S80, neesi padomājusi, ka šo var lasīt cilvēki, kuri pašlaik domā par pašnāvību un graizās? Novēlēt kādam griezt līdz galam, lai mazāk tādu cilvēku? Prātiņ, nāc mājās!
varbūt nākošreiz, kad būs kāds ar līdzīgu problēmu, divreiz padomāsiet, pirms nosodīsiet
es domāju, ka S80 vienkārši caur ērkšķainām puķēm pateica, ka to darīt nav īpaši gudri.. tas nebija nekāds lāsts..
Mani fascinē tie cilvēki, kas uzskata, ka nu tieši viņiem ir vissliktāk, ka viņi ir visemocionālākie utt.
ar draudzeni iegriezām viena otrai un salikam kopā rokas, kļuvām par asins māsām.
bet es tev ieteiktu nekaunēties
Tas ir sauciens pēc palīdzības, kad cilvēks jūtas nesaprasts, vientuļš, sava veida dusmu un bezpalīdzības izpausmes veids.
patika kā izskatās, ja uz rokas vai kaut kur citur ir kāda rēta, tāpēc stilīgi skaitījās ar sērkociņiem vai adatām sev iešņāpt kādu švīku. Tagad, skatoties uz palikušajām rētām, atceros un nāk smiekli par to visu.
Šīs sarunas ir tikpat amizanti lasīt, cik jums būtu amizanti lasīt cilvēka viedokli par zemeņu garšu, lai gan viņš nekad mūžā nav ēdis zemenes.Vai arī.. Kā es varu nosodīt slepkavas, ja pati neesmu nogalinājusi?
S80, neesi padomājusi, ka šo var lasīt cilvēki, kuri pašlaik domā par pašnāvību un graizās? Novēlēt kādam griezt līdz galam, lai mazāk tādu cilvēku? Prātiņ, nāc mājās!
Vienmēr jau būs kāds indivīds, kurš būs āpsis, bet te šķietami izglītotas sievietes, kā S80 iesaka pilnīgu sūdu. Tev likās, ka tas bija normāli, ko viņa uzrakstīja?
Andas, es varu saprast S80, jo vienkaarshi citreiz uznaak tieshaam dusmas par chiikstiigiem, aprobezhotiem, muuzhiigi apvainotiem un apbizhotiem cilveecinjiem, kuri ir tik gljeevi, ka nevis risina savas probleemas, nevis ciinaas, bet kropljo sevi, kropljo liidzcilveeku dziives, ignoree jebkaadas sapraata atliekas... Un probleemas tieshaam lielaakoties ir pupu mizas, bet vinji no taa uzpuush ziloni, dienaam ilgi sliigst druumaa depresijas maakonii (nevis kaa slimiiba, bet kaa emocionaalais staavoklis) un nemaz neveelaas no taa izkulties, kjer kaifu no shiim mociibaam. Vinjos nez kaapeec nav shii instinkta - izdziivot, ciiniities, kjepuroties, atriebties (nav labaakaa velme, bet vismaz ir kaads meerkjis, stimuls). Nu tad jeega taadu sliikoni glaabt?... Taa vien gribaas uzkliegt - nu tad piebeidz to savu tik nenormaali nozheelojamo dziivi vienreiz! Bet tak shiem pat tik daudz duushas nepietiek...++++
jo esat cits cilvēku tips - pozitīvie, visu varošie tanki.