patīk/kaitina?

Reitings 11
Reģ: 12.07.2014
Tā kā mūsu pulkā ir arī cosmo vīrieši, jautājums - kas vīriešiem patīk un kas kaitina/riebjas sievietēs?
Arī sievietes droši var izteikt savu viedokli.
14.07.2014 15:07 |

10 gadi
Reitings 4365
Reģ: 03.08.2009
Kaitina, kad saka - es labāk saprotos ar vīriešiem, jo man nav par ko ar sievietēm runāt, citas runā tikai par bābu lietām - drēbēm, kosmētiku utt. Mana pieredze rāda, ka šādām sievietēm kaut kā vajag apliecināties šādi izrunājoties.

Saldās cacas, kas raksta, ka grib būt īstas sievietes - vājas, mīlētas un kādas tur vēl..
14.07.2014 23:51 |

Reitings 8407
Reģ: 29.01.2009
Protams, jo daba ir daba, un tur,kur viena sieviete, tur vīrieši ir pieklājīgāki,uzmanigaki utt.

Šim gan nepiekrītu, jo ar mani vīrieši nu galīgi tādi nav, jo visi vairāk mani uzskata par čomu, tāpēc uzvedas dabīgi un neliekuļo, nebaidās būt rupjiem vai cūcīgiem. Bieži esmu kopā ar savu vīrieti un citiem čaļiem, jo citiem meitenes retāk ir līdzi vai vispār nav, tad tā kā es gandrīz vienmēr esmu, tad ar mani neviens baigi pieklājīgo netēlo un visi izturas brīvi. :)

Mani tracina vājas meitenes - saprotu, ka ir tādas, bet tracina, ka nevar iepirkuma maisiņu panest un mušu no deguna nodzīt, kad vīrieti jau sauc palīgā. Vēl balsi izmaina un sāk kaut kā baigi mīlīgā tonī runāt. Un ļoti nepatīk, ka tēlo pārsmalko, it īpaši, ja pašas nākušas no laukiem, bet te pēkšņi ēdot nevar pieminēt kaulu smadzenes, jo redz slikti paliek.
15.07.2014 00:08 |

Reitings 738
Reģ: 14.10.2011
Parakstos zem katra stellaglmr uzrakstītā vārda.
15.07.2014 00:11 |

Reitings 2267
Reģ: 01.06.2014
Mjā.. Mani nekas nekaitina konkrēti sievietēs, bet kaitina diezgan daudz cilvēkos kā tādos. Manuprāt, tādas īpašības kā sevis slavināšana, lielība, nesapratne utt. pastāv gan sieviešu, gan vīriešu uzvedībā.
Pirmais, kas mani kaitina, ko iedomājos, lasot šo diskusiju, ka cilvēki spriež par kaut ko, nepārzinot visus apstākļus. Piemēram:
Un ļoti nepatīk, ka tēlo pārsmalko, it īpaši, ja pašas nākušas no laukiem, bet te pēkšņi ēdot nevar pieminēt kaulu smadzenes, jo redz slikti paliek.

.. un nemaz neiedomājas, ka cilvēks netēlo smalko, bet viņam patiesi paliek slikti no šādām sarunām - vai ja ne slikti, tad īsti jau to negribas dzirdēt pie maltītes. Es netēloju smalko, bet par smadzenēm, asinīm, izvarošanu, fekālijām vai vēl kaut ko pie ēšanas nevēlētos dzirdēt. Liekas kaut kā stulbi, nepieklājīgi par tādām tēmām vispār runāt ēdot.
15.07.2014 00:27 |

10 gadi
Reitings 4946
Reģ: 20.08.2010
Mans draugs tikko pateica, ka vinjam nekas iisti nekaitina - ja cilveeks ir kaitinossh, tad vinsh ir kaitinossh, vienalga sieviete vai viirietis. Man ir taapat, ja cilveeks ir stulbs, tad ir, nu ko padariisi?

Lai gan es zinu vienu meiteni, kas vinju kaitina - viena no muusu labaakaa drauga meiteneem. Vinja visu laiku grib ar to savu puisi runaat par attieciibaam. Kaa kaut kas notiek (pienjemsim aizmirsis pienu nopirkt), taa ir nopietna saruna, viss jaaizrunaa, jaaizanalizee un jaarunaa par savaam juutaam. Atceros, ka mans puisis man teica, ka ja es taada buutu, tad vareetu tik pat labi arii noshauties :D
15.07.2014 00:37 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Es personiigi juutos garlaikota ljoti meiteniigu sievieshu un cacu kompaanijaa. It iipashi, ja plaapas ir par ezoteeriku, horoskopiem, cakinjaam, rishinjaam, fenshui, ziedu kaartoshanaam un tamliidziigaam mulkjiibaam. Zosaadu uzdzen taas, kuras savu dziivi balsta uz maanjticiibaam un pesteljiem. Ar taadaam man ir gruuti atrast kopiigu valodu. Veel jo projaam nespeeju saprast, kaa var piemeeram, ziidainim uzlikt uz galvas kaut ko liidziigu kankaana dejotaajas kaajas prieviitei un peec tam to barinjaa apjuusmot desmit minuutes no vietas.
Vislabaak man patiik jauktaas kompaanijas, bet hobiju, intereshu deelj biezji vien gadaas taa, ka esmu viirieshu sabiedriibaa. Tiesa gan, draudzenes paarsvaraa ir sameeraa liidziigas man - nedaudz viiriskjiigas. Daamas ar maigaaku dveeseli mana sarkasma un tieshuma deelj meedz mukt, jo es nevis smalki pinu intrigas, bet nesaprashanaas gadiijumaa izaicinu uz atklaatu sarunu un pasaku ko domaaju.
15.07.2014 01:07 |

Reitings 1638
Reģ: 20.09.2010
Es, laikam, taapat kaa dazhas shejienes daamas esmu diezgan pacietiiga, to gan iemaaciijos. Iipashi cilveeki nekaitina; ir, protams, iipashiibas, kuras cilveekos augstu neveerteeju un ar taadiem ljaudiim vnk no pastiprinaatas komunikaacijas izvairos. Esmu diezgan paarliecinaata, ja lietotaaja Kubiete *dziivee* uzvedaas taapat kaa forumaa, par labaam pazinjaam nez vai kljuutu. Pa lielam jau ir taa, ka citos neeedaudz, bet tomeer kaitina tas, ko pashaa labpraat pamainiitu/uzlabotu.
Piebildiite par taam daamaam, kas *ar viirieshiem saprotas daudzkaart labaak*. Haha. Man kkaa nav probleemu komuniceet ne ar vienu dzimumu par dazhaadaam teemaam, draugi ir kaa daamas, taa jaunskungi. Ja ar jums nekas vairaak par small - talk par kurpeem un dreebeem neizveidojas ... tad ieteiktu pilnveidot sevi kaa sarunu biedru un tomeer padomaat, vai sevi var pieskaitiit pie erudiitiem ljaudiim ;) No offence.
15.07.2014 01:09 |

Reitings 8407
Reģ: 29.01.2009
Un ļoti nepatīk, ka tēlo pārsmalko, it īpaši, ja pašas nākušas no laukiem, bet te pēkšņi ēdot nevar pieminēt kaulu smadzenes, jo redz slikti paliek.

.. un nemaz neiedomājas, ka cilvēks netēlo smalko, bet viņam patiesi paliek slikti no šādām sarunām - vai ja ne slikti, tad īsti jau to negribas dzirdēt pie maltītes. Es netēloju smalko, bet par smadzenēm, asinīm, izvarošanu, fekālijām vai vēl kaut ko pie ēšanas nevēlētos dzirdēt. Liekas kaut kā stulbi, nepieklājīgi par tādām tēmām vispār runāt ēdot.

Kaulu smadzenes ēdot tika pieminēts kā ēdiens, jo tā jau skaitās delikatese, bet redz dāmai arī tādā kontekstā tas likās riebīgi. Man tas liekas stulbi.
15.07.2014 08:54 |

10 gadi
Reitings 3675
Reģ: 24.09.2012
man ļoti kaitina tās, kuras no sevis ir iedomājušās sazin ko, noliek visas pārējās sievietes, un apgalvo, ka var saprasties gandrīz tikai ar vīriešiem.

Bet tas ir tikai normāli, ka ir sievietes, kas labāk daudz labāk saprotas ar vīriešiem, nekā savas dzimums pārstāvēm :D Esmu viens no tiem gadījumiem, tagad arī strādāju tikai čaļu kolektīvā, patīk, ka varu dusmoties, uzbļaut (man arī mēdz kādu asu vārdu pateikt), bet pēc darba dienas tas viss ir aizmirsies, sieviešu kolektīvā vēl ilgi glabātos aizvainojums, ja atļautos kādu asu vārdu pateikt :D Un forši pēc darba kopā aliņu iedzert :D
15.07.2014 09:04 |

Reitings 9917
Reģ: 24.05.2012
Mani kaitina sievietes ,kas uzskata, ka dzemdības ir kaut kāds varoņdarbs neviss normāls fizioloğisks process un pēc tam uzskata, ka visa psaule viņai parādā, jo redz ir māte...
15.07.2014 09:13 |

Reitings 105
Reģ: 12.07.2014
arī visas blondās sievietes.

Kas vainas blondajām? :D
-
Man nepatīk visas sievietes, kas čīskt par to, ka ir neglītas vai resnas, bet neko nedara lietas labā.
Kaitina tās, kuras uzskata, ka zin visu par pilnīgi visu, iedomīgas, augstprātīgas, izlutinātas skuķes.
Nemitīga čīkstēšana.
15.07.2014 09:13 |

Reitings 5954
Reģ: 08.07.2013
Mani kaitina sievietes, kas visu laiku iet baros un nekur neiet vienas, parasti vērojams, piemēram, skolās, universitātē utt.
15.07.2014 11:58 |

Reitings 102
Reģ: 23.06.2014
Mani atgrūž sievietes, kas rupji lamājas un,piemēram, nomet konfekšu papīrīti uz ielas vai dabā izmet kādus atkritumus un nesavāc aiz sevis.. Tas man galīgi neasociējas ar vārdu sievišķība.
15.07.2014 12:05 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
Zinjkaariiba un klacoshanaas ar visiem par visiem. Ar taada tipa sievieteem (un viirieshiem, bet tur taa ir retaaka paraadiiba) izvairos kontakteeties.
15.07.2014 12:21 |

Reitings 6037
Reģ: 30.10.2010
Mani kaitina abu dzimumu kājāmgājēji uz veloceliņiem un svārstīgās tantes/meitenes uz ietvēm.. stāv, stāv, bet tad pēkšņi pēdējā mirklī izdomā izlekt priekšā ritenim.
15.07.2014 12:24 |

Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
un viirieshiem, bet tur taa ir retaaka paraadiiba
Tā nu gan tas nav:D
15.07.2014 12:26 |

Reitings 2286
Reģ: 02.01.2014
Mani kaitina nekoptas sievietes..Tiešām. Un uz ielaam daudz taadu.. spekjaini mati, trīs dienu nodrupusi tusha, neviizigi apgerbta utt
15.07.2014 12:26 |

Reitings 2286
Muusdienaas daudzaam ir tendence saskanjot nagu laku ar topinja kraasu, bet par higienu aizmirst :D nesen bija man taads gadiijums.. lilla nagi, lillaa topinjsh, bet no paduses lien araa bizes cieniigi matii. nu fuij..Vismz tad nevilktu rokas atsedzosu apgerbu un neplivinatos cilveekiem gar sejam.. Tadaas netiireles mani kaitina.
15.07.2014 12:28 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Muusdienaas daudzaam ir tendence saskanjot nagu laku ar topinja kraasu, bet par higienu aizmirst nesen bija man taads gadiijums.. lilla nagi, lillaa topinjsh, bet no paduses lien araa bizes cieniigi matii.
Iespējams.. viņa tās paduses mazgā.. :D
15.07.2014 12:30 |

Reitings 2286
Iespējams.. viņa tās paduses mazgā..

Ja trolejbusaa, piemeeram, ir karsti kaa pirtii, taad vinjai taa bloda ir jaanesaa lidzi sominjaa , citaadi daudz netruukst , ka no pashaas paduseem udeens saak pilet. :D ...Nu visaadi var buut, ka nepatik likvideet tur matus utt, bet nu tad neraadi citiem un neuzdzen sermuljus...
15.07.2014 12:32 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits