Vai jūs varētu ieteikt kādu labu iepazīšanās portālu. Zinu otrapuse.lv, bet tur jāmaksā. Varbūt kādu, kur ir par brīvu, bet nav tikai priekš sex, bet arī normālu attiecību veidošanai.
Bieži vien ļoti skaistas sievietes ir vienas, jo viņām ir sakāpinātas prasības un pašvērtējums.
Savukārt citas (kas apzinās, ka nav mega skaistas(ok, tas varbūt ir subjektīvi), iespējams, rīkojas gudrāk un, satiekot kādu puslīdz sakarīgu vīrieti, ņem ciet.
Kamēr pirmajām ir izveidojies jau ieradums atteikt vienam, atteikt otram utt., gaidot vienmēr "kaut ko labāku", bet laiks iet...:D
Protams ir fakts ka ir jāstrādā arī ar sevi, bet nu man vairāk liekas ka tas iepazīstoties nav vienīgais svarīgais. Tas jau ir labi ka sevi tur formā un kopj, bet svarīgāka jau ir tā iekšējā būtība, kā tu sevi ar pasniedz un vai vispār tu meklē tos pareizos puišus, jo bieži vien problēmas var rasties jo vienkārši nemākam ieraudzīt to labo starp tiem sliktajiem.
Un piedodies un atvainojiet bet tas ir muļķīgi balstīt visu interesi iepazīstoties uz fizisko izskatu, ir labi ka sevi kopj, bet nu tas nav galvenais pēc kā vērtēt cilvēku. Vai arī teikt ka tikai tāpēc ka cilvēks nevar iepazīties tad tas ir dēļ izskata.
Tramadol, neņem galvā izcilās un perfektās Bantes komentārus. ;) lai veicas! Ja reģistrējies flirts.lv ņem vērā,ka daudz vēstules saņemsi ar seksa piedāvājumiem utml.
Un piedodies un atvainojiet bet tas ir muļķīgi balstīt visu interesi iepazīstoties uz fizisko izskatu, ir labi ka sevi kopj, bet nu tas nav galvenais pēc kā vērtēt cilvēku
Simpātiskai un koptai meitenei nav problēmu atrast puisi.
Problēmas atrast varbūt nav, bet ne visas vienmēr ar atrod un piesaista tos labākos puišus.
Un tas ir muļķīgi ar sevi varbūt visu laiku mainīt lai tikai atrastu to otru pusi, ja puisis nepieņem tevi tādu kāda esi tad tas acīmredzot nav tas īstais.
Es vispār puišus lielākoties nemeklēju pec izskata, protams priekšroks ir tādiem kuriem vel ir visi mati uz galvas un nav izsisti zobi, bet nu ko var zināt, ja tas cilvēks tomār izrādītos ļoti saderīgs ar mani raksturā un visādās citās ziņās, tad tādam ar var dot iespēju. Un ir gana daudz simpātiski vīrieši gadījušies ar kuriem es vienkārši nekad neredzēju nekādu nākotni, cik nu lai labākajā gadījumā būtu izklaide uz kādu laiku, bet parasti ja neredzēju neko vairāk tad ar atmetu ar roku. Bet lielākoties es visas izvēles atšūt puisi ir balstītas uz raksturu, ka man nepatīk ka viņi piemēram rupji izrunājas, nepatīk ka viņi spītējas, čīkst utt.
Es arī tikko gribēju teikt, tikko kā baigi varenā dirsi un tēloji varoni, vienmēr tik perfekta, bet pēkšņi te asti ierāvusi pakaļā stāsta, ka nosudzējusi te visus. :D
Biju kādreiz reģistrējusies.
90% nav jēgas pat atbildēt, pārējie agrāk vai vēlāk izrādās kaut kādi lohi. :D + man no visas sirds riebjas staigāt uz randiņiem.
Kāda vēl aizvainošana, stiprinat nervus, dārgas! Es šeit lielai daļai arī zinu identtāti, bet lai liktu vārdu, uzvārdu, nekad. :) Bet turpiniet, vien, man nav kompleksu kā šeit daļai par svaru, izskatu utt. :)