Tema si jau miljons reizu ir bijusi,,bet vai kada var padalities ar to,ko eda,kad gribejat notievet?
No ka atteicaties??
Esmu dzirdejusi ka olbaltum vielas jaed(siers,olas ,piens) bet man diemzel ne olas,ne piens negarso.
Saldus edienus nevar, cukuru,miltu edienus, bet nu tas ir lietas no ka es nespeju atteikties:D
Un ka jus uzsakat visu?? Uzreiz nemat un atteicaties no visa? Vai palenam ?
Labi, man nav ne jausmas, cik strauji/daudz vēlies tievēt, bet savus 2-3 kg nost es varu dabūt tad, ja samazinu saldumu daudzumu (neatsakos no tiem uz visiem 100%, bet vismaz reizi nedēļā, kad prātā iešaujas doma par saldumu/našķi, atturu sevi), vēl arī nopērku sev ļoti daudz dārzeņus, lai patērēju tos vairāk nekā ikdienā. Manā variantā sanāk tā, ka, jo vairāk apēdu dārzeņus, jo mazāk prasās maizītes, gaļa, zivis. Viss, vairāk neko nevajag, mēneša laikā savus 2 kg "nometu".
Veejaa-tiesi taa nometa svaru "mans cilveeks",kuru es saucu par savu studentu.Vins saldumu vietaa saaka eest daarzenus-burkaanus ,puku kaapostus,zirnus utt
Karolina, es nedaudz ierobežoju, nav tā, ka pilnībā atteicu sev gaļu un zivis. Vienkārši samazināju daudzumu. Esmu gaļēdājs, man ļoti garšo, bet garšīgiem puķkāpostu salātiem arī nav ne vainas, tāpēc uz šķīvja varu vairāk vietas atstāt dārzeņiem, mazāk gaļai. Un tagad jau labs laiks, dārzā sulīgi tomāti, gurķi, zirnīši, kāpostiņš, kabači, mmm...to visu var vakarā grauzt:)
Mans cilveeks aizvieto saldumus ar svaigu daarzenu grauzsanu.Vins eed gan zivis,gan galu,bet ir apstaajies eest pa starpu eedienreizeem ,izsleedz gandriiz no savas eedienkartes cepumus,cipsus,kuucinas utt.
Lieta,tada ka man dabs ir diezgan fizisks, kas man atnem daudz energijas,jo daudz jakustas,jakap pa kapnem augsa leja,daudz un biezi jaiet uz visadam vietam,papiri dokumenti jaiznes. Un no rita es apedu 3 graud maizites, bananu, jogurtinu, pusdienas zupu kadu.
Vakara pec darba atnaku, drusku atvelku elpu pec darba,un tad dodos ar riteni braukat,bet kad atgriezos man ir tada vilka apetite,kad edu visu ko vien varu apest:/
ir tiaki 1 zelta patiesiba ... kaloriju deficits.. respektivi uznem mazak neka pateree.... ka panak so kaloriju deficitu ir jau cita lieta - viens vienkarsi badojoties kas nebus tas veseligakais variants,... cita svairak sportojot parkapj so robezu kad veidojas kaloriju deficits, cits sabalansejot uzturu.....
nomest 1-6 kg nav nekada nomesana.. tas ir daudzums kurs var but kaut uz tuksaka kunga rekina uz ko ari spekuli dazi labi reklamas lozungi...
Biezpiens ir olbaltumvielas, liesa gaļa ir olbaltumvielas, zivs ir olbaltumvielas. Šitos trīs arī nē?
Miltu ēdienus, nu, mēgini aizvietot ar pilngraudu miltu ēdieniem - pilngraudu miltu makaroni ir, ir "Fitnesa" maize (sameklē bildi pati), var nopirkt pilngraudu miltus un cept pankūkas no tiem.
Saldumi arī ir dažādi, ja s**u vieta izvelas kvalitatīvu melno sokolādi, nekas tragisks nebūs.
Ta es daru-nelieku,jo liekas ka ta garsu tik saboja.
Biezpiens ir olbaltumvielas, liesa gaļa ir olbaltumvielas, zivs ir olbaltumvielas. Šitos trīs arī nē?
Biezpienu edu,bet loti reti, galu ja godigi edu labi ja menesi 2-3 x,jo nesmu baiga galedaja. Pa zivim ir ta ka edu, tas sasaldetas pangasijas ceptas.