briesmīgas kāzas

Reitings 32
Reģ: 18.09.2011
Pavisam nejauši uzzināju, ka vīrietis, ar ko esam kopā jau vairākus gadus, pēc manas māsas kāzām, kuras apmeklējām abi kopā, saviem draugiem ir vairākkārtīgi sūdzējies (gan kāzu laikā, gan pēc tām), cik kāzas bija briesmīgas. Ka nabagam jau pirms pusnakts bijis grūti izturēt un tikai pieklājības pēc nav braucis mājās. Kā par kāzām vispār var pateikt „briesmīgas”??

Man acīs ir teicis, ka viss patika, ka bija labi.

Es to nosauktu par necieņu. Pret mani, manu ģimeni. Kā Jums šķiet?
08.07.2014 13:15 |

10 gadi
Reitings 9435
Reģ: 06.03.2009
Es pieklājības pēc paklusētu. Nevis lai baigi liekuļotu, bet vienkārši - pārim tā ir skaistākā diena. Kāpēc man būt tai riebeklei, kas noliek to, ko viņi ir rūpīgi plānojuši, tikai tāpēc, ka tas neatbilst manai gaumei? Ok, var ar savu otru pusi pēc tam mājās kko varbūt pārrunāt, bet ne jau iet un klārēt publiski draugu baram vai vēl briesmīgāk - ir jau tādi, kas sāk skaļi pašu kāzu laikā savus stulbos komentārus bārstīt. Vienkārši, es nesaprotu, kā var vienu reizi nepaturēt savu muti ciet.
Manuprāt, šī ir reize, kad vienu reizi dzīvē cilvēks varētu tomēr paklusēt, pat ja nepatīk. Vienkārši, aiz maza respekta pret pāri. Vismaz es tā darītu.
Piemēram, ja man tagad rudenī nepatiks drauga māsīcas kāzas, es neiešu to laikā par to gaudot un neiešu arī pēc tām žēloties savām draudzenēm, cik briesmīgi tas bija un kā es cietu.
08.07.2014 17:13 |

Reitings 1277
Reģ: 30.10.2013
Cruella de vil, nu, malacis tu esi! Man, piemēram, ar šādiem cilvēkiem nepatīk kontaktēties, jo neviens man nedod garantiju, ka viņi tāpat par mani neizsakās aiz muguras. :)
08.07.2014 17:18 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits