* Sāku sarunu, paflirtēju. Jau pirmajās dažās sekundēs ir skaidrs, vai sieviete ir ieinteresēta. Ja redzu, ka nav - ātri notinos, lai nav jāsaņem atraidījumu ar vāli pa pieri. Ja caur netu - uzrakstu kaut ko, kas, manuprāt, varētu izraisīt viņas interesi. Katrai sievietei sava pieeja un pēc pieejamās informācijas mēģinu atšifrēt, kas par tēmām viņai varētu likties interesantas. Pilnīgi noteikti mēģinu par kaut ko kopīgi pasmieties, jo uz nopietnām sarunām sievietes nepavelkas. Vismaz ne sākumā. Ja sāku par daudz umņičīt, tad tieku atšūts, tāpēc sākumā - viss ar humoru.
* Ja esmu aizņemts, citas sievietes neeksistē. Un, ja arī saruna nonāk līdz tādai gultnei, paskaidroju, ka esmu aizņemts. Ja karās kaklā, tad es jūtu viņai līdzi, jo kuru katru mirkli viņa to nožēlos .. Tomēr tas nenozīmē, ka es nerunāju ar citām sievietēm un kolēģēm. Uzsist klaču un parunāties absolūti nav problēma, kamēr tas neaiziet par tālu. Es domāju, ka mierīgi varu teikt, ka perfekti spēju novilkt robežas.
* Nākošos variantus meklēju tikai tad, kad ir skaidrs, ka viss ir beidzies. kamēr vēl attiecībās, tikmēr nē, jo man ir problēmas ar cilvēku laišanu savā privātajā telpā. Un tad parasti ir vajadzīgs ilgāks laiks līdz es spēju kādu citu sievieti ielaist savā privātajā telpā.
Nedomāju, ka mani var ņemt par kaut kādu apkopojumu vīriešu dzimumam, jo esmu ar īpatnībām.