Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Šķietami nepareizas sajūtas

Reitings 1164
Reģ: 29.01.2009
Pat nezinu kā lai iesāk, un nezinu vai ir jēga iesākt.
Kādu nedēļu nomāc domas par savu jūtu patiesumu pret otro pusīti. Dziļi sirdī zinu, ka mīlu, bet uznākušas dienas, kuras (pat nemāku pateikt iemeslu) liek domāt pretējo. Varbūt kādi mazie kašķīši par naudu vai attieksmi vienam pret otru liek domām lidot ne tajā virzienā.
Zinu, ka attiecībās ar laiku atkal un atkal parādās kādas īpašības vai lietas, kas otrā ne pārāk patīk, mazi kašķīši, kas tomēr, glītāk izsakoties, dažreiz palīdz vienam otru izprast (esam kā divi akmeņi, kuri rīvējas līdz kļūst par diviem oļiem līdz saguļ perferkti).

Vairāk šoreiz ne varbūt par to, ka attiecībās ir kašķi (kas tiešām ar vēsu prātu padomājot ir bijuši maksimāli stulbi), bet vairāk par šo domu svārstību.

Vai kādai ir uznākusi tāda diena/-as, kad apšaubītas jūtas?
03.07.2014 18:07 |

Reitings 1164
Un kā ir ar palīdzēšanu virtuvē?

Vienmēr jāpasauc palīgā vai kādreiz pats piesakās?
03.07.2014 18:46 |

Reitings 6750
Reģ: 16.01.2011
Vai kādai ir uznākusi tāda diena/-as, kad apšaubītas jūtas?

Jā, ja pavisam godīgi, pirms pāris dienām iedomājos, ka attiecības esam izsmēluši, viens otram esam par daudz un apnikuši... līdz izrāvāmies no ikdienas, aizbraucām vakar uz Rīgu (nedzīvojam tur), izstaigājāmies pa pilsētu, izsmējāmies. Nu, atradām neierastus apstākļus. Un bija brīdis, kad pieķēru sevi ar taureņiem.

Bijām jau laikam ieslīguši sava veida vasaras rutīnā. Vajadzēja tik atrast ko ne-ikdienišķu, lai paskatītos uz savu draugu mazliet citādāk un atkal līdz ausīm samīlētos :)
03.07.2014 18:50 |

Reitings 6750
Reģ: 16.01.2011
attiecības esam izsmēluši

attiecībās
03.07.2014 18:51 |

Reitings 6407
Reģ: 16.01.2014
Un, kas tās par attiecībām bez kritumiem un kāpumiem? :)

Es varu vienā dienā dusmām bļaut, lai mani neaiztiek, otrā dienā smaidīt kā maija saulīte un glauzties klāt. :D

Par virtuvi - es nemīlu gatavot visu laiku un, tāpēc, tad kad man apnīk pašam jāgatavo vai gatavojam kopā. :) :D
03.07.2014 18:52 |

Reitings 1164
Par to vasaras rutīnu, tā varētu būt. Tagad atvaļinājums un man viss viens.
03.07.2014 18:56 |

Reitings 9
Reģ: 03.07.2014
Meitenes, es izlasīju grāmatu "Sievietes, kuras skrien ar vilkiem", un tā man palīdzēja pirmkārt jau labāk saprast sevi kā sievieti, un saprast arī to, kādai būt attiecībā pret vīrieti.
Godīgi sakot, kopš tā brīža, viss šķiet daudz skaidrāks un skaistāks dzīvē. Noteikti iesaku!
Un vēl, tām, kas saprot krievu valodu, es iesaku paskatīties šitos video - https://www.youtube.com/channel/UCzAHbZcFAOkhUOsEEw5scNg .
Tajā brīdī, kad novērtējam pašas sevi, esam godīgas pašas pret sevi, tad arī saprotam, ko gribam no attiecībām.
03.07.2014 18:59 |

Reitings 9
Reģ: 03.07.2014
ā, un jūs esat lasījušas šito blogu - http://budbloomblossom.com/lv/ ?

Drosmīgs, bet vispār- baigi labais!
03.07.2014 19:00 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits