Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

attiecību jaucējas

Reitings 5726
Reģ: 27.08.2011
Kāpēc ir tādas, kuras par visām varēm jāmēģina jaukties attiecībās, mēģināt atrast veidu kā sazināties ar aizņemtu puisi un mēģina pietuvināties viņa draudzenei,kļūt par draudzeni, lai tuvāk būtu puisim?
01.07.2014 15:00 |

Reitings 6040
Reģ: 09.03.2012
Daudzreiz noceelaajaam izdodaas nocelt tikai taapeec, ka pagadiijaas iistajaa briidii un laikaa, kad attieciibas saskjobiijaas, vai viirietis speeja sajusties labaak un atbriivotaak otras klaatbuutnee, vai pat jau bija apsveeris domu par skjirshanos pirms noceelaaja vispaar paraadiijaas.
so true

Bet biezhi vien tas attiecibas nemaz ilgi neizveidojas... Biezhi aizskrien virieshi atpakalj pie bijushajam.
02.07.2014 01:14 |

Reitings 5346
Reģ: 03.01.2012
Man apkārtējie piemēri rāda ko citu, neskrien atpakaļ pie bijušajām, jo saprot, ka tagadējās ir daudz labākas par viņām. Nu aizgāja prom, raudāsi mūžīgi vai kā? Pilnīgi normāla situācija. :)
02.07.2014 09:40 |

10 gadi
Reitings 4942
Reģ: 18.10.2009
psiholoģiskās problēmas pašām, dziļi sirdī nelaimīgas sievietes
02.07.2014 10:10 |

Reitings 15
Reģ: 28.04.2014
Jebkura puslīdz seksīga sieviete var pārgulēt ar jebkuru vīrieti, ja viņš nav iemīlēšanās stadijā!
02.07.2014 10:26 |

Reitings 797
Reģ: 29.01.2009
Var izdomāt kādas vien atrunas vēlas, bet manās acīs tādas nocēlējas (vairāk runāju par vīru, kam ir ģimene utt.) ir vienkārši vaļīgas m*, kam nav nekādas cieņas pret vērtībām (ģimene, mīlestība). Mani nekad nav interesējuši aizņemti džeki, jo ticu, ka savu laimi uz citu nelaimes neuzbūvēsi. + man vienmēr būtu bail, ka ja jau varēja tik viegli atvilt, tad kāpēc lai tas nenotiktu atkal?

Ahhh, reāli uzvelk šis temats, jo arī manu puisi ir mēģinājušas atvilkt 2 čikas, kas nu tik brutāli kārās kaklā...omg! Rakstīja, zvanīja, flirtēja MAN BLAKUS ESOT... naturāla bezkaunība. Protams, tpu tpu tpu, viņām nekas neizdevās, taču tas izraisīja pāris kašķīšus mūsu attiecībās un nenoliedzami ietekmēja tās.
02.07.2014 10:34 |

Reitings 165
Reģ: 09.12.2013
Vīrieti, kurš tiešām vēlas būt kopā ar savu sievieti, neviena cita neaizvilinās.

Ir bijusi pieredze ar vīrieti, kurš vēlāk, kā izrādījās, ir meitu ģēģeris un arī meitenes pakaļ skrēja un plēsās par viņu. Vienmēr skaidroja,ka pats jau neko, šīs pašas karoties kaklā, bez manierēm un cieņas... JĀ! KĀ TAD........ :D, Tiešām domāju, ka atkarīgs tikai un vienīgi no vīrieša paša....

arī man, esot attiecībās, nekāds Breds Pits neaizvilinās, JO NEGRIBU! :) tā tad...autore, saproti,ka vīrietis tev pasakas stāsta un brīvi jājas apkārt;)! peace out!
02.07.2014 10:48 |

Reitings 8171
Reģ: 14.01.2013
kāds sakars vispār?
nevienai vēl nav izdevies man vīrieti aizvilt, man ar to nav problēmu.

bet ja tu domā ka esi sava vīrieša mūža mīla un neviena pasaules sieviete nekad tev viņu nespētu atņemt...ieteiktu nolaisties uz zemes
arī tā mīla var pāriet un viss dzīvē iet uz priekšu un mainās, jebkurā brīdī tas tavs vīrietis var sastapt kādu, kura viņam būs labāka par tevi, tas protams var nekad dzīvē nenotikt, bet tik pat labi var arī notikt, 50/50.

nav tādu īsto un vienīgo, dzīves laikā tādu "īsto un vienīgo" var būt daudz
Katrs spriež vairāk vai mazāk pēc savas pieredzes,ja tev ir šāds spriedums,tad attiecīgi zinu, kāda ir bijusi tava pieredze. Ja runa ir par maniem vīriešiem,tad,ja reiz viņi ir izvēlējušies mani,tad zinu,ka arī esmu viņiem pati labākā uz pasaules,par to man šaubu nav un nebūs. ;)

Par īstajiem un vienīgajiem ir cits diskutabls jautājums. Vieni uzskata,ka ir,otri,ka nav.
02.07.2014 11:27 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits