Nepatīkams cilvēks

Reitings 74
Reģ: 26.11.2012
Sveikas, kas neguļ!
Gribēju uzcept vienu ašo šīsnakts tēmu...
Kā Jūs rīkotos, ja jūs savās kāzās ļoti negribētu redzēt savas māsas draugu (kopā ir nepilnu gadu)...man viņš liekas ļoti nepatīkams cilvēks un citiem arī nepatīk (izņemot māsu)... nu vnk drebuļi metas cik ļoti nepatīk... bet nu ielūgumu viņai devu atsevišķi... tad jau it kā drīkst ņemt otru pusīti...es nezinu ko darīt...
03.07.2014 02:52 |

10 gadi
Reitings 13809
Reģ: 29.01.2009
Es tomēr uzskatu, ka no Tavas puses nebūs pieklājīgi teikt māsai, ka viņa nevar ņemt līdzi draugu. Ja tā darīsi, rēķinies, ka vari ļoti nopietni sabojāt attiecības ar māsu. Pat tā, ka arī viņa nemaz nenāks uz kāzām.
Ko darīsiet, ja būs vīrs, ne tikai draugs? Arī nepieņemsiet?
03.07.2014 09:10 |

Reitings 4703
Reģ: 20.04.2012
šoreiz piekrītu Annie. Tagad draugs, parīt vīrs.. tad jūsu kāzas kalpos kā naids starp jūsu ģimenēm.
03.07.2014 09:12 |

Reitings 74
Tā jau laikam ir. Teikt neko neteikšu. Laikam arī nezinātu, kā to korekti pateikt...
03.07.2014 09:13 |

Reitings 3548
Reģ: 19.04.2013
Tava ideālā diena, tava darīšana. Ja māsai tas nav skaidrs, pati vainīga. Dzimšanas dienas svin katru gadu, bet ja kāds jampampiņš sabojās kāzas, tad tās tak par jaunu nesvinēsi!!!! Man bija līdzīga situācija, pateicu vienam ne pārāk jaukam cilvēkam, ka, ja viņš virinās muti un sabojās kāzas, tad var nemaz neierasties. Viņš saprata un kāzās uzvedās priekšzīmīgi.
03.07.2014 09:14 |

Reitings 121
Es, iespējams, to pagrieztu tā – nevis uzstādītu ultimātu, ka negribu redzēt viņas draugu savās kāzās, bet pateiktu, ka mani uztrauc viņa uzvedība, kad ir iedzēris. Tāpēc māsas vakara uzdevums būtu sekot līdzi viņa stāvoklim un attiecīgi noreaģēt, ja uzvedība sāk palikt pavisam greiza, JO viņa taču negribētu sabojāt Tavu dienu. Bet, protams, tas jau arī ir atkarīgs no Tavas māsas, viņas rakstura, vecuma..
Ja aizliegsi māsas draugam ierasties, tad visticamāk vari necerēt, ka māsa ar smaidu un prieku pavadīs šo vakaru, un attiecības var krietni sabojāties..
03.07.2014 09:14 |

Reitings 6263
Reģ: 22.02.2014
baigi negribas, ka viens perdelis sabojā MANU dienu...

Nu, es atvainojos, sūdīga jums tā diena, ja viens perdelis ar savu klātbūtni vien, varētu kaut ko sabojāt.
Es netaisītu ģimenē skandālu kaut kādu izdomātu antipātiju dēļ. Baudi savu kāzu dienu ar mīļoto, nevis vaktē un bozies uz kaut kādu pusi, kas dara laimīgu tavu māsu! Atslābsti. Beigās sačikāsi visu tā,ka nākamā diskusija no tavas puses būs par to,ka miesīga māsa nebūs bijusi tavās kāzās!
03.07.2014 09:16 |

Reitings 613
Reģ: 31.03.2013
Pareizi jau tu pati pateici- šajā situācijā noteikti būs kāds apspiestais. Un ja ļauj, ka viņš nāk uz kāzām, tad izskatās, ka apspiestas tiek tieši tavas vēlmes. Manuprāt, labs variants bija par to uzdevuma iedošanu- uzticēt kaut ko it kā svarīgu, kas ieplānots pusnaktī, tātad cilvēkam jāpaliek skaidrā un jākontrolē sevi, lai varētu to atbildīgo uzdevumu izpildīt. Pirms tam parunāt atklāti, apmēram- pats saproti, ka esi atstājis ļoti sliktu iespaidu par sevi mūsu ģimenei utt, tāpēc šoreiz tev ir iespēja to izlabot un tas ir ļoti nopietni utt. Nu, kaut kā tā. Es gan nezinu cik viņam tas ir svarīgi- patikt tavai ģimenei. Ja nav svarīgi, tad pie kājas būs arī uzdevums un solījums nedzert.
03.07.2014 09:18 |

Reitings 969
Reģ: 10.02.2013
Piekrītu Lollipop un Tiba.
Vēl var padomāt par kādiem uzdevumiem, kur māsas draugs justos īpaši pagodināts tos pildot, tāpēc nepiedzertos, nu es nezinu, piemēram, līgavas sargs, alus puisis vai šoferis. Tas jāskatās pēc viņa personības. Vēl var palūgt tēti vai brāli, brālēnu, kas zina par situāciju un, ja māsa vairs netiek galā, tad neitralizē to personu vai abus. Ā, jā - un sēdini abus pēc iespējas tālāk no sevis :D Bet būs labi- gandrīz katrās kāzās, kur esmu bijusi, ir bijušas šādas "neitralizējamas" personas, kopējo noskaņu viņi nav spējuši sabojāt :)
03.07.2014 09:19 |

Reitings 202
Reģ: 19.03.2014
Es domāju, ka Tev viņš ir jāaicina, taču es Tavā vietā parunātu ar māsu. Pasaki mierīgi un argumentēti viņai ko tieši Tu par to visu domā. Varbūt nedaudz riebīgi, bet paspelē mazliet uz māsas jūtam - piedraudi, ka, ja viņš debīli uzvedīsies izrtrieksi viņas draugu no kāzām un, ka Tava visa mūža lielākā diena būs sabojāta tā stresa dēļ.

Vai arī otrs variants - parunā ar to puisi personīgi. Gan jau viņš nojauš Tavu nepatiku. Tad nu bez māsas ziņas abi kopa ar savu līgavaini (kaut vai lai viņš stav blakus un klusē) atklājiet viņam, ka nevālaties kāzās problēmas. Pirms tam izdomājiet protams taktiski pareizi ko un kā varētu teikt, lai neizceltu no šī kaut kādu strīdu vai apvainošanos.

Ja Tava māsa tiešām grib ar viņu turpinat būt kopā, tad lai pati parūpējās par to, lai viņas draugs nerada problēmas.
03.07.2014 09:21 |

Reitings 74
Sapratu :D Skatīšos tik uz savu vīru :D
03.07.2014 09:21 |

Reitings 969
Reģ: 10.02.2013
Ak jā- piedraudi māsai, ja viņi sabojās tavu dienu, tad tu sabojāsi viņējo :D
03.07.2014 09:22 |

Reitings 74
Par to uzdevuma iedošanu - laba doma!
03.07.2014 09:24 |

Reitings 613
Tāpēc māsas vakara uzdevums būtu sekot līdzi viņa stāvoklim un attiecīgi noreaģēt, ja uzvedība sāk palikt pavisam greiza

Ja cilvēka uzvedība alkohola ietekmē jau ir palikusi greiza, tad jebkāda noreaģēšana izraisīs milzīgu brēku. Tāpat arī ja cilvēks grib dzert, tad jebkāda viņa ierobežošana viņu tikai nokaitinās.
Te vajag panākt, lai viņš pats jau pirms kāzām pats stingri nolemj, ka negrib dzert un to noteikti nedarīs.
03.07.2014 09:24 |

Reitings 74
Paldies, meitenes par padomiem :D Tas ir tāds sīkums, kas nedaudz izsita no ritma, jo darīt vēl ir oi oi oi ko.
03.07.2014 09:26 |

Reitings 9561
Reģ: 12.04.2009
Man tāda sajūta, ka kāzas tiek rīkotas viesiem, un pofig, ka kāds no viņiem nepatīk, vai riebjas. Tātad vēl uzsauc kāzu galdu, izgulda, uzrīko superīgu ballīti.
Aii, man tik žēl, ka cilvēki tādās galējībās iet ar kāzām, cik palasu, nu drausmas, kāpēc savās kāzās jāaicina NEVĒLAMS cilvēks.
03.07.2014 09:26 |

Reitings 74
Nedaudz atkāpe no tēmas. Mamma dusmīgi prasa - kāpēc nemetīsi pušķi. Es saku, ka tikai jaunākā māsa ir neprecēta... viņa - nu un....Ko tad es viņai vienai pašai metīšu pušķi virsū?!?...Stulbums...
03.07.2014 09:31 |

Reitings 74
Visi visu laiku grib mācīt, kas man jādara...
03.07.2014 09:32 |

10 gadi
Reitings 13809
Ok, lai neaicina, bet tad rēķinās, ka arī māsa var neierasties.
Es atkal nesaprotu to uzskatu, ka, ko gribu, to aicinu. Piemēram, cilvēkus bez otrajām pusēm.
Zinu ļoti daudz pārus paziņu lokā, kas to uzskata par necieņu, līdz ar to tādas kāzas neapmeklētu.

Arī mūsmājās tā pieņemts. Ja man pateiktu, ka uz kāzām jāierodas bez vīra, es atvainotos, ka nevarēšu ierasties. Tā darītu arī mans vīrs.
03.07.2014 09:33 |

Reitings 613
Piekrītu Gurri. Kāzas vispār ir diezgan intīms pasākums, kāzu diena vispār taču ir laimīgākā diena VISĀ MŪŽĀ vai vismaz viena no. Mēs ar draugu jau esam izlēmuši, ka kāzās piedalīsies tikai PAŠI tuvākie (zem 10 cilvēkiem) un pilnīgi vienalga, ko kāds teiks par to. Jo tā ir tikai un vienīgi to 2 cilvēku diena, ja grib, var gulēt salātos un aicināt sev nepazīstamus cilvēkus, radu radu radus, ja negrib- atstāt tikai mīlamos, tuvākos. Autore, tā IR tava diena un nevienam nav tiesību diktēt tev noteikumus tavā kāzu dienā un ja māsa tevi mīl un tu mācēsi viņai to pareizi pasniegt, viņa sapratīs.
03.07.2014 09:34 |

10 gadi
Reitings 3922
Reģ: 06.03.2011
Es nemaz neiebilstu, ja vīra brālis, kurš drīz precāš pateiktu, ka nevēlais, lai mani ņem līdzi. :D Iespējams, tā būtu vienīgā situācija dzīvē, kad man viņa brāļa lēmums liktos pilnīgi pareizs. :D Tā vietā man būs tupi jāsmaida un jāizliekas par laimīgu vedēju. :D

Piešķir viņam kāzu posteni - žurnālists. Sagatavo kāzu anketas ar jautājumiem atbilstoši viesu skaitam (vai ļauj darīt to viņam pašam) un lai viņš visu vakaru intervē cilvēkus kāzu grāmatai.
03.07.2014 09:34 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits