Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Atkal ar saviem matiem

Reitings 2542
Reģ: 07.06.2012
Tātad, vai galvas masāža palīdz matiem augt ātrāk? Reāla pieredze kādai ir? :) Youtube jau video skaisti, kur meitenes stāsta, ka noliecot galvu uz leju un masējot, izaug pat 4cm mēnesī, tāpat internetā visi raksti par matu augšanu sevī ietver galvas masāžu, bet ir gadījies uzskriet komentāriem, kur saka, ka tas ir meli, ka nekas tur nepalīdz.
28.06.2014 22:32 |

Reitings 3328
Reģ: 14.02.2013
Vienīgais, ko man līdzēja galvas masāža- ātrāk sataukot matus:D Bet es ātri atmetu tai masēšanai ar roku- tiešām ļoooti ātri taukojās mati!!!
Bet no tā, kas kaut cik strādā pēc pašas pieredzes spriežot- dadžu eļļa, nātru uzlējums (vispār viss, kas satur dadžu un/vai nātru ekstraktu) un visi kodīgie - sarkanā pipara un sinepju maskas (nu princips tāds pats kā masāžai uzlabo asinsriti galvas ādā).
28.06.2014 22:37 |

Reitings 7143
Reģ: 13.04.2012
Teorētiski - masāža veicina asinsriti, saknes tiek labāk apasiņotas un apgādātas ar barības vielām. Matiem būtu jāaug ātrāk, pati gan neesmu tam pievērsusi uzmanību, jo man mati tāpat labi aug.
4 cm mēnesī nu gan neticu!
28.06.2014 22:40 |

Reitings 1666
Reģ: 17.05.2012
Atverskapī sieviete piedāvāja iegādāties uzlējumu matu augšanai. Gatavots uz Ķeveles (Karaļavotu) ūdens bāzes. Pārējais sastāvs paliek nemainīgs, koncentrāts veidots no nātru, alvejas, diždadža saknes, un kaltētu Indijas ārstniecības augu Nim un Tulsi augu ekstraktiem.
Iegādājos, 3 reizes esmu paskalojusi matus šajā uzlējumā un masējusi galvas ādā, nezinu vai no šī līdzekļa, bet saknes palikušas gaišākas (manā dabīgajā matu tonī), iespējams jau bija tādas, nezinu, turpināšu lietot, tad zināšu teikt vai dod kādu labumu jeb nē.
Pievienoju bildi ar sievietes rezultātiem. (Mati izauga 2-2,5 mēnešu laikā aptuveni par 7-8 cm.

28.06.2014 22:48 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits