Es jau nesaku, ka visas sievietes ir sliktas. Piemēram, cosmo.lv ir pilns ar sakarīgām meitenēm. Es tikai nezinu, kur Jūs visas slēpjaties dzīvē. :D
Man nav problēmu veidot kontaktu pilnīgi ne ar vienu. Visi man ir labi. Bet ir grūti, ja pretī sēdošā sieviete saka vienu un dara citu. Visbiežāk, greizsirdība esot slikta un nepieņemama - bet tad kāda kārtējā mēģina man iestāstīt par ko man būtu jasatraucas. Lūk, piemērs - mana labākā draudzene uzskata, ka nav pareizi puisim ļaut atpūsties ar saviem draugiem; viņš noteikti flirtē un soļo uz kreiso pusi. Tajā pat laikā - sēžam visi trīs un viņa liekulīgi stāsta "es nekad nespētu aizliegt". Bet viņa ir mana labākā draudzene... Jo tā ir iegājies, ka mums divām ir daudz kopīga. Vēl šī sieviešu nemitīgā vēlēšanās konkurēt. Man to nevajag. Es gribu draudzeni, nevis konkurenti. Ar vīriešiem tā nav. Kā meitenes jau minēja - viņiem kad gribas sirdi izkratīt ir vienalga, kura izmēra krūtis Tev ir un cik garas kājas. Ja viņiem ir draugs - sieviete, tas ir stabili. Bet zemūdens akmeņus viņi neslēps, pretēji sievietēm.
Bez tam, vīrieši ir daudz saprotošāki - ja stāsti par savām likstām viņi nekad nesāk ar vārdiem "bet man ir tā un tā, jo tā ir labāk - Tev arī vajag tā kā ir man". Arī cosmo.lv ir daudzas, kuras cenšas dot padomu caur sevis slavināšanu. Paņemsim piemēru, meitenes un Kabans diskusijā par Jāņa meiteni. Viens runā par uzturu, ko uzturs dos, ko tas ko šitas, kādas aktivitātes - bet kā sieviete tā uzreiz - es esmu slaida un cīnos ar saviem diviem kg un nesaprotu kā var būt uz planētas savādāk. Un tikai tad sākas normāli padomi, bet arī tie nāk caur - "gadiem neesmu ēdusi čipsus", "gadiem neesmu ostījusi saldējumu" utt. Vīrieši māk dot padomus, nevis kā sievietes - uz cita nelaimes būvē savu laimi un pašlepnumu.
Bet daba tā ir iekārtota. Tur neko nevar darīt - jauka sieviete ir ģenētiska mutācija. Man prieks, ka esmu kļūda. :D
Un tie Tanki - nu ir tāda grupiņa sieviešu, kuras iedomājas, ka ietve pieder viņām. :D Pilns centrs. :D