kaķis čurā

Reitings 496
Reģ: 13.04.2014
Brāļa draudzene grib iemidzināt savu kaķi, jo viņš nepārtraukti visur čurā. Kaķis ir kastrets, bet tas nepalīdzēja. Ko Jūs par to domājat un kāda būtu vispareizākā rīcība no manas puses - censties kkada veidā atrunāt brāļa draudzwni vai labāk neiejaukties?
14.07.2014 14:41 |

Reitings 68
Reģ: 18.06.2014
S80 - paldies, tikko pasūtīju :D
14.07.2014 21:10 |

Reitings 7743
Reģ: 29.01.2009
Tik daudz izlasīt slinkums, bet - māsas kaķis arī sākumā uz kastīti negribēja iet, problēma izrādījās kastītes atrašanās vieta - pārāk publiska, kad nolika stūrī, kaķis ar prieku skrēja nokārtoties kastītē. :)
14.07.2014 21:56 |

Reitings 2267
Reģ: 01.06.2014
Mjā.. Es balsoju par veselības problēmām. Manam kaķim arī tādas bija, vizīte pie vetārsta, urīna savākšana un viss noskaidrojās. Pēc tam vajadzēja kādu laiku barot ar tabletēm un uz visiem laikiem nomainīt barību.
Bet, protams, vieglāk iemidzināt.
14.07.2014 21:59 |

Reitings 389
Reģ: 19.12.2012
Principā ļoti labi saprotu kaķa saimnieci. Man bija līdzīga situācija. Es ļooooooooooooooti mīlu dzīvniekus, bet tas tiešām ir izmisums, kad katru dienu jāmazgā gultasveļa, segas, spilveni, jo kaķis ir izdomājis savu niķi. Man gan bija kaķenīte. Jauna, sākumā ļoti kārtīga. Nezinu, varbūt apvainojās, ka tiek atstāta pa dienu viena. Uz darbu diemžēl nevaru ņemt, dekrētā arī neviens nelaidīs tāpēc, ka kaķis čurā pa visām gultām, un man vajag izlūgties viņai piedošanu. Un nebija nekādu veselības problēmu, arī smiltis pašas labākās.
Ilgi domāju, un aizvedu uz laukiem. Dāma ļoti aizvainota bija, BET tur visu laiku kāds ir mājās, viņa nav viena. Nevienu reizi nesagrēkoja. Ar laiku sāka iet arī laukā. Tagad ir īsta Ronja - tusē pa lauku, bet tik uzpūtīga kā pilsētniece. Iet un nāk, kad ienāk prātā, bet no sētas ārā nē. Bet iekšā NEKAD nečurā.
14.07.2014 22:39 |

Reitings 1997
Reģ: 30.06.2009
|Miss Joker,patversmes ir pilnas ar tiešām kolosāliem,mīļiem,skaistiem kaķiem,kas kastīti izmanto kārtīgi.Tavuprāt atradīsies kāds,kam ir vajadzīgs kaķis,kas mīž visās malās?Lauku cilvēki paņem no sava kaimiņa,kam kaķene atkal apdzemdējusies,kādas viņiem patversmes.Varbūt 1 no 100 kaķi tur meklēs,pārējie katru pusgadu slicina sadzimušos.
14.07.2014 23:48 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Harmony
Es tik ieminējos par patversmi jo tā vismaz tam kaķītim dod drusku cerību tā vietā ka viņu tā vienkārši iemidzina.
15.07.2014 00:08 |

Reitings 496
Miss_Wilson, jau minēju, ka 2 kastes - viena vannas istabā, otra tualetē. Biju šodien pie brāļa draudzenes, vedisim pie veta.
15.07.2014 11:57 |

Reitings 496
Un par to iemidzināšanu, izrādās, viņa teica dusmu varā, bet tāda doma ir pavīdējusi galvā. :(
15.07.2014 11:58 |

Reitings 978
Reģ: 09.10.2013
Nuuuu, man bija viens kaķis, kas kārtojās ārā :D viņam nebija kaķu kastīte, bija, bet tajā viņš negāja :D
Kastrēts čabulītis, bet tad viņš sāka visur čurāt, viņš no mājas negāja ārā, kamēr nebija kam "uzšpricējis", attaisa viņam durvis, jo var redzēt, ko taisās darīt, bet šis nē, paiet nostāk, apčurā skapīti un tad tik iziet :D
Tas bija briesmīgi, protams, no sākuma izmēģinājām tās metodes, ka ar purniņu pabraukā pa šmuci, lai saprot, ka nedrīkst, citreiz bļāvu virsū, bet kaķiem par to ne silts, ne auksts :D esmu uzsitusi (protams, ne stipri), bet, nu, nekādi nevarēja viņu izmācīt, beigās dzīvoja pie vecmammas, viņai bija vienalga, katru reizi vnk visu mazgāja un teica "nu, bet kaķītim tā patīk" :D
Bet, nu, nezinu, ja dzīvotu Rīgā un viņš man čurātu mājās, es viņu gribētu nosist, bet,nu, iemidzināt gan neiemidzinātu :D

Varbūt, lai meklē kaķītim jaunas mājas?
15.07.2014 12:07 |

Reitings 820
Reģ: 28.04.2012
Savā ziņā - cerēsim, ka tā ir kāda ārstējama vaina. Tad vets iedos zāles, norādījumus un šis murgs varētu beigties. Ja kaķis izrādīsies pilnīgi vesels un viņš mīž visur dzīvoklī, jo vienkārši patīk...es nezinu, ko darītu tādā situācijā. Būtu izmisusi.

Varbūt, lai meklē kaķītim jaunas mājas?

Diemžēl, ar šo varētu būt grūti, jo kurš ņems sev kaķi, zinot, ka tas kaķis mīž kur pagadās un tāpēc dzīvoklis visu laiku būs nomīzts. Tu pati ņemtu tādu kaķi, ja tev piedāvātu? Es neņemtu.
15.07.2014 12:15 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits