*Es domāju,ka nekad nepieaugšu, vienmēr būšu maza meitene, domāju,ka attiecīgi, kad cilvēks piedzimst,tad piedzimst jau tik vecs kā opis, vai 20 gadīgs cilvēks.
*Spēlēju teātri rotaļlietām un blakus nosēdināju mammu vai kādu citu pieaugušo, biju tik sarūgtināta, ka neko beigās neiedeva, ne končas ne 20 sanķus,jo ļoti centos. Izlasīju toreizejā avīze LABA vai arī MANA, ka aktrises daudz pelnot.
*Domāju, ka citam draudzenēm ir labaki vecāki,jo vakaros stāsta pasakas kā to rādīja filmās, vēl man vienmēr garšoja labāk ejot ciemos pie draudzenēm, tā pati pastete,ko mājās nekad needu, ciemos ēdu saujām.
* domāju, ka zāles pagatavot ir vienkārši,( toreiz skatījos potera pirmo filmu, kur bija tas nemirstības akmens) domāju,ka es būšu tā,kas to atklās,tapēc traukā sajaucu ūdenskrāsas dažādās krāsās, piejaucu smiltis un vel visādus sūdus,ko vien atradu dārzā, bija man nemirstības dzira.:)
* domāju un ticēju,ka aizraujošākais darbs pasaulē ir arheoloģija, viņi tak vienmēr atrod mūmijas,zeltu un visādas pazemes ejas ar zirnekļiem utt, Indiana džounsa iespaidā