patīk/kaitina?

Reitings 11
Reģ: 12.07.2014
Tā kā mūsu pulkā ir arī cosmo vīrieši, jautājums - kas vīriešiem patīk un kas kaitina/riebjas sievietēs?
Arī sievietes droši var izteikt savu viedokli.
14.07.2014 15:07 |

Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
pasmejos par tām lielajām vīriešu draudzenītēm, ķipa ''visas sievietes ir tik stulbas, es ar viņām nesaprotos, bla bla, jūtos labi vīriešu kompānijā, visi mani draugi ir vīrieši...''. Man pašai ir labas attiecības ar abu dzimumu pārstāvjiem, bet šo te it kā netiešo izrādīšanos nesaprotu.

Tu gan sacepies. Luk par ko tādu ari runaju. Te tak neteica ka stulbas, teica pilnigi ko citu. Un nu ja ir tie draugi no bernibas, kas tur tads? Ar to ari lielos, man draugi liela dala ir no divu gadu vecuma, nu ir tas lielības vērts. Ir arī draudzenes, bet dažas.
14.07.2014 18:22 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Kubiete-es arii seit vareetu piekrist.
14.07.2014 18:24 |

Reitings 2209
Reģ: 29.01.2014
Vīrietis grib ar sievieti sapratsties. Kapēc lai ar vīriešiem būtu grūtāk sapratsies?
14.07.2014 18:31 |

Reitings 2126
Reģ: 03.05.2013
cormeum, sliecos piekrist tam. :D

Kubiete, izteicu savas domas. Nevienā vietā es nerakstīju, ka vīrieškārtas draugi ir kaut kas slikts, es teicu, ka man ļoti kaitina tās, kuras no sevis ir iedomājušās sazin ko, noliek visas pārējās sievietes, un apgalvo, ka var saprasties gandrīz tikai ar vīriešiem.
14.07.2014 18:32 |

Reitings 27552
Te tā neviena neteica.Teica ka vairakums ir vīrieši ar ko saprotas. Un nav vienmer jādoma ka man ka sievietein pilnigi obligāti visi mani draugi ka vīrieši patīk,nu ne tuvu. Ir tādi ar kuriem varu ar stopiem kaut pus eiropu izbraukat jo ari esam uz viena viļņa, ir par ko parunat. par jebko.. Iedoamjies sēžam dzeram kafiju vai konjaku un runāma po dušam. Un ne, visi nav aiznemti. :D
14.07.2014 18:34 |

Reitings 27552
Vispar dažas aiz skaudības sacepas. Vai nu ka nav berniabs draugu, vai ari ar večim gruti saprasties, vai vispar nav draugu. Te tak it bieži ir tādas temas...mekleju draudzeni.
14.07.2014 18:36 |

Reitings 2126
Reģ: 03.05.2013
Kubiete, es arī neattiecināju uz nevienu šeit, bet tādus gadījumus zinu. Man arī ir daži draugi, ne jau tas pats fakts ir svarīgs, bet gan sievietes attieksme.
14.07.2014 18:37 |

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
Mjaa, sievietes ir iipasha suga... :D
Kaitina, ka daudzas no sevis iedomaajas nez ko un ir ar baigaam prasiibaam pret citiem, lai gan pashaam ir vnk drausmiigi necieshams raksturs, egoisms augstaakaa pakaapee un narcisisms 3. paaudzee... :D

Un kopumaa - sievietes meedz buut ljoti kaitinoshas pat bez iemesla! :D
14.07.2014 18:38 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Man nav probleemu runaat arii ar aiznemtiem:DReizeem es ieguustu noderiigaaku informaaciju ,runaajot ar viiriesiem,nekaa runaajot ar sievieteem,kuras piemeeram runaa tikai par savaam vainaam,probleemaam ar berniem uttViriesi netaisa tik lielas probleemas ne no kaa...visu uztver taa mieriigaak.
14.07.2014 18:39 |

Reitings 918
Reģ: 06.09.2011
Piekrītu Emmanuellei

Bet tā, visumā - galvenais ir attieksme un uzvedība - nav svarīgs dzimums, bet ja 2 iepriekšminētie elementi pieklibo,tad - game over..
14.07.2014 18:57 |

10 gadi
Reitings 3547
Reģ: 09.10.2009
Manējam besī:
1. pārāk daudz domāju (no mušas uzpūš ziloni);
2. bieži viņa teikto pavēršu pret viņu pašu;
3. nenāku izrunāties, bet tā vietā pasaku " viss kārtībā!" un tad aiziet - kodolsprādziens uz līdzenas vietas :D
4. nekad nenāku pirmā atvainoties (bet tam ir citi iemesli,kāpēc tā);
5. besī citas meitenes, kuras :
*ir ņuņņas - neko nespēj pašas izdarīt, tik šausmīgi nevarīgas utt.
* runā tizlā balsī
* cacas/ princeses (uzvedībā)
*TONNālais;
*smēķē!!! (momentāli visa interese pazūd par meiteni)!

Ja atcerēšos vēl ko - uzrakstīšu ;)
14.07.2014 19:12 |

Reitings 10987
Reģ: 12.07.2010
kaitina kaveetaaji gan no sieviesu /gan viriesu puses.

ja sarunaa un nebridinot kavee ilgak pa 15 min un es steidzos reizem atstajot pusizdzeru teeju un metos uz tiksanas vietu.

nu tiesam kaitina..

tad sava viedokla uzspiesana, jo katram tiesibas uz savu.
14.07.2014 19:14 |

Reitings 1062
Reģ: 26.12.2012
Man kā sievietei vīriešos:
a) patīk- racionalitāte/saprāts/materiālisms
b)kaitina- sūdzēšanās/ agresivitāte/neizlēmība

Man kā sievietei sievietēs:
a)patīk- mērķtiecīgums/ spēja saņemties/ mīļums
b) kaitina- emocionalitāte/ nespēja izlemt/ stulbums
14.07.2014 20:26 |

Reitings 5075
Reģ: 19.04.2013
Esmu no Marsa, bet mani nekaitina ne sievietes, ne vīrieši... nepatīk kavētāji

Man tas pats. Kavetaji pat nekaitina.

Par to viries- sieviesdraudzibu. Teiksu kaa ir, man ar sievietem ar gruti kontakteties parsvara, jo man liekas, ka es vinam nepatiku. Ar viriesiem savadak.
14.07.2014 21:16 |

Reitings 7704
Reģ: 13.03.2012
Kaitina tās, kuras acīmredzami no sevis tēlo "miss gudro".
Kaitina tās, kuras tēlo tik nevarīgas un baidās no visa.
14.07.2014 21:51 |

Reitings 992
Reģ: 01.10.2013
man riebjas iedomigas meichass.
Tadas kuras dzive ir klusas bet kad sadzeras tad tik bliezh valja viss kas uz meeles.
Vel kaitina taadas kuras neko par savu naudu nav nopelnijusas vispar spej atvert muti un pateikt kko sliktu par kadu cilveku, jo ir cilveki kas cnsas kko nopelnit darit, vinji nekad nebus sliktaki par tadam mei4as kuras dabujusas jurniekus un sezh majas ar siiko un mekle aizbildinajumus,ka stradat grib , bet nebus kas siko no bernu darza iznjem u.tt., karoch besii, tadas kas maz dara un iedomajas no sevim sazin ko :D
14.07.2014 21:56 |

Reitings 992
veel man besii viriesos tas ,ka vini nekad nesapratis meitenes, pat necensas isti saprats, vinjiem cita domasana
14.07.2014 21:58 |

Reitings 992
Teiksu kaa ir, man ar sievietem ar gruti kontakteties parsvara, jo man liekas, ka es vinam nepatiku. Ar viriesiem savadak.

man ir tapat un sak likties,ka daudzas ta domaa un tpc pat necensas sarunaties ar sievietem , nav brinums ka nekas labaks nebus,jo ja mes katra ta domasim un turpinasim neuzturet kontaktus ar sievitem, tad nu traki, ta tas vilksies muzhiiki un tad veel kada saks vairak runat ar kadas chali un tad sacepsies ,ka ar mani neruna bet ar manu puisi jaa, tad luk jaizdara secinajums, saakt paprieksu ar meitenem kontakteties un tad ar vinju puisiem, tad nebus nevienai ne pret vienas aizspriedumi!!!!
14.07.2014 22:04 |

10 gadi
Reitings 3922
Reģ: 06.03.2011
Es jau nesaku, ka visas sievietes ir sliktas. Piemēram, cosmo.lv ir pilns ar sakarīgām meitenēm. Es tikai nezinu, kur Jūs visas slēpjaties dzīvē. :D
Man nav problēmu veidot kontaktu pilnīgi ne ar vienu. Visi man ir labi. Bet ir grūti, ja pretī sēdošā sieviete saka vienu un dara citu. Visbiežāk, greizsirdība esot slikta un nepieņemama - bet tad kāda kārtējā mēģina man iestāstīt par ko man būtu jasatraucas. Lūk, piemērs - mana labākā draudzene uzskata, ka nav pareizi puisim ļaut atpūsties ar saviem draugiem; viņš noteikti flirtē un soļo uz kreiso pusi. Tajā pat laikā - sēžam visi trīs un viņa liekulīgi stāsta "es nekad nespētu aizliegt". Bet viņa ir mana labākā draudzene... Jo tā ir iegājies, ka mums divām ir daudz kopīga. Vēl šī sieviešu nemitīgā vēlēšanās konkurēt. Man to nevajag. Es gribu draudzeni, nevis konkurenti. Ar vīriešiem tā nav. Kā meitenes jau minēja - viņiem kad gribas sirdi izkratīt ir vienalga, kura izmēra krūtis Tev ir un cik garas kājas. Ja viņiem ir draugs - sieviete, tas ir stabili. Bet zemūdens akmeņus viņi neslēps, pretēji sievietēm.

Bez tam, vīrieši ir daudz saprotošāki - ja stāsti par savām likstām viņi nekad nesāk ar vārdiem "bet man ir tā un tā, jo tā ir labāk - Tev arī vajag tā kā ir man". Arī cosmo.lv ir daudzas, kuras cenšas dot padomu caur sevis slavināšanu. Paņemsim piemēru, meitenes un Kabans diskusijā par Jāņa meiteni. Viens runā par uzturu, ko uzturs dos, ko tas ko šitas, kādas aktivitātes - bet kā sieviete tā uzreiz - es esmu slaida un cīnos ar saviem diviem kg un nesaprotu kā var būt uz planētas savādāk. Un tikai tad sākas normāli padomi, bet arī tie nāk caur - "gadiem neesmu ēdusi čipsus", "gadiem neesmu ostījusi saldējumu" utt. Vīrieši māk dot padomus, nevis kā sievietes - uz cita nelaimes būvē savu laimi un pašlepnumu.
Bet daba tā ir iekārtota. Tur neko nevar darīt - jauka sieviete ir ģenētiska mutācija. Man prieks, ka esmu kļūda. :D

Un tie Tanki - nu ir tāda grupiņa sieviešu, kuras iedomājas, ka ietve pieder viņām. :D Pilns centrs. :D
14.07.2014 23:31 |

Reitings 2629
Reģ: 20.01.2014
Es laikam esmu laimīgs cilvēks- mani citi cilvēki nekaitina. Viegla nepatika pret kādu konkrētu situāciju- tas gan, bet tādus gadījumus aizmirstu tikpat ātri, cik tie iesākušies.
Vienīgais, kas nāk prātā- nepatīk ar dzīvi mūžīgi neapmierinātie cilvēki (lielākoties sievietes), kam nekas nepatīk, viss kaitina :D Lai cik labi būtu, nekas nebūs pietiekami labi.
14.07.2014 23:41 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits