Protams, Tev šī situācija ir nepatīkama, tomēr lielākajai daļai cilvēku šī situācija izskatās dīvaina. Vismaz es tā domāju.
Visticamāk arī citi radi ir izteikuši kādas piezīmes, jo cilvēki vienkārši tādi ir. Viennozimīgi šī ir neierasta situācija, tāpēc cilvēki arī runā. Tie, kas nerunā, tad domā.
Vai es saprotu to radinieci? Jā, saprotu. Jo es tomēr sliecos uzskatīt, ka vīrietis ir tāds ne pārāk vīrietis, jo ar šo situāciju ir sevi pazemojis. Tu viņu pameti, bet viņš skrēja pakaļ. Nu, nedarītu tā sevi cienošs cilvēks. Ne vīrietis, ne sieviete. Pat ja mīl neņem atpakaļ cilvēku, kurš ir nodevis, necīnījies ar problēmām un nevēlējies saglabāt laulību.
Protams, es nezinu, kāpēc šķīrāties. Varbūt viņš Tevi krāpa, sita vai emocionāli pazemoja, tad es atkal nesaprastu, ka Tu esi ar mieru dot otru iespēju.
Bet jums nav jāņem vērā ne radu, ne draugu, ne cosmo meiteņu viedoklis. Tikai savs.
Ko ieteiktu darīt? Ļaut viņai ierasties kāzās, neizrādīt neko. Esiet laimīgi, ja reiz ticat, ka esat sapratuši pagātnes kļūdas un pierādiet gan sev, gan radiem, ka šoreiz viss ir nopietni un pa īstam.