Iesakiet! :)

Reitings 1832
Reģ: 20.01.2012
Sveikas!

Man radies jautājums.

Līdz šim vienmēr galvenā izsargāšanās metode seksa laikā ir bijuši prezervatīvi. Neesmu nekad lietojusi OK. Tagad nu sanācis tā,ka tagadējam puisim no tām gumijām ir alerģija. Tātad šī izsargāšanās metode atkrīt. Ok arī vēl šobrīd negribu lietot. Tad nu rodas jautājums, kura no metodēm būtu mazāk kaitīga, bet droša (jā,jā,izņemot teicienu,ka visdrošāk tad ar seksu nenodarboties)?

Paliek tik - AK, pārtrauktais,kas nemaz arī nav droši un AK var pēc tam manu regulāro ciklu izjaukt. Puisis vēl saka,ka var skaitīt tās kalendārās dienas, bet drošības labad tāpat jānodrošinās ar AK. Nez...

Ko Jūs ieteiktu?
04.07.2014 14:43 |

Reitings 1660
Reģ: 22.03.2014
Bet arī sākam domāt un runāt par kādu no kontracepcijām, jo sāk besīt pārtrauktais
04.07.2014 15:35 |

Reitings 1170
Reģ: 28.03.2013
ir arī prezervatīvi bez lateksa

Iesaki puisim šo un gaidi jaunus alerģiju aprakstus! :D

AK vai pārtrauktais nav ikdienas kontracepcijas metodes! Lai gan pati šobrīd tieši pārtraukto kā kontracepcijas metodi izvēlos, jo vīram gumijas nepatīk un tabletes rīt man neļauj, tomēr starpība ir tā, ka mēs esam precēti un bērna uzrašanās mūs diži nesatrauktu.
04.07.2014 15:35 |

Reitings 5346
Reģ: 03.01.2012
Nāksies tev vien lietot OK, bet AK kā līdzeklis.. Dikti bagāta esi.
04.07.2014 17:24 |

Reitings 9202
Reģ: 13.03.2011
Sinepe, tu traka, vai? Zinot tavu šī brīža situāciju :D
04.07.2014 17:29 |

10 gadi
Reitings 3818
Reģ: 06.05.2014
Iesaki puisim šo un gaidi jaunus alerģiju aprakstus!

Pazinu tādu džeku, kas man pateica, ka ir alerģija no prezervatīviem, bet tos tāpat nevajag izmantot, jo viņš esot neauglīgs. Pēc pusotra gada skatos, ka viena noticējusi un kļuvusi par māmiņu un, lai mazais nedzimtu ārlaulībā, aprecējusies ar viņu :D Tajā brīdī atviegloti uzelpoju, ka biju uz OK un attiecības bija tikai mēnesi vai divus mums.
04.07.2014 17:31 |

Reitings 1170
Reģ: 28.03.2013
L., visi džeki, kuri bļauj par alerģiju no prezervatīviem un nezin, ka ir prezervatīvi tieši alerģiskajiem, patiesībā nekādām alerģijām pat tuvumā nav bijuši. Tik cer uz naivajām meitenītēm, kas apžēlosies! :D
04.07.2014 17:50 |

10 gadi
Reitings 3818
Darla, jā, zinu. Man vienkārši tajā situācijā bija īsti vienalga, ir vai nav prezervatīvs, jo biju uz OK, bet nu, protams, ja meitene nelieto OK, tad var sanākt kā jau te rakstīju. Puisim gan tad bija 25 vai 26 gadi, tā kā gan jau prezervatīvu bija saticis, bet kur nu vairs pa to runāt, kas bijis bijis, tikai žēl, ka ir tādas meitenes, kas uz to uzķeras.
04.07.2014 18:02 |

Reitings 400
Reģ: 29.01.2009
Tieši tā, pērciet prezervatīvus bez lateksa. Un vispār kkāds apsurds OK negribi lietot, taču AK pēc katras sexa reizes dzersi???? Esi informēta ka arī AK ir hormoni, turklāt vienā tabletē ir 2-3 mēnešu OK deva. Ai man vispār nav ko teikt par šādu domāšanu un par tādiem stulbiem džekiem, kas tikai domā par sevi..
04.07.2014 20:42 |

Reitings 1897
Reģ: 29.04.2014
Sinepe, tu traka, vai? Zinot tavu šī brīža situāciju

Tu runā par to, ka man nav darba un vajag naudu? Tici man, ja pieteiktos bērniņš, visi tikai priecātos, gan es, gan puisis, gan mani vecāki, gan puiša vecāki. Un palīdzētu. + puisis taču strādā un naudas pietiktu!
04.07.2014 21:03 |

Reitings 9202
Reģ: 13.03.2011
ak, nu skaidrs, vienkārši pirms dažām dienām rakstīji, ka ļoooti vajag naudu, nav pat primārām lietām - apģērbam (un nevis, lai pašikotu, bet, lai vienkārši būtu ko vilkt mugurā)

bet nu skaidrs :)
04.07.2014 21:09 |

Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
Tu runā par to, ka man nav darba un vajag naudu? Tici man, ja pieteiktos bērniņš, visi tikai priecātos, gan es, gan puisis, gan mani vecāki, gan puiša vecāki. Un palīdzētu. + puisis taču strādā un naudas pietiktu!
bet tu teici ka mamma vairs naudu nedod, un liek meklet darbu,un tevs miris? Vai ta nebiji tu?
04.07.2014 21:21 |

10 gadi
Reitings 3818
Tici man, ja pieteiktos bērniņš, visi tikai priecātos, gan es, gan puisis, gan mani vecāki, gan puiša vecāki. Un palīdzētu. + puisis taču strādā un naudas pietiktu!

Nav jau nemaz tik rožaini tas viss, Sinepe. Es savu viedokli nevienam neuzspiežu, bet arī ar visu palīdzību un tikai vienu cilvēku, kas ģimeni uztur, nekāda rožainā dzīve nav. Protams, neesmu vel mazā gaidībās, bet nu tomēr kaut kā gribas, lai paši varam sevi uzturēt un nebūtu jāprasa palīdzība ģimenei. Ar mazo tas būtu vel grūtāk izdarāms, jo tagad jau galus velkam kopā kā mākam pa drauga algu un manu stipendiju un pensiju. Bet katram jau tā dzīve izvēršas savādāk. Ceru, ka tev viss izdosies, kā esi izplānojusi ;)
04.07.2014 21:25 |

Reitings 5346
Reģ: 03.01.2012
Sinepe, vispirms lai tavs draugs atveseļojās, tev ir patstāvīgs darbs un mācības un tad vari sākt domāt par bērnu. Vajag izvērtēt apstākļus, tagad Tu viņam neko nevari sniegt, jo materiālā bāze bērnam tev ir nulle.
04.07.2014 21:33 |

Reitings 2804
Reģ: 07.10.2012

Es arī nedaudz brīnos par tādu izteikumu. Tajā diskusijā rakstīja, ka ir izmisums, mamma negrib dot naudu, bet te - visi priecātos un pēkšņi finansiālās problēmas tiktu atrisinātas..

Par tēmu - AK nav izsargāšanās metode, tas nu gan būtu jāsaprot. Ja negribi OK, tad kā var gribēt AK?! Gan jau var atrast prezervatīvus pret kuriem alerģijas nebūs. Neticas, ka tiešām no visām gumijām puisim ir alerģija.
04.07.2014 22:08 |

Reitings 1897
bet tu teici ka mamma vairs naudu nedod, un liek meklet darbu,un tevs miris? Vai ta nebiji tu?

Biju es. :D Nu es rakstu, ka ja pieteiktos bērniņš, mana mamma ar savu draugu ar kuru viņai tagad ir attiecības noteikti palīdzētu mazbērniņa dēļ.

L., Protams, es taču pati apzinos, ka pašai vajag spēt uzturēt utt. Nevis, ka kāds palīdzētu, es vienkārši rakstīju, ja man tagad gadītos palikt stāvoklī, tā pēkšņi. Nu meitenes, nesākat pārprast.
Sinepe, vispirms lai tavs draugs atveseļojās, tev ir patstāvīgs darbs un mācības un tad vari sākt domāt par bērnu. Vajag izvērtēt apstākļus, tagad Tu viņam neko nevari sniegt, jo materiālā bāze bērnam tev ir nulle.

Es neminēju, ka gribu bērnus tagad, bet gan , ka JA GADĪTOS NETĪŠĀM TAGAD. Dooh. :D Ja gribetu jau sen piecus butu uztaisijusi.

Es arī nedaudz brīnos par tādu izteikumu. Tajā diskusijā rakstīja, ka ir izmisums, mamma negrib dot naudu, bet te - visi priecātos un pēkšņi finansiālās problēmas tiktu atrisinātas..

Bērniņa dēl priecātos. Tiešām grūti saprast?Un bērniņa dēļ palīdzēt kā var. Finansiālas problēmas ir man, nevis manai mātei, vai manam puisim.
04.07.2014 23:40 |

Reitings 1897
Ceru, ka tev viss izdosies, kā esi izplānojusi

L. es taču nerakstīju, ka tagad taisīšu bērnu. :D
04.07.2014 23:41 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits