Neteikšu, ka mani kaut kas sievietēs baigi kaitina, jo katrs ir individuāls tomēr un es cienu individuālismu, bet nosaukšu īpašības, kas man
1) Liekas interesantas
2) Liekas nepieņemamas un ar kādiem cilvēkiem (sievietēm) man nu galīgi nav pa ceļam.
*Interesanti ir - sievietes perfekti zin, kur izmantot to, ka viņa ir sieviete un viņai ir priekšroka un kur sākas vīrieša pienākumi no sērijas "Tu taču esi vīrietis!". Interesanti ir vērot, kā sievietes tēlo muļķes, kaut es labi zinu, ka viņas tādas nemaz nav. Ka ieņem kaut ko galvā un cītīgi to mēģina aizstāvēt tikai tāpēc, ka es no draudzenes uzzināju .. It kā draudzene ir enciklopēdija:) Perfekti māk izgrozīties sabiedrībā, kur cīnās par sieviešu tiesībām - redz mēs esam visi vienlīdzīgi (abi dzimumi) tomēr tiklīdz tas kļūst izdevīgi viņai, tā aizbildinās ar to, ka viņa taču ir sieviete .. Gan jau vēl daudz ko var sarakstīt ..
** Nepieņemami ir visi šie princešu gājieni .. tādas sievietes vienkārši nav priekš manis. Lielīšanās ar citu sasniegumiem, tas uz abiem dzimumiem. Vispār lielīgi cilvēki man nepatīk, tāpat kā augstprātīgi un izlutināti. Pārlieku greizsirdība arī ir nevēlama. Nepatīk, ka aiz sevis nemāk savākt, bet tā ir izaudzināma slimība ..
Principā pie ļoti daudz kā var pierast vai atrast kompromisus, tā kā nav gluži tā, ka kaut kas baigi kaitina .. ja ir, kas kaitina, tad tur nav pa ceļam. Kas attiecas uz sīkumiem, kas kaitina, tos vienkārši var izrunāt un vienoties darīt kaut kā abiem pieņemamā veidā ..