Veģetārisms,vegānisms,svaigēšana - mūsu platuma grādos mūs pašus nobeigs! Lai jau katrs dara,ko grib,bet labāk apsverat vai jums vajag sabeigt veselību.
Pati esmu veģetāriete,bet labi apzinos,ka šeit Latvijā veģetārietim izdzīvot(nebeidzot nost veselību)ir ļoti grūti.
Pati dzīvoju laukos,tātad visi dārzeņi,augļi ir veselīgi,bet vai jums prāts ir dzīvot kā vegānam vai svaigēdājam!? Jums,kas tos svaigos auglīšus nopērk veikalā,piepūstus,appūstus ar ķimikālijām,vai ari no tirgus,taču uzķeroties uz ievestajiem no Polijas!?
Dēļ sava veģetārisma gāju pie gudriem ārstiem,tātad zinu par ko runāju. Mēs,šajos platuma grādos,nevaram sadomāt,ka gaļu vot negribam,joo mūsu organisms nav taisīts tā,lai varētu uzņemt vajadzīgo no augļiem,dārzeņiem. Dienvidnieki jā,viņi var būt veģitārieši,bet mēs nē. Mēs,apēdot zemenes no Latvijas laukiem(veikalā pirktām,tirgū no citurienes ievestajām vispār nekā vairāk par garšu nav),tik ātri neuzņemam dzelzi kā ar gaļas gabalu. ;) Un tad sākās visas kaites. Ja es, laukos dzīvodama,veselīgu ēdienu uzturā lietodama,dabūju mazasinību,tad jums nav bail par savu veselību? Es ar augošu organismu tādus jokus taisīju,tagad vien varu sevi slavēt par muļķi,jo paliku i īsa augumā,i sabeidzu redzi,i dabūju mazasinību. Jā, un pie visa vainīgs uzturs. ;)
Ja nauda ir tā,ka kabatas plīst pušu,tas jā,tu vari būt gan veģitārietis,gan svaigēdājs,gan vegāns. Jo šeit Latvijā tev vajadzēs ļoti gudru ārstu,pašam savus laukos ar visdažādākajiem dārzeņiem un augļiem,lai visu cauru gadu būtu viss organismam nepieciešamais. Bet vai tik daudz ir laika nopērties ar kaut kādam kaprīzēm?