patīk/kaitina?

Reitings 11
Reģ: 12.07.2014
Tā kā mūsu pulkā ir arī cosmo vīrieši, jautājums - kas vīriešiem patīk un kas kaitina/riebjas sievietēs?
Arī sievietes droši var izteikt savu viedokli.
14.07.2014 15:07 |

Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
iedzeram biezi,
vina ar savu vīru:D
14.07.2014 16:32 |

Reitings 3652
Reģ: 26.10.2012
nepatīk,ja sieviete saka,ka labāk jūtas vīriešu sabiedrībā.nu tipiska sieviete,kura sevi uzskata par iipašāku.šī sava dzimuma aplikšana.Jūtas redz labāk starp vīriešiem. Protams, jo daba ir daba, un tur,kur viena sieviete, tur vīrieši ir pieklājīgāki,uzmanigaki utt.
Kaitina,ja aiziet uz kādu iestādi,tur māj ar galvu,ka visu saprot,bet realitāte nekonav sapratusi,tad atver cosmo un prasa sevis interesējošos jautājumus te, aizbildinoties,ka bija apjukusi.Nu tad savācies! Netēlo!! Nav jākaunās,ka kaut ko nezini.
14.07.2014 16:37 |

Reitings 1660
Reģ: 22.03.2014
manējam nepatīk, ka ja tad kad eju kopā kaut kur tusēt, tad ātri gribas mājiņās, bet es to vienkārši aizstāju ar atziņu, ka ja tā, tad ballte nav bijusi laba plus gribas gulēt savā gultiņā, nevis kaut kur vazāties pa pasauli..

neiet ar mani vairs nekad pirkt apģērbu, apavus u.c.

smēķēšana, reti kuram vīrietim šāda lieta ir vienaldzīga

lamāšanās( minimāli, bet tāpat)

miljons jautajumu uzdošana
14.07.2014 16:41 |

Reitings 1603
Reģ: 22.06.2012
Neteikšu, ka mani kaut kas sievietēs baigi kaitina, jo katrs ir individuāls tomēr un es cienu individuālismu, bet nosaukšu īpašības, kas man
1) Liekas interesantas
2) Liekas nepieņemamas un ar kādiem cilvēkiem (sievietēm) man nu galīgi nav pa ceļam.

*Interesanti ir - sievietes perfekti zin, kur izmantot to, ka viņa ir sieviete un viņai ir priekšroka un kur sākas vīrieša pienākumi no sērijas "Tu taču esi vīrietis!". Interesanti ir vērot, kā sievietes tēlo muļķes, kaut es labi zinu, ka viņas tādas nemaz nav. Ka ieņem kaut ko galvā un cītīgi to mēģina aizstāvēt tikai tāpēc, ka es no draudzenes uzzināju .. It kā draudzene ir enciklopēdija:) Perfekti māk izgrozīties sabiedrībā, kur cīnās par sieviešu tiesībām - redz mēs esam visi vienlīdzīgi (abi dzimumi) tomēr tiklīdz tas kļūst izdevīgi viņai, tā aizbildinās ar to, ka viņa taču ir sieviete .. Gan jau vēl daudz ko var sarakstīt ..
** Nepieņemami ir visi šie princešu gājieni .. tādas sievietes vienkārši nav priekš manis. Lielīšanās ar citu sasniegumiem, tas uz abiem dzimumiem. Vispār lielīgi cilvēki man nepatīk, tāpat kā augstprātīgi un izlutināti. Pārlieku greizsirdība arī ir nevēlama. Nepatīk, ka aiz sevis nemāk savākt, bet tā ir izaudzināma slimība ..

Principā pie ļoti daudz kā var pierast vai atrast kompromisus, tā kā nav gluži tā, ka kaut kas baigi kaitina .. ja ir, kas kaitina, tad tur nav pa ceļam. Kas attiecas uz sīkumiem, kas kaitina, tos vienkārši var izrunāt un vienoties darīt kaut kā abiem pieņemamā veidā ..
14.07.2014 16:41 |

Reitings 5075
Reģ: 19.04.2013
Cik gan objektīvi sieviete var spriest par citu sievieti?

Pilnigi piekritu.
14.07.2014 16:42 |

Reitings 27552
Perfekti māk izgrozīties sabiedrībā, kur cīnās par sieviešu tiesībām - redz mēs esam visi vienlīdzīgi (abi dzimumi) tomēr tiklīdz tas kļūst izdevīgi viņai, tā aizbildinās ar to, ka viņa taču ir sieviete .. Gan jau vēl daudz ko var sarakstīt ..
+

Te jāpiekrīt. Cosmo ari ir ļoti daudz feminites vai tadas kas ir par līdztiesibu, bet līdz kadam noteiktam viņai izdevigam brīdim.
14.07.2014 16:43 |

Reitings 2209
Reģ: 29.01.2014
Esmu sieviešu nīdējs. Ļoti pamanāmi un izteikti.
14.07.2014 16:43 |

10 gadi
Reitings 2793
Reģ: 09.12.2010
nepatīk,ja sieviete saka,ka labāk jūtas vīriešu sabiedrībā.nu tipiska sieviete,kura sevi uzskata par iipašāku.šī sava dzimuma aplikšana.Jūtas redz labāk starp vīriešiem. Protams, jo daba ir daba, un tur,kur viena sieviete, tur vīrieši ir pieklājīgāki,uzmanigaki utt.

Tev noteikti tās sievietes nepatīk, jo Tu neesi no tām, kas vīriešu sabiedrībā jūtas labāk/brīvāk, iespējams, ka kaut kādi kompleksi arī varētu būt un domas par to, ko gan viņš par mani padomās. :)

Bet atkal tās, kuras saka, ka vīriešu kompānija jūtas, vienkārši nespēj pietiekami labi saprasties ar sievietēm (noteikti dēļ rakstura) kā arī baro savu pašapziņu no tā, ka saprot, ka ir vīriešu kompānijā un, ka noteikti kādam ir simpātijas pret viņu.
14.07.2014 16:50 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
the -one-es nezinu vai taapec juutos iipasa,bet man vienmeer ir paticis straadaat kopaa ar aarstiem viiriesiem,vairaak -varbuut taapeec to uzsveeru.Daudz vieglaak visu izrunaat ar viiriesiem-viiriesi nav tik juutiigi,emocionaali .
14.07.2014 16:52 |

Reitings 1660
Reģ: 22.03.2014
armand tad sanāk, ka sievietes tev būs tikai seksam un nebūs ne bērn, ne sieva?
14.07.2014 16:54 |

Reitings 2558
Reģ: 01.04.2014
nepatīk,ja sieviete saka,ka labāk jūtas vīriešu sabiedrībā.nu tipiska sieviete,kura sevi uzskata par iipašāku.šī sava dzimuma aplikšana

+++ Cik reizes šo neesmu dzirdējusi un varat teikt, ka muļķības, bet no pieredzes tas liecina par to, ka šādi teksti nāk no sievietes, kurai ir uzmanības trūkumi.

Manam vīrietim nepatīk čīkstēšana, nepatīk kaut kādi apslēptie mājieni un ja nedara tā kā ir sarunāts (ja šodien jāizdara kaut kas, tad arī ir jādara nevis rīt).
Patīk ja, meitene nebaidās no jauniem izaicinājumiem, ir aktīva ikdienā un piemīt sievišķīgums.
14.07.2014 16:55 |

Reitings 27552
Tev noteikti tās sievietes nepatīk, jo Tu neesi no tām, kas vīriešu sabiedrībā jūtas labāk/brīvāk, iespējams, ka kaut kādi kompleksi arī varētu būt un domas par to, ko gan viņš par mani padomās.

Bet atkal tās, kuras saka, ka vīriešu kompānija jūtas, vienkārši nespēj pietiekami labi saprasties ar sievietēm (noteikti dēļ rakstura) kā arī baro savu pašapziņu no tā, ka saprot, ka ir vīriešu kompānijā un, ka noteikti kādam ir simpātijas pret viņu.
Simpātiajs? Vai tiesām kadai liekas ka visas doma vienmer tikai par to? Varbū vienkarsi kadai bernia apkart bija tikai puiši vairak, tieši tik vienkārši. Un rados vairak vīŗiešu. Un aj air draudzenes tad dažas un ar lielo burtu, nevis bariem. Bariem varbū labas apzinas.
14.07.2014 16:57 |

Reitings 4703
Reģ: 20.04.2012
Esmu no Marsa, bet mani nekaitina ne sievietes, ne vīrieši... nepatīk kavētāji.
14.07.2014 16:58 |

Reitings 2248
Reģ: 12.03.2009
Mani kaitina sievietes kopumā - ne visas, bet liela daļa. Jo viņas ir vienkārši... Rarrr.

Man ir līdzīgi, tāpēc, cik varu, izvēlos vīriešu sabiedrību. Ir man foršas draudzenes un paziņas, bet pārsvarā sievietes lielākā daļa man nu tā...

Par sievietēm- mātēm arī varu piekrist. Vēl man šausmīgi nepatīk pārlieku cimperlīgas dāmas.
Ciest nevaru pārpareizās, kuras savu svētulīgumu visiem acīs bāž.
14.07.2014 16:58 |

Reitings 2248
Reģ: 12.03.2009
nepatīk,ja sieviete saka,ka labāk jūtas vīriešu sabiedrībā.nu tipiska sieviete,kura sevi uzskata par iipašāku.šī sava dzimuma aplikšana

Absolūti neuzksatu svei par īpašāku, bet man vienkārši visu mūžu jau ir tā, ka labāks kontakts veidojas ar vīriešiem, bet, ak, nē...Jau izdomātas kaudze ar teorijām, kāpēc tā. Uzmanības trūkums un nez kas vēl.. Sviests.
14.07.2014 17:00 |

Reitings 13796
Reģ: 23.10.2010
Čīkstēšana, ja sievietei vēl so, so pačīkstēt, tad čīkstošs vīrietis ir neciešami.
Diemžēl ļoti, ĻOTI daudz vīriešu cīkst, un to pat nejūt paši.

++++
14.07.2014 17:01 |

10 gadi
Reitings 2793
Reģ: 09.12.2010
Simpātiajs? Vai tiesām kadai liekas ka visas doma vienmer tikai par to? Varbū vienkarsi kadai bernia apkart bija tikai puiši vairak, tieši tik vienkārši. Un rados vairak vīŗiešu. Un aj air draudzenes tad dažas un ar lielo burtu, nevis bariem. Bariem varbū labas apzinas.

Nu tak reti kurai sievietei nav svarīgi, ko par viņu domā gan vīrieši, gan sievietes (bet tagad ir moderni par katru cenu censties pierādīt pretējo, nevis atzīt, ka tomēr tā ir).
Bērnība ir bērnība un nevajag to jaukt ar pieauguša cilvēka dzīvi. Es arī bērnībā biju puišu bariņā, bet visi tagad ejam savu ceļu un tas galīgi nav ietekmējis vai draugi ir meitenes vai puiši.
14.07.2014 17:03 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Tad esmu iipasa!:D
14.07.2014 17:03 |

Reitings 27552
Visiem nekad nebusi labs, un visiem nekad nepatiksi.Nu ir tas jāpienem. Un ari sievietei nepatīk visi kā vīriesi. Un piem. darbā ar vīriešiem ar daudz,daudz vieglāk strādāt. Ari ja pie vadibas ir vīrietis tas ir liels+
14.07.2014 17:04 |

Reitings 27552
Bērnība ir bērnība un nevajag to jaukt ar pieauguša cilvēka dzīvi.
man tikai daži draugi ir vēlāk iegūti, lielaka daļa palika no bērnības.
14.07.2014 17:05 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits