Kad tikamies, es jau par vinu vispar nedomaju, un tagad vispar nekadas romantiskas jutas un atminas man ari nav jacensas ar mokam apslapet par vinu taka. pff.
Mani vīrietis pameta caur sms, kad jau kopā dzīvojām. Lūk, tas ir zemiskākais ko var izdarīt. Klausuli pat pacelt nevarēja, tik vien kā uzrakstīt, ka viss beidzies un dot laiku līdz vakaram, lai izvācos no viņa dzīvokļa. Tā kā vēlējos visu izrunāt, tad nekur nedevos, paliku un gaidīju, bet viņš, kā zinādams, pat nobijās atnākt mājās. Tā ka pamešana caur sms, kamēr vēl nedzīvojat kopā, nav pats, pats gļēvākais ko tāds vīrietis var izdarīt.
Ewa
Vot tas tiešām ir zemiski. Beigās sagaidīji kamēr viņš atnāca mājās? Vai tā ar tas palika?
Kā var pamest situācijā, ja bijušas tikai dažās satikšanās?Peec tevis teiktaa iznaak,ka ja ir bijushas tikai dazhas tikshanaas,tad ir pienjemami taa vienkaarshi njemt un pazust....fuj!!!!
Manuprāt, "pamest" nozīmē izbeigt ilgstošas attiecības.
Neuzskatu, ka kādam būtu plāsi jāskaidro savi motīvi situācijā, ja ar kādu personu bijušas vienīgi dažas tikšanās. Visticamāk, tas puisis satika, viņaprāt, skaistāku, interesantāku un sev atbilstošāku meiteni.
Peec tevis teiktaa iznaak,ka ja ir bijushas tikai dazhas tikshanaas,tad ir pienjemami taa vienkaarshi njemt un pazust....fuj!!!!
Tāds nu ir mums tas "stiprais dzimums". Vispār liekas tik pretīgi, jo, ja bijušas pāris tikšanās, tad bija arī interese pret meiteni kā pret pretējo dzimumu, personību. Uzskatu, ka tikai vājie "vīrieši" tā dara - īsts vīrietis tiksies un paskaidros visu, nevis meklēs vieglākos ceļus. Bet laikam mūsdienās īstie vīrieši pamazām izmirst kā dinozauriPiekriitu.
Bet jūs tak pašas ar tādiem tikāties. Kas viņi par tādiem palika ar jums tiekoties, cienītās? Vai jau bija tādi sākumā? Atrodat arī īstos indivīdus un tad vēlāk raudat.
Jā, noteikti, tiem taču uz pieres rakstīts - "Uzmetīšu ar SMS starpniecību". Karoče, arguments nekāds.
Bet jūs tak pašas ar tādiem tikāties. Kas viņi par tādiem palika ar jums tiekoties, cienītās? Vai jau bija tādi sākumā? Atrodat arī īstos indivīdus un tad vēlāk raudat.Viirietis,kuru es aprakstiiju,saakumaa bija tieshaam gandriiz sapnju viirietis,peec tam paraadiijaas iistaa daba,un man kaa sievietei,protams,iekshaa bija ceriiba,ka kaut kas mainiisies,jo es ljoti centos pati straadaat pie taa.
Pieredze rāda, ka pamet caur sms, ja jau ir atrasta cita.