ir arī prezervatīvi bez lateksa
Iesaki puisim šo un gaidi jaunus alerģiju aprakstus!
Sinepe, tu traka, vai? Zinot tavu šī brīža situāciju
Tu runā par to, ka man nav darba un vajag naudu? Tici man, ja pieteiktos bērniņš, visi tikai priecātos, gan es, gan puisis, gan mani vecāki, gan puiša vecāki. Un palīdzētu. + puisis taču strādā un naudas pietiktu!bet tu teici ka mamma vairs naudu nedod, un liek meklet darbu,un tevs miris? Vai ta nebiji tu?
Tici man, ja pieteiktos bērniņš, visi tikai priecātos, gan es, gan puisis, gan mani vecāki, gan puiša vecāki. Un palīdzētu. + puisis taču strādā un naudas pietiktu!
Tu runā par to, ka man nav darba un vajag naudu? Tici man, ja pieteiktos bērniņš, visi tikai priecātos, gan es, gan puisis, gan mani vecāki, gan puiša vecāki. Un palīdzētu. + puisis taču strādā un naudas pietiktu!
bet tu teici ka mamma vairs naudu nedod, un liek meklet darbu,un tevs miris? Vai ta nebiji tu?
Sinepe, vispirms lai tavs draugs atveseļojās, tev ir patstāvīgs darbs un mācības un tad vari sākt domāt par bērnu. Vajag izvērtēt apstākļus, tagad Tu viņam neko nevari sniegt, jo materiālā bāze bērnam tev ir nulle.
Es arī nedaudz brīnos par tādu izteikumu. Tajā diskusijā rakstīja, ka ir izmisums, mamma negrib dot naudu, bet te - visi priecātos un pēkšņi finansiālās problēmas tiktu atrisinātas..