Heyaa visaam!
Beidzot esmu sanemusies un arii es esmu registrejusies sajaa foruma. (Vairakus gadus jau sekoju liidz, tik nekad nepieregistrejos).. Bet nu ko par to..
Esmu liela neizpratnee par to ko dariit, kaa riikoties.
Dzivoju jau divus gadus arpus LV robezas, macos un stradaaju, bet tagad sajuta, ka velos doties atpakal, tik nevaru parie tam paari.. Kaa buus ar naudu pie kuras esmu seit pieradusi, Kaa pariet paari tam, ka dziive kaa seit visticamaak LV man nebuus. Briiviba kas man ir seit, daru ko un kad velos.. Toties atgriezhoties LV tas noteikt taa nebus, jadziivo buus visticamaak ar vecakiem, stradaashu joma, par ko seit izmaciijos, bet tas viss buss tik citadi.
Dazhkart seit viss it tik patikami, ka pec majam pat neilgojos, bet citu dienu atkal kaut tajaa pasa dienaa aizlidotu.
Vai maz tas ir tas ko velos- atteikties no dziives, kas ir seit, dzivoju viena,esmu neatkariga no vecakiem.ir draugi, darbs..
Biede tas, ka atgriezhoties LV, pec menesha, diviem sapratiishu, ka tur nemaz neveelos buut, un atgriezties vrb vairak nebuus iespejas.
Esmu neizpraatnee.
Pat iisti nezinu, ko velos nu Jums.. Vrb seit ir kada, kas atgriezusies LV no arzemeem un varetu padalities pieredze..Vai kada kura dziivo arpus LV spej padaliities ar to kaa tiek galaa ar ilgaam pec majam.
Sorry, ka tik gari sanaca.
Jauku Jums atlikuso vakaru.