Sveikas Cosmietes, ceru ka jums visām viss labi.
Tad nu šī nav mana problēma, bet drauga problēma, es nāku pie jums pēc padoma jo pašai nekas īsti nenāk galvā kā izpalīdzēt un virzīt visu uz priekšu.
Tad nu draugs bija izlēmis ka grib vel vienu profesionālo izglītību, diemžēl izrādas ka viņš ir par vecu lai Kuldīgā iegūtu šo izglītību, ja nemaldos tad tas ir tehnikumā, bet konkrēti nezināšu par kuru iestādi iet runa.
Viņš tiešām no visas sirds vēlējās to galdniecības papīru kas viņam tomēr sniegtu lielākas iespējas jomā kas viņam pat ļoti padodas, problēma tāda ka neviens bez papīra īsti jau negrib pieņemt, kur nu vel arpus Rīgas.
No jums es vēlos padomus, ko iesākt, kā rīkoties lai iegūtu šo dokumentu ka viņš ir galdnieks? Kur vērsties? varbūt kāda zin kādus kursus Kuldīgā vai nu reāli vispār ko lai cilvēks iesāk? Diemžēl iespēja pārvākties kaut vai uz Rīgu kur iespējas ir lielākas viņš nespēj pašlaik un pašreizējā darbā viņš ar ļoti nevēlas palikt, ko arī es saprotu jo viņam tur ir smagi.
Lūdzu palīdziet ! Rosiet kādas idejas ko iesākt? Tiešām pateikšos jums ļoti par palīdzību!