Kā atsaukt ielūgumu uz kāzām?

Reitings 4962
Reģ: 24.08.2013
Tātad ir tāda situācija, ka pēc dažām nedēļām precos, kāzas nelielas, baznīcā laulājušies jau esam, tā kā šīs mums otrās kāzas, kurās vienkārši sarakstīsimies un būs ballīte tuvāko draugu, ģimenes lokā. Bet tagad ir tāda situācija, ka vienu cilvēku no to tuvāko loka savās kāzās nekādā gadījumā nevēlos redzēt, tā persona ir ielūgta, bet konkrētu apstākļu dēļ es ielūgumu vēlos atsaukt. Persona ir no vīrieša puses. Tad, kā jūs domājat, kā labāk darīt-piezvanīt pateikt, kas un kāpēc ir? Satikties un visu pateikt acīs? Vienkārši uzrakstīt e-pastu?
Saprotu, ka nav parasta situācija, bet jūsu viedokļi?
17.07.2014 20:51 |

Reitings 4775
Reģ: 18.03.2012
es apbrīnoju, kā jūs to visu zināt???
17.07.2014 22:57 |

Reitings 44
Reģ: 26.08.2013
es apbrīnoju, kā jūs to visu zināt???

Par ko Tu brīnies? Ko zinām?
17.07.2014 23:00 |

Reitings 4775
Reģ: 18.03.2012
ka viņa pati pametusi un tamlīdzīgus sīkumus!
man jautājums autorei - cik ilgi bijāt šķirti, pirms izlēmāt mēģināt otrreiz? :)
17.07.2014 23:03 |

Reitings 2267
Reģ: 01.06.2014
Mjā, kaut kādu sviestu te dažas dzen. Dzīvē gadās visādi, ne visām ir tik garlaicīga un lēnīga dzīve kā jums. Tas, ka pāris vienreiz izšķīrās, nenozīmē, ka viņiem tagad un vēlāk nevarētu būt labi. Gan jau būs labāk nekā jums.

Es laikam pirms ielūguma atsaukšanas satiktos ar to sievieti trijatā un aprunātos. Tad skatītos pēc situācijas (ko viņa saka, kāda attieksme, vai spēsi viņu pati izturēt utt.) atsaukt vai nē.
17.07.2014 23:06 |

Reitings 2629
Reģ: 20.01.2014
Es patiesībā viņu ne vien uzaicinātu.. bet saorganizētu dažādas nominācijas viesiem.. viņa noteikti iegūtu jaunā pāra simpātijas balvu! To es pasniegtu ar sirsnīgu runu, cik viņa nozīmīgs un gaišs cilvēks mūsu dzīvē utt.. tas man tās sievietes vietā būtu šausmīgi liels kauns!!!

Šis variants man patīk vislabāk. Vismaz no savas puses būsi labu attieksmi izrādījusi, kā justies- kaunēties vai vēl ko, tā būs radinieces problēma, varēs mocīties sirdsapziņas pārmetumos par savu izrunāšanos, ja jutīsies vainīga, bet Tu vismaz sev nebūsi sabojājusi dienu, atsijājot vīra radus, kurš nāks, kurš ne.
17.07.2014 23:14 |

Reitings 4962
man jautājums autorei - cik ilgi bijāt šķirti, pirms izlēmāt mēģināt otrreiz?

Officiāli izšķīrām laulību un tad bijām škirti vairāk kā gadu, gandrīz divus gadus. Pa starpai bija kontakts, vienmēr sazinājāmies, bija katram citas attiecības, bet vienmēr sazinājāmies viens ar otra ģimenēm, viņš vienmēr rūpējās par dzīvokli, kas sākumā bija viņa, bet beigās palika man, katrā ziņā, ja kāda sadzīviska problēma bija, viņš bija klāt.
kad šķirāmies, tas, protams, nebija skaisti, viņš manas mēbēles aizveda uz manu vecāku dzīvokli, bija skandāli, drāmas, es braucu prom, viņš triecās man pakaļ, viss bija, greizsirdība, drāmas, skandāli, bet tagad ir forši, esam kopā!
17.07.2014 23:21 |

Reitings 44
Reģ: 26.08.2013
ka viņa pati pametusi un tamlīdzīgus sīkumus!

, es viņu pazīstu. un viņa ir jaukusi vairāku cilvēku dzīves tāpēc, ka pati nezina, ko grib. Un ne reizi vien.
17.07.2014 23:30 |

Reitings 4962
Mjā, kaut kādu sviestu te dažas dzen. Dzīvē gadās visādi, ne visām ir tik garlaicīga un lēnīga dzīve kā jums. Tas, ka pāris vienreiz izšķīrās, nenozīmē, ka viņiem tagad un vēlāk nevarētu būt labi. Gan jau būs labāk nekā jums.

Jā, es pieņemu, ka te visām viss sanāk uzreiz, kuru pirmo satiek, tad lielā mīla, viss skaisti, bez nekādiem nesmukumiem, līdz mūža galam, nu man tā nesanāk.
, paldies par tādu viedokli un nenosodīšanu!
18.07.2014 00:11 |

Reitings 1149
Reģ: 15.01.2014
Es arī zinu šo stāstu, bet tikai tādēļ, ka Anastasija pati forumā to ir stāstījusi :)

Nav viedokļa par šo tēmu, bet veiksmi tev! :)
18.07.2014 08:21 |

Reitings 172
Reģ: 22.02.2012
Bante káda tev vispár daļa? Tev fui,ka tu neko īsti nezinot runā tādas preteklības! Ja cilvēks grib precēties otro,trešo vai kaut vai 100 reizi ar vienu un to pašu cilvēku-tā ir tikai un vienīgi viņa daļa-galvenais,ka tas viņam nes laimi! Visi iet cauri strīdiem un citiem sūdiem kopdzīvē,galvenais ir tos izturēt un ja mīl,mācēt atgriezties vienam pie otra. Pretīgi lasīt ko tādu tikai tāpēc,ka neizdabāja tev atbildē!
18.07.2014 09:43 |

Reitings 356
Reģ: 22.10.2011
Ir normaali, ja cilveeki izshkjiras un peec laika atkal ir kopaa. Ir normaali, ja precas atkaartoti. Bet ir jociigi aicinaat cilveekus uz kaazaam, ja precas otro reizi ar vienu un to pashu cilveeku. Jo iipashi-2-3 gadu laikaa. No malas izskataas peec pusaudzhu hormonu veetraam-shodien miil, riit nemiil, pariit atkal miil.
Jums ir tiesiibas preceeties un shkjirties kaut 100 reizes, bet ja katraa reizee iesaistiisiet radus, no vinju viedoklju paushanas neizvairiisieties.

Ja negribeejaat dzirdeet citu domas, nevajag uz taadu farsu aicinaat radus. Arii vistuvaakos ne. Neviens neko sliktu nerunaatu, ja peec shkjirshanaas sarakstiitos tikai liecinieku klaatbuutnee.
Gribeeji viesus-dabuuji situaacijas veerteejumu.
Kad tresho reizi preceesies, seko manam padomam ;)
18.07.2014 10:08 |

10 gadi
Reitings 13809
Reģ: 29.01.2009
Protams, Tev šī situācija ir nepatīkama, tomēr lielākajai daļai cilvēku šī situācija izskatās dīvaina. Vismaz es tā domāju.
Visticamāk arī citi radi ir izteikuši kādas piezīmes, jo cilvēki vienkārši tādi ir. Viennozimīgi šī ir neierasta situācija, tāpēc cilvēki arī runā. Tie, kas nerunā, tad domā.

Vai es saprotu to radinieci? Jā, saprotu. Jo es tomēr sliecos uzskatīt, ka vīrietis ir tāds ne pārāk vīrietis, jo ar šo situāciju ir sevi pazemojis. Tu viņu pameti, bet viņš skrēja pakaļ. Nu, nedarītu tā sevi cienošs cilvēks. Ne vīrietis, ne sieviete. Pat ja mīl neņem atpakaļ cilvēku, kurš ir nodevis, necīnījies ar problēmām un nevēlējies saglabāt laulību.
Protams, es nezinu, kāpēc šķīrāties. Varbūt viņš Tevi krāpa, sita vai emocionāli pazemoja, tad es atkal nesaprastu, ka Tu esi ar mieru dot otru iespēju.

Bet jums nav jāņem vērā ne radu, ne draugu, ne cosmo meiteņu viedoklis. Tikai savs.

Ko ieteiktu darīt? Ļaut viņai ierasties kāzās, neizrādīt neko. Esiet laimīgi, ja reiz ticat, ka esat sapratuši pagātnes kļūdas un pierādiet gan sev, gan radiem, ka šoreiz viss ir nopietni un pa īstam.
18.07.2014 10:34 |

Reitings 15092
Reģ: 29.01.2009
Piekrītu šim:

Ko ieteiktu darīt? Ļaut viņai ierasties kāzās, neizrādīt neko. Esiet laimīgi, ja reiz ticat, ka esat sapratuši pagātnes kļūdas un pierādiet gan sev, gan radiem, ka šoreiz viss ir nopietni un pa īstam.
18.07.2014 10:40 |

Reitings 541
Reģ: 17.01.2013
Manuprāt, divi cilvēki var precēties, šķirties un atkal precēties, cik vien tīk - nevienam citam, izņemot pašu pāri, gar to nav nekādas darīšanas, bet gaidīt, ka publika turēs mutes ciet, laikam būtu naivi. Tā ka lai jau runā, kas nu kuram runājams - viņi tik un tā jūsu dzīvi nedzīvos, un jums nav jādzīvo viņējās. Vienkārši nepievērs uzmanību un viss :)
18.07.2014 10:54 |

Reitings 278
Reģ: 28.06.2013
Tuvu radinieku neuzlūgt uz kāzām, vēl labāk - atņemt ielūgumu! Ieteiktu padomāt divu soļus uz priekšu! ;) Divas dienas būs čillā bez viņas, bet nākotnē tas pamatīgi atspēlēsies
18.07.2014 11:22 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)