Vai jūs apvainotos uz to, ka mīlējoties puisis beigtu pirms jūs būtu beigušas? Aizbildinoties ar to, ka bija nogribējies. Piebilde, ka nebija vairs iespējas uz otro seksa reizi, jo bija jādodas prom. Līdz ar to tāda sajūta, ka atnāca, apmieirnāja pats sevi un uz darbu. Nu mani tas galīgi neapmierināja un es pamatīgi apvainojos. Bet tagad domāju, vai nepāršāvu pār strīpu.
Kā likt saprast, ka tā nevar darīt?
Nē. Man arī vajag ilgāku laiku, lai beigtu. Kāpēc man būtu jāapvainojas, ja zinu, ka tā ir mana problēma, kad tas notiek? Likt puisim justies slikti par to? Mācīt viņu kā mazu puiku, ka tā nav labi?
Nopietni????
Tu tiešām domā, ka visi pāri 100% vienmēr beidz vienlaicīgi??
Tas ka nevarēja / nebija laika/ negribēja parūpēties par partneres labsajūtu jau ir cits jautājums, bet apvainoties par to, ka beidza ātrāk par tevi.....
Agrāk ja justu, ka viņš nav pat mēģinājis mani apmierināt, tad padusmotos un atrastu citu.
Tagad nav iebildumi, ja vīrs pie palielas steigas tikai par sevi padomā.
Visumā jau lielāka daļa vīriešu grib lai viņu sievietes beigtu līdz ar viņu, tikai ir par slinku lai pie tā piestrādātu.
Labs variants ir panākt sievietes beigšanu vēl pirms ir iebāzts un pēc tam var mierīgi čikāties līdz galam. Labākajā gadījumā sievietei būs otrreiz, ja nē arī tad galā tāpat abiem ir labi.
"Beigt "jau vins var atraak,bet noteikti tas nav iisti taktiski,ja uzreiz celaas augsaa no gultas ,un iet prom...Ir japadomaa par sievieti arii.
Dionysus-es veel piemetiinaatu-vairumaa viiriesi veelas ,lai sieviete sasniegtu lielo O !
Es varbūt apvainotos ja tas tā būtu visu laiku un vīrietis nekad pat necenstos mani apmierināt, bet vienu reizi, pietam kad ir vel darbs uz kuru jāiet utt. Nē nekādā gadījumā neapvainotos.