Neatkarība no vīrieša

Reitings 74
Reģ: 16.06.2014
Vai jūs varat sevi nosaukt par neatkarīgu no vīrieša? Domāju tieši materiālā ziņā.
Ja kas atgaditos ar jūsu attiecībām,vai spētu īrēt dzīvokli ar normālu remontu,nomaksāt visus komunālos,citus rēķinus,aiziet kādu reizi menesī uz kādu šikāku kafeinīcu,kādu skaistumkopšanas pakalpojumu atļauties,uzturēt mašīnu (ja tāda ir) un nopirkt kādu jaunu drēbi? :)
šodien tā aizdomājos un sapratu,ka ,ja visi gali trūktu,tad paliktu bez pajumtes un bez jebkā cita :D kaut kā gribas izsisties.
26.06.2014 10:03 |

Reitings 398
Reģ: 12.05.2014
Pavisam vienkārši - dzīvojam kopā, es gādāju naudu pārtikai, rēķiniem, dzīvesvietai, bet būtu labi, ja meitene būtu spējīga nopelnīt vismaz tik, lai būtu segtas pašas vajadzības. Manikīrs, pedikīrs u.c., bet tas arī nav obligāti un tam arī esmu ar mieru iedot. Man būtiskākais būtu tas, lai meitene nestāv uz vietas. Ja nestrādā, tad lai dara ko citu, kaut kādā veidā attīstās vai vienkārši rūpējas par to, ka mājās viss ir kārtībā. Daudzi vīrieši vispār zemu novērtē to, cik liels darbs ir turēt mājokli kārtībā, tāpēc, ja meitene gribētu būt mājsaimniece, man nekas nebūtu pret.

Mīkstais.
26.06.2014 17:58 |

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
Uz doto briidi esmu atkariiga no viira finanseem un vinjam tas ljoti patiik. Neiespringstu uz to, jo taads shobriid dziives posms. Par attieciibaam juutos gana paarliecinaata, ka tuvaakaa laikaa man noteikti nedraud izmeshana uz ielas... :D
26.06.2014 18:13 |

Reitings 2482
Reģ: 18.07.2012
Eh, jasaka paldies Dievam, ka eksiste vel viriesi, kuri saprot, ka par savu sievieti ir jarupejas, jalutina, jaapdavina ( ko nu attieciga sieviete karo) un javed celojumos. Un par to nekadi rekini nav japiestada.
Nevaru ari iedomaties pazistam virieti, kas , sakot dzivot kopa ar sievieti vina mitekli, tagad piestaditu vinai pusi no rekiniem. Tas ir zem man zinamo viriesu goda. Un nav runa par naudu, bet gan attieksmi.

Pilnīgi piekrītu
Jau vienreiz teicu: "Īsta sieviete var visu, bet īsts vīrietis viņai to neļaus!"
26.06.2014 18:19 |

Reitings 7704
Reģ: 13.03.2012
Still Es nesēžu vienkārši mājās, pagaidām izbaudu nekā nedarīšanu, līdz atkal varēšu ķerties klāt darbam. Pagaidām aktīvi aizraujos ar sportu, tā kā nav, ka es tikai pie plīts sēžu.
Draugs naudu iedod, ja man vajag kaut ko.
26.06.2014 18:27 |

Reitings 1804
Reģ: 29.05.2014
nabags Ak, piedod, Alfa tēviņ. Taisni nezinu, ko tagad darīt.
26.06.2014 18:37 |

Reitings 398
Reģ: 12.05.2014
Beigt būt betam būtu labs sākums.
26.06.2014 18:39 |

Reitings 1868
Reģ: 25.05.2014
Man nav ssprotams dažu dalībnieču sašutums, jo neesmu nosodījis nevienu attiecību modeli, kamēr abus partnerus tas apmierina. Daži vīrieši uzskata, ka sievietes ir jāņem savā apgādībā; es uzskatu, ka abiem partneriem kopīgo izdevumu sēgšana jādala vienādās daļās - katram taču tiesības uz savu viedokli.
26.06.2014 18:44 |

10 gadi
Reitings 2508
Reģ: 11.03.2010
Eh, jasaka paldies Dievam, ka eksiste vel viriesi, kuri saprot, ka par savu sievieti ir jarupejas, jalutina, jaapdavina ( ko nu attieciga sieviete karo) un javed celojumos.

Es neticu pasakām, bet man būtu neerti, ja kāds mani lutinātu un vestu ceļojumos par saviem līdzekļiem. Dzīve ir neprognozējama, negribu ,lai vēlāk man tiek pārmests ,ka esmu dzīvojusi uz kakla vai izmantojusi vīrieti. Tomēr pastāvētu uz to, ka pašai ar savu naudas maku arī japiedalās. Mājas darbi citiem ir darbs, man personīgi tā ir atpūta , nemāku atnākt mājas un sēdēt rokas klepī salikusi ,kā princese :D.
26.06.2014 18:44 |

Reitings 559
Reģ: 08.06.2014
Jaa, es par sevi pastaaveet varu un, cerams, vareeshu vnm.
BET. Attieciibas ar viirieti, kursh skurpolozi visu dala uz puseem neveelos. Man viirietis ir nepiecieshams jaudiigaaks par mani pashu ..

Piekrītu! :)

Nepatīk man skopi cilvēki,un ar tādu kopā vispār nevarētu būt. Man patīk,ja viss iet šādās daļās - viena trešdaļa sievietei jāsedz par kopīgajiem izdevumiem,un divas trešdaļas vīrietim. Tad ir arī prieks no savas puses ko dot,piemēram,vairāk par viņu uzkopt māju,gatavot ēst utt.. Un pats galvenais var zināt,ka tad, kad audzināšu bēbi viņam nebūs žēl uzturēt mani.

Taču arī citu attiecību modeli nenosodu,galvenais,ka abi ir sarunājuši un abus tas apmierina. ;)
26.06.2014 19:38 |

10 gadi
Reitings 493
Reģ: 15.06.2014
Mans draugs pelna ļoti daudz. Mēs kopā nedzīvojam, vienīgais, kad ejam kaut kur paēst vai izklaidēties, viņš vienmēr maksā par mani, bet nekad neprasu naudu jaunām drēbēm vai kosmētikai, ja vēlos sevi iepriecināt, jo strādāju pati. Labprāt jau gribētu uz pusēm dalīt mūsu kopīgos izdevumus, bet draugs vienkārši neļauj. Esam kopā jau ilgus gadus, bet, kad nopērku viņam kaut ko, tad ir saniknots, jo viņam neērti pieņemt! :D Tik traki ar viņu ir. Viņš audzis ģimenē, kur vīrieši uztur sievietes. Viņa māsa dzīvo uz sava vīra rēķina, viņai ir 30 gadi, bet nekad dzīvē nav strādājusi, tagad ir mazi bērniņi mājās, auklē tos, bet kas būs vēlāk? Tas ir traki, ka pieaugusi sieviete nespēj pati sevi uzturēt. Tas tiešām ir, kā Roberts teica, nevis pieaudzis cilvēks, bet bērns. Pati strādāju jau no pilngadības, arī mācos, nespēju iedomāties prasīt naudu vecākiem vai savam draugam. Starp citu, ja jau jūs esat tik pārliecinātas par savu modeli, ka tas ir tas pareizais, kāda jēga te runāt un pierādīt kaut ko? :D
26.06.2014 19:42 |

Reitings 1277
Reģ: 30.10.2013
Kurš tad te kaut ko pierāda?
Tas jau sen izrunāts. Ne jau jums būs jādod nauda tām bezdarbniecēm, kuras palikušas bez vīra pilnajiem makiem!!! :)
26.06.2014 19:46 |

Reitings 1277
Reģ: 30.10.2013
Drīzāk jau strādājošās cenšas izdomāt visādus scenārijus, kuros nestrādājošās paliks pie sasistas siles.
26.06.2014 19:47 |

Reitings 559
Reģ: 08.06.2014
Starp citu, ja jau jūs esat tik pārliecinātas par savu modeli, ka tas ir tas pareizais, kāda jēga te runāt un pierādīt kaut ko

Savāds jautājums.
Man mans modelis liekās pareizs. Bet tas ir priekš manis vispareizākais!!!
Citam būs cits un priekš viņa vispareizākais!!!
Galvenais ir tas,ka pāris jūtās labi ,dzīvojot pēc sava modeļa. :)

Un tā runāšana nav nekāda pierādīšana,priekš manis - laika nosišana,inčīgi palasīt kā ir citiem. ;)
26.06.2014 19:50 |

Reitings 3551
Reģ: 23.11.2012
Man dzīvē ir bijušas situācijas kas esmu bijis atkarīgs no sievas. Labās attiecībās tas ir normāli. Neviens nav ideāls, visvairāk tie kas sevi par tādiem uzskata.
Tieši tā ir attiecību jēga - nevis pierādīt savi kā varenu un pašpietiekamu apgādnieku, bet kā labu cilvēku ar visām labajām un sliktajām īpašībām.
26.06.2014 19:57 |

Reitings 2209
Reģ: 29.01.2014
Kad nēģeris tiek pie naudas viņš karina blingus un svaidās ar banknotēm. Kad sieviete sajūt naudu un neatkarību, paliek sasodīti riebīga, augstprātīga. Ar nēģeriem skaidrs- ilgu laiku nēģeru rase pavadīja verdzībā. Bet kas sievieti tā abaižojis? Emm... Zinu. Bet vienalga turīga sieviete liek degunim saviebties. Līdz kaulam pretīgums pārņem, bet es cenšos būt tolerants un saprotošs. Nevienam skaļi nedrīkst teikt, ka nepatīk ļoti patstāvīgās.

Visādi ervīni un nabagi gan nezin kur žulti likt. Man pat vieglāk paliek redzot, kā viņus žults plosa.
26.06.2014 20:17 |

10 gadi
Reitings 13809
Reģ: 29.01.2009
Nedomāju, ka visas te, kuras nedala izdevumus uz pusēm, ir bez darba :D
26.06.2014 20:19 |

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
Butu loti, loti gruti jo mani ienakumi ir mazi un tadi bus vel vismaz gadu jo jababeidz studet. Es gan neesmu LV, Lv ar savu tagadejo naudu iztiktu, gruti butu, bet iztiktu.
26.06.2014 20:25 |

10 gadi
Reitings 3559
Reģ: 13.03.2013
Vēsā mierā ,tgd arī pati sevi uzturu, ja tā parēķina ,tad pirms attiecību uzsākšanas mans finansiālais stāvoklis bija stabilāks ,mazāk tēriņu ,mazāk problēmu , lgn man pārāk ļoti negribās pļaut zāli pašai ar trimeri, bet ,jā, mierīgi, manā ikdienā nekas nemainītos ,jo finansiāli neesmu atkarīga, dzīvoklis atkrīt ,jo pašai ir privātmāja, mašīna ,tā pat uz manu atbildību vienmēr ir bijusi un būs, pārtika, tieši ieekonomētos ,jo neesmu nekāda ēdāja ,mani rēķini ir mani rēķini ,tos arī maksāju pati.
26.06.2014 20:38 |

Reitings 2542
Reģ: 07.06.2012
Dzīvot pēc sev tīkama dzīves modeļa ir viens, bet SPĒT būt patstāvīgai - kaut kas pilnīgi cits.
26.06.2014 22:03 |

Reitings 2629
Reģ: 20.01.2014
Dzīvot pēc sev tīkama dzīves modeļa ir viens, bet SPĒT būt patstāvīgai - kaut kas pilnīgi cits.

Var jau būt, ka kļūdos, taču domāju, ka attiecīgā dzīves situācijā SPĒTU būt patstāvīga ikviena, ja tiešām paliktu viena, bez ienākumiem,bez kāda finansiāla pamata. Drīzāk te var redzēt, cik katrai ir svarīga patstāvības sajūta, taču slikti tas nav nevienā gadījumā- ne tad, ja grib justies materiāli patstāvīga, ne tad, ja jūtas ērti un droši situācijā, kad vīrietis par viņu parūpējas. Visas spēj paveikt visu, bet ne visas grib visu varēt. Un arī tas nav slikti, ja abiem pieņemami. Tā būtībā ir tikai un vienīgi pāra darīšana.
26.06.2014 23:38 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)