Dīvaini ēšanas/neēšanas paradumi

Reitings 453
Reģ: 17.05.2013
Vai jums ir kādi, cituprāt, dīviani ēšanas paradumi, ko citi bieži nesaprot. Vai tieši kaut kādi neēšanas. Varbūt ievērojat atslodzes, sulu dienas vai ko tādu?
18.07.2014 14:51 |

Reitings 14
Reģ: 18.07.2014
Laikam pareizaak buutu teikt -patiik "tiirs" eediens.
Taa noteikti ,zinaamaa meeraa ,ir diivainiiba,ka varu eest auzu paarslu putru pilniigi bez nekaa un liksies loti garsiiga

Emmanuelle, high five, man ir līdzīgi. Patīk izgaršot tīru ēdienu.
Riebjas jebkuras mērces, it īpaši taukainas un miltainas. Cepot gandrīz 99% gadījumos neizmantoju taukvielas - laba panna - visam noslēpums.
18.07.2014 23:25 |

Reitings 692
Reģ: 02.12.2012
viena no manām, ko nupat piekopu un neesmu redzējusi, ka citi tā dara - saldējumu apleju ar apelsīnu sulu, ja ir pa rokai, garšo šī kombinācija :D
18.07.2014 23:26 |

Reitings 2629
Reģ: 20.01.2014
*ja lietoju krējumu, tad lielos daudzumos, piemēram, zupai pielieku tik daudz, ka drīzāk tas ir krējums ar zupu. Tieši šī iemesla dēļ cenšos krējumu izslēgt no ikdienas ēdienkartes, jo varu pielikt krējumu tikai- daudz vai nemaz. :D
*kefīram pieberu sāli, tad tas šķiet garšīgāks.
*ja ir paredzēts gan saldais, gan pamatēdiens vienā ēdienreizē, vispirms ēdu saldo. Bet kaut kur lasīju, ka tā pat esot pareizāk, tāpēc laikam nav dīvaini.
*No neēšanas paradumiem- ciest nevaru saldi skābus ēdienus, piemēram, nepatīk, ka tortēs ir skābs ievārījums iekšā, saldējums ar visādu ogu ievārījumu vai pildījumu, kas to padara skābāku, rupjmaizes-dzērveņu-putukrējuma kārtojums utt.
*Man nepatīk likt klāt garšvielas (domāju tieši tās, kas paciņās beramas) gatavojot ēdienus. Tikai sāli.Ja gatavoju tikai draugam un viņš pieprasa garšvielas, pieberu, bet sev nekad.
*Saldējumu ēdu tikai tad, kad tas ir kārtīgi pakusis.
*Nepatīk auksti dzērieni no ledusskapja, tāpat arī karsti, tikko uzvārīti dzērieni.
19.07.2014 00:07 |

Reitings 2629
Reģ: 20.01.2014
No atslodzes dienām- ik pa laikam ievēroju dienas, kad ēdu tikai griķus un klāt dzeru kefīru. Ilgstoši tā nevaru, bet ik pa laikam forši, ņemot vērā, ka šāda kombinācija man garšo.
19.07.2014 00:08 |

10 gadi
Reitings 3218
Reģ: 13.11.2011
gandrīz visam piedzeru klāt pienu vai pielieku krējumu.
ēdot zupu vienmēr jābūt pa rokai kam dzeramam.
19.07.2014 00:14 |

Reitings 738
Reģ: 14.10.2011
Pirmais, kas nāk prātā par to, ko citi nesaprot, ir tas, ka nespēju ieēst kivi. Ēdot drausmīgi kņudina augšējo gļotādu un pat iedomājoties par kivi, uzreiz jūtu to kutinošo sajūtu. :D Izklausās smieklīgi un citi nesaprot kā tā, taču savādāk nespēju izskaidrot, jo pati nesaprotu kā tas var būt :D
19.07.2014 00:48 |

Reitings 6797
Reģ: 06.07.2009
Man vispretīgākais no šeit minētā liekas izkusis saldējums. Jak.

Saldējumu trauciņā vienmēr kārtīgi izmaisu, līdz visa masa turas uz karotes, tad laizu lēnām no karotes nost. Ok, tā daru tikai mājās.

Nekad nesaprotu cilvēkus, kas nopērk, piemēram, to pašu kebabu un apēd tikai noteiktas sastāvdaļas. Man tas liekas stulbi, tik pat labi, var nopirkt atsevišķi to, ko izlasa ārā, bet pārējais neiet zudībā. Tas man atgādina bijušo klasesbiedreni, kas no pupiņu salātiem lasīja ārā pupas. Es tiešām nesaprotu, kāpēc viņa atkārtoti turpināja pirks pupiņu salātus, ja pupas nemaz neēd. Man liekas, ka tā ir ēdiena izniekošana.
19.07.2014 00:50 |

Reitings 12651
Reģ: 29.01.2009
nekas tāds īpašs..man arī pēc kūkām, tortēm utt. prasās kāds marinēts gurķis, šampinjons vai tml., bet zinu daudzus, kam tā. Un tā kā max izvairos no sāls lietošanas, bieži vien, ēdot ārpus mājas, pēc maltītes varu izdzert ļoooti daudz ūdeni, jo škiet, ka bijis par sāļu...kaut gan tajā pašā laikā čipsus ēdu kā traks, un tad viss ok. :D

Nopirkt ēdienu, lai apēstu 1/4 daļu no tā, ir tiešām dīvaini. Es arī kebabu bišku "pabakstu", bet, nu, es izvelku ārā tikai papriku.
21.07.2014 18:48 |

Reitings 7704
Reģ: 13.03.2012
Man atkal garšo, ja visas sastāvdaļā tiek ēstas reizē. Nedaudz no visa, bet nesamaisot.
Vēl man garšo biezpiens, kuru iemērcē heinz vai ķīnas mērcē. Melone + sāls. Mm :D
Varu vairākas dienas ēst ļoti maz un tad pēkšņi sākt ēst visu, kas vien ir pieejams.
21.07.2014 19:09 |

Reitings 2394
Reģ: 04.10.2013
Nepatīk, kad salāti sajaucas ar pārējo ēdienu - visam uz šķīvja jābūt atsevišķi, lai pēc gaumes varētu saēst kopā kā patīk. Varu ēdienreizēs ēst tīru gaļu bez nekā cita. Čipsus apsūkāju, izsūcu garšvielas un tikai tad ēdu. Vispār superlēni ēdu. Minimums 20min.
Dzerot vispirms paņemu mutē un tad noriju, nu, sanāk tādi kāmīšvaidziņi. Pa taisno dzeru tikai tad, ja daudz malkus pēc kārtas dzeru, bet pēdējais noteikti būs kāmišvaidziņi.
Dzerot kafiju obligāti kaut ko vajag piekost klāt.
+ vēl čupa, ko uz sitienu grūti atcerēties, bet ēšanas ziņā daudz dīvainību.
21.07.2014 19:17 |

Reitings 1224
Reģ: 11.05.2010
Mana dīvainība ir kūku ēšana pa kārtiņām. Izrādās, ka vēl kādai no cosmo tā ir :) Kūka kopā vienkārši negaršo tik labi!
Tai pat laikā neesmu cilvēks, kam visam uz šķīvja ir jābūt atsevišķi. Piemēram, ļoti garšo, ja salātu mērcīti saspaidu kopā ar kartupeļiem. Gaļai, ja tāda ēdienreizē ir, gan ir jābūt atsevišķi un nekas nedrīkst pieskarties. Ja pieskaras, tad nolaizu to nost (tikai mājās tā atļaujos!!!) un gaļu nolieku kārtīgi atsevišķi, lai nekas nepieskaras.
Mans draugs, piemēram, labāk izvēlēsies ēst aukstu otro ēdienu, nekā siltu. Dažreiz speciāli nāk vēlāk ēst, lai tikai nebūtu silts ēdiens. Tad gan es dusmojos, jo tik bieži paēst kopā nemaz nesanāk. :D
Tagad tā pārlasot, ne mana "dīvainība" ne citu meiteņu dīvainības neliekas nemaz tik ērmīgas. Katrs mēs esam tik dažāds :)
21.07.2014 19:19 |

Reitings 1080
Reģ: 06.09.2013
Kad esmu mājās, es arī kūkas ēdu pa kārtiņām un čipsus vienmēr aplaizu vispirms. Bet šīs laikam nav dīvainības, ņemot vērā, cik daudzas meitenes tā dara.
21.07.2014 19:27 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)