomēr tas ir vērā ņemams un Tavu aplamo apzīmējumu apgāž.
Kādas tad tagad kļūdas Tu man mēģini piesiet, kas man jāatzīst? Tas, ka nosaucu lecigu un iedomīgu jaunkundzi tādā vārdā, kāds man šķita viņai piemērots? Kā gribu, tā saucu, kas man var to liegt? Soģa lomu tagad Tu esi uzņēmusies - citādi Tev nebūtu nekādu tiesību mani kritizēt par to, ko es te rakstu. Tas ir mans personīgais viedoklis un tam šeit atrasties ir tādas pašas tiesības, kā Tavam. Pie kam Tavs viedoklis nebūt nav pareizākais, lai kā Tev to negribētos.
Es savu viedokli neesmu mainījusi un nemainīšu. Un, ja man toreiz nebūtu bijusi pārliecība, ka man ir taisnība, tad es tur neko nemaz teikusi nebūtu un Tev beigās nebūtu jāatzīst savas kļūdas. Ja jau tomēr bija jāatzīst, tātad man bija taisnība. Nu ko Tu vēl no manis gribi? Lai es tagad saku, ka Tev bija taisnība, lai gan tā nebija? Nesagaidīsi.
Tiec galā ar sevi, pirms nākt te lekties ar mani. Kad iemācīsies nevērt vaļā muti tur, kur Tev galīgi nav taisnība, tad arī būs jēga turpināt. Saskaiti, cik šajā diskusijā ir dalībnieču un cik no viņām es esmu veltījusi kādu asāku frāzi. Tiešām visām? Vai vismaz pusei? Tā vien prasās citēt Ufo...
29.07.2014 14:43 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits