Manis pēc man māja varētu būt pilnīgi tukša, tikai baltas sienas un dažas nepieciešamākās mēbeles, piemēram virtuves iekārta, skapis, zema gulta un spilveni, es tā aptuveni arī šobrīd dzīvoju. Esmu minimāliste, man daudz labāk patīk tīra vide, kur ir tukšs, nekā piebāzta mēbelēm kur jau sāk krāties netīrumi un veidojas bardaciņš.
Vienīgie "aksesuāri" kas man patīk mājās ir
Sveces
un griezti ziedi
pārējais jau viss ir loriņi, kas krāj putekļus.
Dvieli vannasistabā un virtuvē neskatu, tam jābūt.
Svecēm un grieztajiem ziediem jā, bet dažādi nieciņi, glezniņas, figūriņas un pat telpaugi (ja nav kāds liels koks) bez tiem var iztikt pilnīgi noteikti.
Manējās būtu:
kamīns
Mākslas darbi - gleznas vai kāda laba fotogrāfa darbi,skulptūras, keramiskās un kristāla vāzes.
Vīna ledusskapis
Ērts dīvāns un noteikti aizskari vai laba auduma romiešu žalūzijas.
Sveces
Ziedi
Mīksts, silts pleds
Dekoratīvie spilveni
Plaukts, kur var salikt grāmatas un vēl šo to.
Man arī patīk minimālisms. Labāk mazāk un kvalitatīvāk.
Loriņu un visādu mīļu sīkumiņu plaukts. Man vajag tādas lietas, jo tās manuprāt, uzreiz piešķir personību telpai utt
Grāmatu plaukts:
Fotogrāfijas(man obligāti vajag):
Aukstajos un tumšajos gadalaikos, sveces. Vasarā sveces vispār nededzinu, bet tumšajos gadalaikos - vajag:
Man loti liidziigi kaa Gurri.Neskatoties uz to ,ka aara viss zals,zied,man vajag arii telpaa ziedus vaazee.Patiik sveces,keramika,manas lielaas gleznas pie sienaam,viira deela maakslas darbi.Es gribeetu tik plasas telpas muusu maajinaa,kur var taa labi elpot!Loti patiik iistaa koka meebeles!
Man ir viena diivainiiba-nekur nepatiik tureet redzamaa vietaa fotograafijas...