raccoon, jā es arī biju domājusi, ka kāda to uzrakstīs ;) par sevi varu teikt, ka gan sportoju, gan ēdu veselīgi, bet sānos ir neliels tauciņš, kas traucē izskatīties 100% labi vienā kleitā, kuru drīzumā jāvelk uz svinīgu pasākumu :D
Lai vai kā, bet to veļu es tiešām iesaku mērīt. Esmu savulaik pirkusi pēc izmēra bez mērīšanas. Rezultātā- izceļ ne to, ko vajag. Vai arī nopērku pa lielu, tad vispār nekādas jēgas nav. Man personīgi vajag tādas, kas beidzas zem nabas. Ja ir augstākas, tad izskatās drausmīgi.
tā veļa tiešām ir jāmēra. Es beigās dabūju ņemt 1 izmēru mazāku kā domāju. Un arī nevar zināt kurš fasons derēs, man vajadzēja tieši to, kurš visaugstākais, bet ne to, kurš ir biezākais. Tajā es izskatījos kā skafandrā :D
Brīnums, ka neviena vēl nav uzrakstījusi, ka vajag sportot un veselīgi ēst, tad koriģējoši veļu nevajadzēs
Tā veļa jau vēderu nepaslēpj :D Ja ir kuņģis, tad būs arī tādā veļā :D Bet mīlas rokturīšus gan ļoti smuki pietušē. Būtiskākais jau tas, ka nav apakšbiksīšu iespiešanās vieta. Ir redzēts variants, kur uzvilkta kleita ar stringiem un tad tik skaiti riepas, lai gan cilvēks nemaz nav resns :)